Аз немога да разбера вие наистина ли си вярвате или тия дето твърдят това са след 90-ти набор родени, или пък като го напишат във форума и го смятат за по-истина и спят спокойно.BGarmy написа:Дерби от към агитки никога не е имало![]()
Винаги сме със 2 класи над тях
Уважавам това кето правят всички феове на всички отбори, включително и тези на ЦСКА, но да се сравнявате със синята публика е глупост. Не защото сте 2-ро качество хора, нямам това впредвид, просто има обективни неща ,които оказват влияние: Късното създаване на отбора ви(след 1944г.), начина на създаване(знаете от кого), целта на създаването(футболния еталон на соц.България), отрицателен баланс в срещите само с Левски, та ако щете и големия брой шампионски титли по онова време(мисля че 9 от тях са поредни???).
През далечната 1985 г. когато отборите бяха прекръстени ЦСКА-ЦФКА Средец и Левски - Витоша може и само на един мач да се е случило, но на мача на "Армията" Средец - Витоша 1:2 (1-ви кръг с новите имена), вашата публика викаше Средец, мисля че имаше и такова знаме. При публиката на Левски това никога не се е случвало и затова който викнеше Левски, напускаше стадиона( същото важи и за публиката на Ботев). После нещата се промениха.
Що се отася до съотношение м-у сини и червени ,последния мач е едва втория откакто се помня ,в който червените са били малко повече на стадиона и това се дължи и на слабата форма и контузии в Левски, както и на формалното домакинство, главно заради билетите на ултрасите. Представете си ако ситуацията беше обратна. Всъшност на всички останали мачове знаете какво се е случвало....