Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 24 сеп 2025 18:46

Red_Neck написа:Мдаааа, ... наистина най-добре е да заровим глави в пясъка и да не мислим, че задникът ни стои гол отгоре. Специално за хората с ПРЕКАЛЕНО къса памент нека върнем лентата със собствениците на клуба през годините и ги видим тези неблагодарни фенове на ЦСКА, защо са толкова мнителни.
1. Любо Пенев (юли 1999 – декември 1999) - Изкара 3 месеца, като нямаше пари дори да картотекира куп футболисти до ноември месец. Истината е, че прецака Илия Павлов защото се беше договорил с Черепа, на който прехвърли клуба.
2. Васил Божков Черепа (декември 1999 – 5 декември 2006) доброто го помним, но помним още и продадената титла, затворения сектор Г, аферата с Лима и Соуса, с която набута клуба на изпроводяк и най-вече помним как си би шута с 200 когато военните го отрязаха за базите. Все още сочен от мнозина като "най-добрият ни собственик" и даже беше на кантар да вземе клуба пак в схема с Цеката през 2015.
3. Лупи 1 (декември 2006 - 24 декември 2008). и съответно Лицензгейт 1. Няма какво повече да се каже!
4. Гърнетата (7 март 2009 - 10 юли 2013). Всичко започна с големите обещания и приключи с натрупване на огромен дълг и обикаляне на Ицо Стоичков с папка под мишница да ни спасява. Месец-два по-късно бе заведено първото дело за несъстоятелност.
5. Лупи 2 (юли 2013 - май 2015) и съответно Лицензгейт 2, практически фалит и отнемане на професионален статут на клуба със всички последствия, но разбира се хейта го отнесоха Манджука и Инджов защото не успяваха да снасят с необходимото темпо.
6. Джуджан (24 юни 2015 г. до април 2024) "В" група, купа, .... а-у, "шъ въ издържам!", "няма да фалирам дружеството" и после .....
7. Букитата/Таки/Шиши или който там е зад тях (на книга от април 2024, реално от март 2023) - Чудесни намерения, пара бол, огромни инвестиции в инфраструктура ...... и в същото време отборът записва най-срамните резултати в историята си и клубът генерира огромни загуби, които записва като .кух капитал от вече 87 милиона лева!!!!!!
Дет' се вика, ... и аз се чудя на тези умрели фенове на ЦСКА, .... за чий се притесняват толкова и не могат ли да я карат по-бодряшки-щастливо? Иначе казано, .... който не ни е взел, той не ни е клецал, ама хайде да сме по-ведри, че на колегата му се скапва деня!

Това с вдигането на капитала не ми е много ясно. Това значи ли, че клубът струва в момента минимум 87 млн. лева и то дефакто без онези 50 процента от стадиона, които са към друго акционерно дружество ???

Иначе аз мисля, че няма лошо да се разяснят тези неща около стадиона и да ги знаем.

Добре дошъл на Ицо Янев. И аз обаче мисля, че ако не се подобрят организационно нещата в клуба като цяло, няма много голямо значение кой ще е треньорът ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 сеп 2025 18:55

danko_sot написа:
Това с вдигането на капитала не ми е много ясно. Това значи ли, че клубът струва в момента минимум 87 млн. лева и то дефакто без онези 50 процента от стадиона, които са към друго акционерно дружество ???

Иначе аз мисля, че няма лошо да се разяснят тези неща около стадиона и да ги знаем.

Добре дошъл на Ицо Янев. И аз обаче мисля, че ако не се подобрят организационно нещата в клуба като цяло, няма много голямо значение кой ще е треньорът ;)

Мисля, че вдигат капитала, за да не отчитаме значителни загуби и да рискуваме лиценза/феърплея.

ЦСКА струва толкова колкото би дал евентуалният купувач, ако разбира се настоящите собственици продават и са съгласни с предложената цена.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 сеп 2025 19:25

Малко офтопик, но слушах днес Гонзо как се оправдава и какви глупости говори, за да тушира напрежението.

Вземат се половинчато мерки, които няма как да дадат нужния резултат и да променят парадигмата.

Уж щяхме да караме клубовете да играят с български момчета, ама им даваме възможност и да не играят, ако си платят. А тази сума почти всеки клуб може да я извади.

И така и БФС имитира някакви мерки, но всъщност нищо не се прави реално.

Тази сутрин в колата случайно попаднах на интервю по Дарик на Стефан Стоянов с Давид Давидов от управителния съвет на Левски по волейбол.

