Old_death, мислех те за по-умен човек, пък ти се оказа пишлеме! Какви сравнения ми даваш с М-тел, Глобул и Титан. Какво означава "спонсорирам врага"??? Да не би да даряваш пари безвъзмездно?! Срещу всяка такса си има насрещна услуга или стока. От тебе, дърта смърт, тръгна тази безумна полемика кой как спонсорирал врага!

Ама това само 16-17 годишни хлапета може да дискутират. А и Титан не са монополисти в цяла България, така както бяха М-тел 4 или 5 години, Да не би да даряваш пари безвъзмездно?! Срещу всяка такса си има насрещна услуга или стока.
Какви гениални прозрения за личността ми,извадени от контекста на едни шеговити постове!!!Браво Холмс,елементарно Уотсън!!Изказването ти ми прилича не един култов виц за Киркор и Гарабед относно логиката.
Киркор се оженил,но имал притеснения дали не се е оженил за *****.Поискал съвет от Гарабед.Приятелят му го запитал,дали жена му яде риба.Получил положителен отговор,след което заключил,че съпругата на Киркор е *****.Логиката му била следната:След като яде риба,а рибата се сервира солена,пие вода.След като пие вода,ходи по малка нужда.След като ходи по малка нужда,значи се и ***

Такава е и твоята логика,извадена от постовете ми по темата

Хайде малко да се взрем по подробно в написаното от тебе!
Old_death, мислех те за по-умен човек, пък ти се оказа пишлеме!
Роден съм през 1959 година и никога не съм се държал по начин,който да провокира определението ти!
Какво означава "спонсорирам врага"
Извади цитат по тая тема,в който съм споменал "спонсориране на врагът"
Да не би да даряваш пари безвъзмездно?! Срещу всяка такса си има насрещна услуга или стока.
Тук си прав.Всяка услуга трябва да се плаща,но явно си чел през ред и не си обърнал внимание на написаното от мен в един пост.Ще се цитирам по памет:АЗ ЧИННО ИЗЧАКАХ ДА СЕ ПОЯВИ НОВ ОПЕРАТОР НА ПАЗАРА И СТАНАХ АБОНАТ НА ГЛОБУЛ

Какво точно не разбра тук.Всеки има право на избор,а аз съм направил своят.Не пожелах да плащам безумни такси на тогавашния монополист и по тоя начин да спонсорирам отборът на Левски!Ако чак толкова те боли това,не си плащай данъците а излез и си чисти кофите за боклук сам
От всичко това останах с впечатлението,че единственият мотив да напишеш поста си към мен е да се заяждаш или болката от истината в моята публикация.Мнението,което си съставих за тебе от показаното в твоят пост,ще си позволя да запазя за себе си!Бъди здрав