ЦСКА изхвърля всички "плажни" и "пробити" футболисти.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: ЦСКА изхвърля всички "плажни" и "пробити" футболисти.

Мнениеот cska_90 » 17 май 2009 15:52

Cherven_poboinik написа:Също Тимонов и Божков са добри

Абе докато не дойдат не се знае-те Мигел,Сайдходжа,Силва и другите играха добре в предишните си клубове,но в ЦСКА изискванията са други.
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 15:53

a boy named goo написа:
slavia_forever написа:Аз не знам, какво толкова се драматизира. Футболът е игра, както на победите, така и на загубите. И ЦСКА и Левски рано или късно, трябва да се научат, че и загубите са част от играта.

П.П. По отношение на чужденците съм съгласен, до голяма степен с теб.

Не мисля, че драматизирам с нещо. Дори и да бяхме били Левски и Черно море пак щях да ги пиша тази неща. Винаги съм твърдял, че чужденците в ЦСКА просто не стават и по никакъв начин не могат да допринесат с нещо за отбора. Повечето от тях не осъзнават какво значи ЦСКА за феновете и са готови както пише в статията да зарежат ЦСКА за 2 лева.

Ами аз нали се съгласих, по отношение на чужденците. Винаги обаче, когато ЦСКА или Левски загубят, от който и да било отбор, се изливат някакви медийни и фенски атаки, как се е допусало това и как се е стигнало дотам?!!! Сякаш е станало нещо необикновено. Трябва наистина да признаем, че ЦСКА и Левски, не са свикнати да губят.
Последна промяна от slavia_forever на 17 май 2009 16:03, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 17 май 2009 15:54

това трябва да стане с всички отбори, защото с чужденците и пияниците се пропиляват млади таланти от българската школа. Не искам да звуча банално, но е така

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 17 май 2009 15:59

не говорим да губене, от месеци ги гледаме тия люляци и се ядосваме/ истинските привърженици във В сектор/, то беше ясно ,че някъде ще има издънка... но толкова бездушни лайненца не съм очаквал да видя в двата важни мача за сезона.... марш от великия отбор !!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 17 май 2009 16:13

Абе Удоджи може и да го изгониха,но когато играе поне се раздава до край! За другите съм напълно съгласен!

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Мнениеот mgj8 » 17 май 2009 16:31

Че ме е яд за загубите -яд ме е!
Но първото нещо което искам е Л. Пенев да изкара пълния си договор-тоест да го оставим да поработи.Един отбор не става за един полусезон.
Проблема в момента е психологически.На играчите им трябва психопомощ-не издържат на психонатиска който се упражнява върху тях.Според мен прав е треньора като пуска младите да усетят и преодолеят страха от загуба.
Че трябва някой да си ходи-трябва!Но това не са треньорите.Засега поне...Дори да загубим титлата...Трябва да се направи отбор...
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 17 май 2009 16:33

cska_90 написа:
slavia_forever написа:Аз не знам, какво толкова се драматизира. Футболът е игра, както на победите, така и на загубите. И ЦСКА и Левски рано или късно, трябва да се научат, че и загубите са част от играта.

П.П. По отношение на чужденците съм съгласен, до голяма степен с теб.

Tова е моето мнение-то се да се бие не може,защото ако е така после идват Бате,МТК,Тампере,Беверен и всички знаем резултата.Иначе не съм съгласен всички чужденци да се слагат под общ знаменател,има и класни-а че са малко -малко са,но ги има.

Кои са качествените чужденци в ЦСКА сега ?
Факт е, че сме имали наистина добри чуждестранни футболисти например: Петре, Забавник, Кабус, Мукаси, Тиаго Силва, Мурад Хидуед. От сегашните играчи никой не става, Руи Мигел и Давид Силва може и да са били добри в Локо Мездра, но за ЦСКА нямат качества. Маркиньос може да е бил звезда в Петрич и да е играел силно когато е бил на кеф, но така в ЦСКА не може. Машадо се вижда, че е добро момче и се раздава, но няма никакви футболни достойнства, един юноша набор '90 съм убеден, че ни би се справил по-лошо от него, заради един гол срещу Левски не може да го държим. Нямам нищо против чужденците, стига да са качествени, такива в ЦСКА в момента обаче просто няма.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 17 май 2009 17:56

mgj8 написа:Че ме е яд за загубите -яд ме е!
Но първото нещо което искам е Л. Пенев да изкара пълния си договор-тоест да го оставим да поработи.Един отбор не става за един полусезон.
Проблема в момента е психологически.На играчите им трябва психопомощ-не издържат на психонатиска който се упражнява върху тях.Според мен прав е треньора като пуска младите да усетят и преодолеят страха от загуба.
Че трябва някой да си ходи-трябва!Но това не са треньорите.Засега поне...Дори да загубим титлата...Трябва да се направи отбор...

Напълно те подкрепям трябва да се даде шанс да треньора да си направи отбора той!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 00:18

redrOck написа:
mgj8 написа:Че ме е яд за загубите -яд ме е!

Напълно те подкрепям трябва да се даде шанс да треньора да си направи отбора той!

Да но защао трябваше да я губим ? За да си пишем сега това ли ?!

Върни се в “ЦСКА”