Еми кво да ви кажа?! Къде е волейболът, къде е футболът в България??? Разликата е огромна!!!
Във волейбола се работи много правилно. Правят се 4-5 и повече годишни планове за развитие. Изключително много, да не кажа почти изцяло се залага на родните играчи, и в частност юношите. В Българското първенство играят много малко чужденци и наистина са качествени.
Човекът каза, че са взели Братята Николови, когато са били на около 10 години. Сега са около 20-те. Смятайте за какъв период става на въпрос. Преди да почнат с този план за развитие и работа и на тях са им отнели години за да си оправят базите за юношите и да им осигурят необходимите условия. Наели са в началото италиански специалисти за треньори в школите. Сега работят изцяло с български.

Изобщо какво да ви говоря— двата най-популярни колективни спорта в България, но резултатите какви са в единия и какви в другия. Тази година на ниво юноши и девойки се взеха доста медали от европейски и световни първенства. В момента вече берем плодовете и в мъжкия национален отбор.

Между другото българските клубни отбори се представят нелошо в европейските турнири.

Поздравления за Стефан Стоянов. Такива интервюта искам да слушам. На Гонзо няма какво да му слушам. Време е за промяна! И се надявам и ние да тръгнем по този път сега с новите бази на ДЮШ, а и други клубове покрай нас.

Но трябват промени и в ДЮШ. В момента кой отговаря за ДЮШ след махането на Лаптопа??? Трябват качествени треньори, и от чужбина също!!! Не да слагат Моралес, а да намерят млади, иновативни, жадни за знания и съвременни концепции за футбола специалисти

Това аз не го виждам при нас! Ние взехме Нога и го махнахме или той сам се махна, без да разберем какво точно се получи там. Ние се въртим в кръг!!! Това е важното да оправим, пък стадионът няма кво да го мислим на кой е сега.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 сеп 2025 20:21

Колко време му давате на онзи от Кюстендил да оплюе новият ви треньор. Разбирачът ще обърне палачинката точно след 5 кръга. Аман от тумори навсякъде по отборите.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 24 сеп 2025 20:27

Gotzev.88 написа:Янев е перфектният временен вариант, сериозен треньор може да дойде най-рано за зимната подготовка. Фактът, че масово феновете го смятат за постоянен треньор е много тревожен...

В много вярна посока насочваш дискусията. И понеже имам топла връзка с Враца ще ви подшушна, че член на щаба му в Ботев, който е юноша на ЦСКА, отказва да дойде с Янев. Вие разгадайте цялата тази история накъде отива...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 сеп 2025 20:38

Gotzev.88 написа:Янев е перфектният временен вариант, сериозен треньор може да дойде най-рано за зимната подготовка. Фактът, че масово феновете го смятат за постоянен треньор е много тревожен...

Едва ли това са му казали. За да дойде, би трябвало да е с намерението за постоянен договор. Друг е въпросът, че според мен няма да се справи. Целта е да не изпаднем, но доста фенове ще искат едва ли не титла и след няколко мача като се сблъскат реалност с очаквания ще почне и плюенето по него и напрежението.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 24 сеп 2025 20:44

Янев съвсем не е глупав да не осъзнава, че е временен вариант и само някакво много голямо чудо от него, би променило нещата. Въпреки това си е сложил главата в торбата, рискувайки в голяма степен и треньорската си кариера, за което адмирации. Ще се повторя още веднъж, че ми е жал за него, защото на 99% е ясно, че ще бъде "похарчен". Във всички случаи обаче, трябва да бъде подкрепен от феновете!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 сеп 2025 20:49

dedko2022 написа: Ще се повторя още веднъж, че ми е жал за него, защото на 99% е ясно, че ще бъде "похарчен". Във всички случаи обаче, трябва да бъде подкрепен от феновете!

+1 и за първото, и за второто изречение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2025 21:09

futbolqga написа:

В много вярна посока насочваш дискусията. И понеже имам топла връзка с Враца ще ви подшушна, че член на щаба му в Ботев, който е юноша на ЦСКА, отказва да дойде с Янев. Вие разгадайте цялата тази история накъде отива...

Теб те уважавам, но ти знам мнението и за Янев. Та не изключвам да вкарваш и малко лични емоции, не отричам че знаеш нещо :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2025 21:12

Прави сте всички да си мислите, че Янев ще е поредната жертва. Но има едно Но - топката е от женски род и никога не се знае.
Имам един любим лаф на Томаш - Греда ВЪН, греда ВЪТРЕ.
Ако Янев има късмет може и да направи чудото. Вероятността е 5,10%, но съществува.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”