РистоскоФФФФФФФФФФФФФФФ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- petrof
- Контакти:
Re: РистоскоФФФФФФФФФФФФФФФ
Айде де сега съдията ви е виновен... Приемете факта, че сте си слаби в момента и това е. Така е по мъжки. А не да плачете ката вдовица за ..... Не заслужавате шампионска титла с тази игра. Левски и те не са нищо особено обаче в прекия двубой ви биха. Няма какво да се коментира повече...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Слушам вече 3 интервюта на чичовото и все съдиите му виновни, а нанормалното е че казва че играчите са играли страхотно

Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
Ако ЦСКА бяха били едва ли тая тема щеше да я има 

Последна промяна от Yobs1912 на 16 май 2009 20:32, променено общо 1 път.
Момчета, никой не ви е виновен. Дойдеха истинските мачове и ви се видяха възможностите. Не търсете вината другаде. Ние също не сме супер сила, ама вас ви бихме в прекия мач. Просто не заслужавате титлата. Това е истината.
Save Ukraine!
-
- Контакти:
чичовото чичо му виновен че го вкара в кочината

- mistreated
- Контакти:
Никой не ни е виновен. Честитя победата на на Черно море, играха мъжки и я заслужиха. С тази игра не заслужаваме да сме шампиони. Това е положението! А Чичовото за пореден мач осра състава и смените...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
АЙДЕ СКРИЙТЕ СЕ БЕ!!! ЖАЛКИ СТЕ !!! 10 мача купувахте съдии , отбори а сега като ви се падат отбори които не ви лягат - съдията той е виновен сега и Локото и Литекс да ви дръннат да няма пазарлъци и след тях съдията ще ви е виновен за дуспата на Ч.Море не се видя но важно е че не я вкараха.. а за ЦСКА лично за мене нямаше дуспа на мен ми се видя че ритна първо топката а Минев го пипна съвсем леко.. а за леженето да за това съм съгласен че добре полежаха и ... с брат ми гледах мача заедно и 2-та сме Левскари и му казах: Най малко 6 минути продължение.. а той даде само 4 според мен малко повече трябваше но .. това е не всеки път всичко е за вас да си бяхте вкарали дуспата.. а с ЛЕВСКИ кво плачете бе ?! Казахме ли ви искаме съдия от чужбина А ?! Вие ни казахте " е***е се в гъза " ПАСТАТА ЩЕ СВИРИ .. пък после.. съдията виновен не знам си кво.. ТОВА Е .. и на нас съдиите ни бяха виновни няколко мача като играха слабо .. Борето всеки мач съдийството не знам си кво всички са против нас.. ето сега виждате как и вие почвате да ревете след като не можете да биете..
- DrAvalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:Никой не Ви е виновен, че Лазаров не можа да уцели вратата, а също така и 15 минути продължение да имаше не виждах, как ще вкарате гол.
Напротив, виновен е. Трябваше да се пребие дузпата, като преди това се изгони Пиргов от вратата. И ако пак не уцелят, пак да се пребие. И така до гол. А после трябваше да изгони двама от тича, един за крачки и един за неправилно дишане. И ако в 90-та минута резултата е още равен да ритне топката във вратата на Черно Море.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

POPCORN написа:Абе хора какво ни е виновен тоя бе.Вижте, че сме пълона трагедия.Футболисти които играят ги даваме на черно море а ние си купуваме някакви смешници!Пиргов,Манолов, Юруков, всичките играха добре, а напшите путки давид силва, мигел, машадо, маркиниос какви са те?Това футоблисти ли са?Това са смешници!Затова няма и да сме шампиони.Левски не играха добре, в първенстото обаче ни биха и затова може би си заслужават да са шампиони!Ние с тая игра толкова.Даже ни е мноого 2-рото място!
eto tova e edin istinski fen bez o4ila!uvajam takiva hora kato tebe evala levskar ti svalq 6apka za tezi dumi
bagera_82 написа:POPCORN написа:Абе хора какво ни е виновен тоя бе.Вижте, че сме пълона трагедия.Футболисти които играят ги даваме на черно море а ние си купуваме някакви смешници!Пиргов,Манолов, Юруков, всичките играха добре, а напшите путки давид силва, мигел, машадо, маркиниос какви са те?Това футоблисти ли са?Това са смешници!Затова няма и да сме шампиони.Левски не играха добре, в първенстото обаче ни биха и затова може би си заслужават да са шампиони!Ние с тая игра толкова.Даже ни е мноого 2-рото място!
eto tova e edin istinski fen bez o4ila!uvajam takiva hora kato tebe evala levskar ti svalq 6apka za tezi dumi
Абе аз не казвам ,че е повлиял на резултата-маа свири безообразно.Той да с и свири както трябва , а пък дали ще бием това е друг въпрос!!!