ЦСКА представя отбора в събота.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА представя отбора в събота.

Мнениеот delqnski47 » 15 юли 2009 22:26

Red_champions написа:Делянски,прав си!Пък незнам де,дано да си прав...макар на мен мечтата да ми е да играем доста силно и в Европа :) .Ти ще ходиш ли на мача в събота,Делянски? :)

Наистина бих искал,но сега си печем чорбарския задник на Златните! :mrgreen: Се пак това не е първата,няма да и е последния мач!Ей сега ако има някоя и друга контрола,или направо турнира кат почне ще ви викам на ЛС пичовете от форума да се събираме да ги подкрепяме наще хора! :) Ще ми е драго да се запозная с тебе,а и с другите тука!Дай Боже се събереме много хора от форума :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 15 юли 2009 22:28

delqnski47 написа:
Red_champions написа:Делянски,прав си!Пък незнам де,дано да си прав...макар на мен мечтата да ми е да играем доста силно и в Европа :) .Ти ще ходиш ли на мача в събота,Делянски? :)

Наистина бих искал,но сега си печем чорбарския задник на Златните! :mrgreen: Се пак това не е първата,няма да и е последния мач!Ей сега ако има някоя и друга контрола,или направо турнира кат почне ще ви викам на ЛС пичовете от форума да се събираме да ги подкрепяме наще хора! :) Ще ми е драго да се запозная с тебе,а и с другите тука!Дай Боже се събереме много хора от форума :)

Да,приятел,супер ще е така :) .А иначе ще гледам да отида на мача,пък после ще обсъждаме.Радвам се,че ще е още в събота-скоро е,а и аз съм нетърпелив да видя новите,особено Тимонов и Иван Стоянов :) абе ей,сега се сещам за Светльо-не съм го гледал на живо от...доста ввреме-5 годин май.Абе изобщо ще е интересно.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юли 2009 22:32

Red_champions написа:
delqnski47 написа:

Да,приятел,супер ще е така :) .А иначе ще гледам да отида на мача,пък после ще обсъждаме.Радвам се,че ще е още в събота-скоро е,а и аз съм нетърпелив да видя новите,особено Тимонов и Иван Стоянов :) абе ей,сега се сещам за Светльо-не съм го гледал на живо от...доста ввреме-5 годин май.Абе изобщо ще е интересно.

Споко мен,лично ще се органзирам,ако успея да си отлепа мързеливия задник от плажа! ;) На следшащия ни мач със сигурност се прибирам в София и ще ви викна!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

mimyto
Контакти:

Мнениеот mimyto » 15 юли 2009 22:35

Модовете я ги бан-ите теа двамата бе - глеи как ви изпосраха свещенния форум, тва на нищо не прилича...
П.П Духайте бе селяци нещастни

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 15 юли 2009 22:37

животното с бан ще си ти
псуването е забранено ;)

mimyto
Контакти:

Мнениеот mimyto » 15 юли 2009 22:41

emarkon написа:животното с бан ще си ти
псуването е забранено ;)

Не съм псувал, просто отговарям на любезните ви изказвания

Потребителски аватар
rockyy
Контакти:

Мнениеот rockyy » 15 юли 2009 22:41

delqnski47 написа:

пичове наистина е добра идея да се съберем хора от форума и да ходим чат пат на мачове,че повечето ми приятели са от другия отбор и често се налага сам да ходя :roll:

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 15 юли 2009 22:42

Да,добра идея си е.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 15 юли 2009 22:48

И от контейнер да е излязъл пак ще играе в Европа, но от тъпата Герена - НИКОГА!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 15 юли 2009 22:49

А нови екипи ще имаме ли?.някой дали знае.И с някакво лого отпред ..най-накрая.Барса и те нарушиха традицията,.нищо , че си плащат на рекламодателя :geek:

Върни се в “ЦСКА”