Никой не иска емблемата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Луд Гидия 123
Контакти:

Re: Никой не иска емблемата на ЦСКА

Мнениеот Луд Гидия 123 » 01 юли 2015 21:13

baligo написа:Гришата е стар играч. Просто изчаква ниската цена. Ще я вземе на втория или по-вероятно на трети търг.

Аз също ще я взема, само да падне под 10 лева, работите натам вървят. Свършиха се идиотите за да дават пари за глупости.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

hincha
Контакти:

Мнениеот hincha » 01 юли 2015 22:30

Проблемът не е в емблемата, проблемът е, че ако Гриша Ганчев има сериозни намерения за ЦСКА, то той трябва да почне да изплаща задълженията на отбора. А откупуването на емблемата от НАП е именно покриване на част от тези задължения. За мен, ако той не купи емблемата, автоматично ще означава, че е решил да поеме фалиралото дружество само, за да се покаже по-голям от Божков. Дано не съм прав!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 01 юли 2015 22:44

Хубаво де, тия задължения ( пък и на другите), не бяха ли обезпечени със земи някакви? Не могат ли да продадат тия земи и да си вземат парите?

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 01 юли 2015 23:35

Tommi написа:После червените пак да говорят, че марката "ЦСКА" струва н`ам си колко милиона. :)

Разбира се, че струва въпросните милиони. Това, че на никой не му се дават по на`м си какви причини е друг въпрос. ;)
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 юли 2015 12:25

hincha написа:Проблемът не е в емблемата, проблемът е, че ако Гриша Ганчев има сериозни намерения за ЦСКА, то той трябва да почне да изплаща задълженията на отбора. А откупуването на емблемата от НАП е именно покриване на част от тези задължения. За мен, ако той не купи емблемата, автоматично ще означава, че е решил да поеме фалиралото дружество само, за да се покаже по-голям от Божков. Дано не съм прав!

Защо откупуването от НАП да е част от тези задължения ? Щом са направили евала на боклуците да я заложат сега нека си вземат парите от нея.Може да плати тия дългове които не са обезпечени,макар за "В" група да не е задължително :) А от догодина едно сливане с Литекс и всичките пият по една студена вода ,вярно ще изгорят и някои съвестни хора които са си заслужили парите ,но те не са повече от 10 процента от цялата дължима сума.
Последна промяна от percival на 02 юли 2015 12:38, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юли 2015 12:36

percival написа:
hincha написа:Проблемът не е в емблемата, проблемът е, че ако Гриша Ганчев има сериозни намерения за ЦСКА, то той трябва да почне да изплаща задълженията на отбора. А откупуването на емблемата от НАП е именно покриване на част от тези задължения. За мен, ако той не купи емблемата, автоматично ще означава, че е решил да поеме фалиралото дружество само, за да се покаже по-голям от Божков. Дано не съм прав!

Защо откупуването от НАП да е част от тези задължения ? Щом са направили евала на боклуците да я заложат сега нека си вземат парите от нея.Може да плати тия дългове които не са обезпечени,макар за "В" група да не е задължително :) А от догодина едно сливане с Литекс и всичките пият по една студена вода ,вярно ще изгорят и някой съвестни хора който са си заслужили парите ,но те не са повече от 10 процента от цялата дължима сума.

Студената вода ще е за вас, защото това би означавало да ви закрият отбора. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2015 12:44

Tommi написа:
percival написа:

Защо откупуването от НАП да е част от тези задължения ? Щом са направили евала на боклуците да я заложат сега нека си вземат парите от нея.Може да плати тия дългове които не са обезпечени,макар за "В" група да не е задължително :) А от догодина едно сливане с Литекс и всичките пият по една студена вода ,вярно ще изгорят и някой съвестни хора който са си заслужили парите ,но те не са повече от 10 процента от цялата дължима сума.

Както се ''закриха'' Ботев и Пирин+ още куп отбори,така ще се ''закрием'' и ние.Тая глупост със закриването сме я слушали много пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 юли 2015 14:44

Ами то това им остана на лилавите ,да ни плашат ,че това щяло да бъде края.На всякъде по света стават такива преобразования ,защо не и при нас да стане това ,в краен случай разбира се.Почти всички от кредиторите имат да получават суми ,неотговарящи на работата която са свършили.Боклуците от титан си свършиха работата да доизцедят дружеството до край и да го забатачат с баснословни суми като дългове.Няма да забравя как се подписваха договори с тях ,Колко искаш ? 10 000 лв !А ,не това е ЦСКА 10 000 ама ЕВРО ще ти дадем ,не може !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юли 2015 19:20

percival написа:Ами то това им остана на лилавите ,да ни плашат ,че това щяло да бъде края.На всякъде по света стават такива преобразования ,защо не и при нас да стане това ,в краен случай разбира се.Почти всички от кредиторите имат да получават суми ,неотговарящи на работата която са свършили.Боклуците от титан си свършиха работата да доизцедят дружеството до край и да го забатачат с баснословни суми като дългове.Няма да забравя как се подписваха договори с тях ,Колко искаш ? 10 000 лв !А ,не това е ЦСКА 10 000 ама ЕВРО ще ти дадем ,не може !

То преобразувания е имало и винаги ще има. Ама ако прекръстиш даден отбор си оставаш този отбор и не претендираш за някакъв друг. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 юли 2015 19:32

delqnski47 написа:
Tommi написа:
percival написа:

Както се ''закриха'' Ботев и Пирин+ още куп отбори,така ще се ''закрием'' и ние.Тая глупост със закриването сме я слушали много пъти.

Има една съществена подробност:
Ако се слеят двата отбора, се сливат и задълженията им. Тоест, новият отбор ще има сбор от задължения. Само не казвай, че Литекс нямат и една стотинка дълг към някого!
Това ще е много интересно положение тогава-Литекс имат лиценз, защото са сравнително изрядни, но след сливане с ЦСКА дълговете стават огромни и лицензът трябва да се отнеме. 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”