Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sens85
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Sens85 » 03 авг 2025 12:06

danko_sot написа:
Sens85 написа:За мен времето да се дава шанс на който и да е футболист тотално приключи.
Вече и за хора без грам опит във футбола е ясно кои не стават за ЦСКА.
Керкез явно ще налага схема 4-1-4-1
Това ни е състава и като си направя безпристрастна равносметка резултатите са напълно логични.
Според мен тези в червено нямат никакво място в отбора.

---------------------------- Бусато ----------------------------
-------------------------- Лапоухов --------------------------

Пастор --------------- Делова ------------------ Санянг
Турицов------------ Лапеня------------------------Пинто
Вион ------------------ Иванов ---------
--------------------------- Кордоба ----------------

----------------------------- Петко ---------------------------

Локило --------------- Ето'о ---------------- Бютучи
Тасев --------------- Скаршем ---------------- Додай
---------------------------- Сегер --------------------------
--------------------------- Илиев --------------------------
-------------------------- Чорбаджийски -------------

------------------------------ Питас -----------------------------
------------------------------ Исека ---------------------------

И аз мисля, че са тези общо взето.

Санянг вчера игра прилично на фона на останалите. Не изключвам да му бъде даден шанс и този сезон поне или под наем. Въпреки че е много на кантар.

Тасев почна добре, но постепенно нивото му падаше и накрая заслужено бе заменен. Общо взето пропиля си шанса, а друг може и да не получи.

Може би от тези само Турицов евентуално да доизкара сезона и то не за друго, ами за да имаме резерва на десния бек.

Има информация в БЛИЦ, че Нога е на пангара. И това след има- няма половин година в клуба. А кой го назначи, каква работа вършеше в клуба той, имал ли е някакви идеи и бъдещи проекти за ДЮШ едва ли някога ще разберем......

Бесен съм. Очаквах, че след Филипов ще намерят читав СД най-после и нещата ще потръгнат. Но то даже става по-зле.

Много е възможно не Златков да е избрал Нога, а лично собственикът. От друга страна даваш някакви колосални заплати на оперативни директори, а накрая ти да взимаш крайните решения вместо тях ми се вижда нелогично.

Изобщо никой не знае какво става в ЦСКА отново, както беше и при ГГ, но тогава поне имахме някакви резултати. А сега сме направо трагични.

Коментара ти е доказателство, че вече нещата са ясни дори и на нас като фенове.
Единствените двама за които се колебаех са именно Санянг и Турицов.
Първият е млад и не бих казал че няма качества, Турицов ще е полезен като резерва като се има предвид нямането в момента.

gihuelo
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот gihuelo » 03 авг 2025 12:44

Чувам слух за Педриньо от 1948.

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 03 авг 2025 15:12

Най-добре е тази тема да се заключи, да и се промени заглавието на “Трансфери и Лятна Подготовка 2025 - Пълен Провал” и да не се пипа повече.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 авг 2025 15:52

The_Miz написа:Най-добре е тази тема да се заключи, да и се промени заглавието на “Трансфери и Лятна Подготовка 2025 - Пълен Провал” и да не се пипа повече.

Да те разбирам така :

1. Убеден си, че всички нови нямат качества след обстоен анализ на игровите им характеристики и качества на база на времето което са били на терена? Може би Теодор си го гледал на Панчарево по време на тренировките и също си съставил мнение, че е пълен провал.

2.Ако визираш срока на привличането им и късното им картотекиране тогава най-вероятно имаш претенции към организирането на селекцията.

Ако си визирал точка 2, тогава съм склонен да се съглася с теб. Но в никакъв случай не можем да наречем селекцията пълен провал. Още повече, че не е приключила.

Не се заяждам с теб, опитвам се да те разбера - защото съм запознат с начина ти на мислене
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 03 авг 2025 16:22

MASTER_COOL написа:
The_Miz написа:Най-добре е тази тема да се заключи, да и се промени заглавието на “Трансфери и Лятна Подготовка 2025 - Пълен Провал” и да не се пипа повече.

Да те разбирам така :

1. Убеден си, че всички нови нямат качества след обстоен анализ на игровите им характеристики и качества на база на времето което са били на терена? Може би Теодор си го гледал на Панчарево по време на тренировките и също си съставил мнение, че е пълен провал.

2.Ако визираш срока на привличането им и късното им картотекиране тогава най-вероятно имаш претенции към организирането на селекцията.

Ако си визирал точка 2, тогава съм склонен да се съглася с теб. Но в никакъв случай не можем да наречем селекцията пълен провал. Още повече, че не е приключила.

Не се заяждам с теб, опитвам се да те разбера - защото съм запознат с начина ти на мислене

Селекцията и подготовката се прави с цел да си готов за предстоящия сезон. 3 мача са изиграни, а ние сме с разбит състав и физическото ни състояние е покъртително. Оттук насетне могат и Мбапе да вземат, няма значение, защото сезонът вече е провален. Следващите мачове ще продължим да губим точки и до 5 кръг ще сме над 10 точки зад Левски и Лудогорец. А ръководството, ако след това може и 20 човека да вземат. Затова вече слабо ме топли така наречената “селекция”, защото вече е твърде късно.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 авг 2025 17:02

На теория Да, но на практика дори Манчестър Юнайтед не успява да си направи селекцията навреме

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 03 авг 2025 17:36

Това с подготовките за следващия сезон, лагери, срокове на селекция и т.н. добри практики важи за отбори, които са изградени, а в подготвителния период само се надграждат, подобряват. При тях новите играчи са двама-трима. А ние какво имаме? Какво сме изградили досега? Отбор ли, функционираща структура ли? Така че ние има още бая да се мъчим и за нас понятие като закъсняла селекция не важи. Ако успеем до края на календарната година да се сдобием с отбор, ще е успех.
Та сега говорим за тотална смяна на оперативното ръководство. Ние това нямаме още като хората. Какви купи, какви 5 лева?

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 03 авг 2025 17:44

За титла , купа и пробив в ект вече не смея и да мечтая .

Бих желал поне по веднъж на мач да видя атака на скорост с двойно подаване !!!!!! - Знам че искам прекалено много , знам че съм максималист :cry: :cry: :cry:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 авг 2025 13:14

https://temasport.com/%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%84%d0%b5%d1%80-%d0%bd%d0%b0-%d1%86%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%ba%d0%bb%d0%b8/
Седмицата стартира по ужасяващ начин. Да се надяваме до края и да имаме поводи за радост.

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 04 авг 2025 13:34

Според transfermarkt Лукас Вентура е с единия крак в Карабах

Върни се в “ЦСКА”