Потресен съм !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Потресен съм !!!
pod vola tele kompleksari
Нека си говорят колкото искат.Важни са фактите
Това са тяхната трактовка от два приятелски мача без никакво значение.Настръхват ми косите като си полисля как са си наострили перата и какви мишени са ни нарисували за началото на полусезона!!!Тогава ще бъде главната атака.

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
pod vola tele kompleksari
А,не!Вие говеда търсите под вола теле и познай какво намирате там

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
[quote="Angoff"]Добутват ЦСКА до измъчено 2-0 с дузпа над умрял отбор
09 февруари 2009 16:00
Автор: Лилия Янева
Армейците отново беззъби в атака, мъчат се срещу Локо Пловдив
ЦСКА едва добута да бие Локомотив Пловдив с 2-0 в мач от турнира в Албена. Армейците имаха тотално превъзходство срещу непретенциозния си съперник, но не успя да материализира териториалното си превъзходство в голов дъжд.
Е какво по дяволите е това ???
Тия журналисти,чисто си плюха на професиата и почнаха да пишат кой каквото им скимне ... как така добутване до 2-0 ?
Искам да попитам не намирате ли лееееко надупване в полза на някой след тия 2 заглавия:
Левски мачка но загуби
Добутват ЦСКА до измъчено 2-0 с дузпа над умрял отбор
ЗАГОВОРЪТ Е МЕЖДУНАРОДЕН,САМО НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ЗНАЕМ ЗА НЕГО!
ЦСКА едва добута да бие Локомотив Пловдив с 2-0 в мач от турнира в Албена. Армейците имаха тотално превъзходство срещу непретенциозния си съперник, но не успя да материализира териториалното си превъзходство в голов дъжд.
Тия журналисти,чисто си плюха на професиата и почнаха да пишат кой каквото им скимне ... как така добутване до 2-0 ?
Искам да попитам не намирате ли лееееко надупване в полза на някой след тия 2 заглавия:
Левски мачка но загуби
ЗАГОВОРЪТ Е МЕЖДУНАРОДЕН,САМО НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ЗНАЕМ ЗА НЕГО!
Последна промяна от stenly на 09 фев 2009 21:56, променено общо 1 път.
Причина: ВНИМАВАЙ С ОБИДИТЕ!!!
Причина: ВНИМАВАЙ С ОБИДИТЕ!!!
Какво толкова сте се развалнували! Не е важно, какво пишат журнулята, а важното е да побеждаваме и публиката да се върне на стадиона! На края на сезона с шампионска титла и купа на България!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Да бе, да - щото Левски така са мачкали, дай да не казвам какво....
Недоумявам защо изобщо ги четете тези сини простотии, че и даже им се ядосвате...
За какво
Иска им се на някои да се мъчи в атака ЦСКА или пък Локо (плд) да е "умрял" отбор....
Ето - нашите изиграха вече 3-4 проверки на родна земя и все срещу що годе добри отбори - на финала и срещу Черно море ще се провери пак играта на отбора...
Аз лично смятам, че дори морето и Локо плд са ако не по-добри от Металург и Сигма то с нищо не им отстъпват...и червените направиха много добре, че приеха да играят на този турнир.
Щеше да бъде добре и срещу Берое да играем даже - много добре стояха срещу Черно Море, Илиян Илиев там прави добри неща с отбора от Зарата....
Но Пената е безкрайно прав - след месец започваме срещу отбори от нашата А група а не срещу Манчестър Юнайтед и Милан....
За отбори от техния ранг има време до наесен....
Недоумявам защо изобщо ги четете тези сини простотии, че и даже им се ядосвате...
За какво

Иска им се на някои да се мъчи в атака ЦСКА или пък Локо (плд) да е "умрял" отбор....
Ето - нашите изиграха вече 3-4 проверки на родна земя и все срещу що годе добри отбори - на финала и срещу Черно море ще се провери пак играта на отбора...
Аз лично смятам, че дори морето и Локо плд са ако не по-добри от Металург и Сигма то с нищо не им отстъпват...и червените направиха много добре, че приеха да играят на този турнир.
Щеше да бъде добре и срещу Берое да играем даже - много добре стояха срещу Черно Море, Илиян Илиев там прави добри неща с отбора от Зарата....
Но Пената е безкрайно прав - след месец започваме срещу отбори от нашата А група а не срещу Манчестър Юнайтед и Милан....
За отбори от техния ранг има време до наесен....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Angoff написа:Добутват ЦСКА до измъчено 2-0 с дузпа над умрял отбор
Левски мачка но загуби
???
ЦСКА си прави контролите и сработва състава,а ибрикчиите на Батков си мислят,че турнирът в Албена е турнир на УЕФА...
Аз си мисля,че ,не ти ,а говедата ще са потресени,когато се поднови първенството.Чичо Митко си знае работата....

Даам синята журналистическа сган не спира да се опитва да провокира с лъжи целящи да убият духа в отбора ни.
На вас в главите ви са само атаки, заговори, конспирации. Вие вече не можете да мислите нормално, за това сте толкова безсмислени, чорбари