Най-великата Публика

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Re: Най-великата Публика

Мнениеот Al_Abrashev » 11 май 2009 17:11

BGarmy написа:Дерби от към агитки никога не е имало ;)
Винаги сме със 2 класи над тях
Аз немога да разбера вие наистина ли си вярвате или тия дето твърдят това са след 90-ти набор родени, или пък като го напишат във форума и го смятат за по-истина и спят спокойно.
Уважавам това кето правят всички феове на всички отбори, включително и тези на ЦСКА, но да се сравнявате със синята публика е глупост. Не защото сте 2-ро качество хора, нямам това впредвид, просто има обективни неща ,които оказват влияние: Късното създаване на отбора ви(след 1944г.), начина на създаване(знаете от кого), целта на създаването(футболния еталон на соц.България), отрицателен баланс в срещите само с Левски, та ако щете и големия брой шампионски титли по онова време(мисля че 9 от тях са поредни???).
През далечната 1985 г. когато отборите бяха прекръстени ЦСКА-ЦФКА Средец и Левски - Витоша може и само на един мач да се е случило, но на мача на "Армията" Средец - Витоша 1:2 (1-ви кръг с новите имена), вашата публика викаше Средец, мисля че имаше и такова знаме. При публиката на Левски това никога не се е случвало и затова който викнеше Левски, напускаше стадиона( същото важи и за публиката на Ботев). После нещата се промениха.
Що се отася до съотношение м-у сини и червени ,последния мач е едва втория откакто се помня ,в който червените са били малко повече на стадиона и това се дължи и на слабата форма и контузии в Левски, както и на формалното домакинство, главно заради билетите на ултрасите. Представете си ако ситуацията беше обратна. Всъшност на всички останали мачове знаете какво се е случвало....
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 11 май 2009 17:22

Al_Abrashev написа:
Аз немога да разбера вие наистина ли си вярвате или тия дето твърдят това са след 90-ти набор родени, или пък като го напишат във форума и го смятат за по-истина и спят спокойно.
Уважавам това кето правят всички феове на всички отбори, включително и тези на ЦСКА, но да се сравнявате със синята публика е глупост. Не защото сте 2-ро качество хора, нямам това впредвид, просто има обективни неща ,които оказват влияние: Късното създаване на отбора ви(след 1944г.), начина на създаване(знаете от кого), целта на създаването(футболния еталон на соц.България), отрицателен баланс в срещите само с Левски, та ако щете и големия брой шампионски титли по онова време(мисля че 9 от тях са поредни???).
През далечната 1985 г. когато отборите бяха прекръстени ЦСКА-ЦФКА Средец и Левски - Витоша може и само на един мач да се е случило, но на мача на "Армията" Средец - Витоша 1:2 (1-ви кръг с новите имена), вашата публика викаше Средец, мисля че имаше и такова знаме. При публиката на Левски това никога не се е случвало и затова който викнеше Левски, напускаше стадиона( същото важи и за публиката на Ботев). После нещата се промениха.
Що се отася до съотношение м-у сини и червени ,последния мач е едва втория откакто се помня ,в който червените са били малко повече на стадиона и това се дължи и на слабата форма и контузии в Левски, както и на формалното домакинство, главно заради билетите на ултрасите. Представете си ако ситуацията беше обратна. Всъшност на всички останали мачове знаете какво се е случвало....

21 век сме. Говорим за мача, а там няма две мнения.. Хореография Г 2:0 Б

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 май 2009 17:27

2-0 как точно? По бройка хора, по вида и темата на хореографията, по викане, по пеене??? Пич, от вас се чуваше единствено уредбата и нищо друго.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 11 май 2009 17:33

TheClub написа:21 век сме. Говорим за мача, а там няма две мнения.. Хореография Г 2:0 Б
Щом това ви прави щастливи..... ОК!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 11 май 2009 17:37

Прави ме.. Вие добре ли сте и най големия песимист не е щастлив от мача..... Според мен хореографията ни беше по добра. Това ми е личното мнение. Друго не искам да твърдя, казвам собственото мнение..

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 11 май 2009 18:45

Ми и най-лефскарските медии казаха че червените фенове са спечелили битката по трибунте с явно превъзходство.
Само на някои им е трудно да признаят очевадното. :P
Последна промяна от Хан Крум на 11 май 2009 20:17, променено общо 1 път.

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 11 май 2009 18:54

паднахте и ся почвате да търсите нещо да се хванете били по добри по хореографий тази игра се брой на голове не на знамена ясно ли ви е жалки сте !

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 11 май 2009 19:03

Никой не спори че заслужено загубихме на терена . За хореографии точки не дават , смешни са тези които казват на бялото кафяво и не признават че са били по-слаби на трибуните.
Т.е. Вие . Че трудно съобразявате.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 11 май 2009 19:06

Al_Abrashev написа:

Абрашев,я не избивай комплекси :lol: :lol: ,ЦСКА колко ли пъти са сменили името винаги нашите фенове са викали ЦСКА,ясно ли ти е?
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 11 май 2009 19:12

go6o ku4ev написа:паднахте и ся почвате да търсите нещо да се хванете били по добри по хореографий тази игра се брой на голове не на знамена ясно ли ви е жалки сте !

Прав си Кучев! Ама в първенството имаме и повече вкарани голове, и повече точки. Та на какво се брои тази игра? Ей, аман от недосегаеми левскари. Човекът, си се кефи на хореографията, но понеже на вас не ви изнася, айде да видим, кой е вкарал голове. Добре бе разбрахме, били сте ни и това е. Ние пък водим в класирането, други ще спечелят купата на България, и така всеки по пътя си. Няма как да сте най-велики във всичко.

Върни се в “ЦСКА”