red__army написа:Venko123 написа:red__army написа:Айде пак на амбразурата...ма ние и тогава играехме грозно и биехме Вихрен с 2:1...останалите с по 1:0.Мауриньо побеждава.Но не губи от...примерно Беверен в Европа.Само на Стойчо му е простен един провал с "Мура",в момента чака разрешение за втори-"Зимбру".Аз не виждам прогрес в играта от Берое,през "Зимбру',"до днес.Няма треньорски капацитет да го постигне до четвъртък.Ние дори през целия минал сезон изглеждахме по същия начин.Толкова несъстоятелен Левски,4 победи нямат никва стойност.Може да радват алкохолизирани тинейджъри по трибуните,сериозни хора едва ли.
Ще ме накараш да ти вадя всички резултати от мачовете през сезоните 2002-03 и 2007-08? Ама аз съм си щурак и верно ще ти ги извадя, за да видим тогава какви ще ми ги пишеш!
Да не задълбаваме още...но ЦСКА при него винаги играе грозно и несполучливо,специално в Европа.Това не е само мое мнение а на много болни и стари армейци.Европа е мерило за ЦСКА.не победи над "геренци".
Изключително интересни индивиди сте ми някои.
ЦСКА играе несполучливо в Европа от 89-90 година! Имаме няколко проблясъка при Чичо Митко 98 година и при Йешич с направения от Стойчо през 2002 отбор срещу Байер 3 години по-късно!