Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:Кашчей написа:.....Кировец, ти наистина ли си толкова незнаещ и неразбиращ?
.....
Че аз, ако знаех и разбирах всичко щях да се пиша Кашчей II![]()
Удобно си пропуснал по-важната част от постинга ми, но така си решил-така си направил.
Декларацията на ЦСКА към Чакмаков е с доста странно разширение днес:до вчера беше само, че имал договор да ремонтира Сектор Г до 1-и април, а днес вече се оказва, че договорът бил срещу заплащане, но не се споменава на кой октомври е подписан, защото и 1-и и 31-и са все октомври, като разликата е голяма.Да не говорим, че няма как акционерите да приемат да платят, защото плаща дружеството, а не акционерите да вадят парите от джоба си.. нооо..ти не си Кашчей ІІ и вярваш на всичко написано, когато ти отърва![]()
ПП-Не намирам за нормално, човек с висше образование да не знае кой променя законите в една държава, и в частност у нас, а ти си се пиши както искаш!
Нямам висше образование. Това не ми пречи да разсъждавам трезво, да бъда грамотен и трудоспособен. От днес разбирам, че всеки висшист трябва да и всезнаещ като теб.
Кировец, отново пропусна написаното от мен по темата, за да ми отговориш само лично!
Кажи сега, ако ще плащат акционерите за свършеното, или са щели да плащат, за несвършеното, от Чакмаков, те от собственият си джоб ли ще извадят парите, или ще плати ЦСКА? И не ми излизай с приказки от рода на, че акционерите и ЦСКА са едно и също!
Васконти ти написа нещо няколко реда по-нагоре за условията на концесията-дано си прихванал от написаното!