gihuelo написа:Dust написа:Не описвай себе си оприличавайки се в другите.
Когато един човек мрази, той не може да обича (клуба си), за това си пристанал на чичко паричко, след това ще пристанаш на следващия чичко паричко.
Когато един човек мрази, той не може да обича (клуба си).....Ти съвсем се побъркаЗначи всички левскари ,които мразят ЦСКА не обичат отбора си
Уверявам те ,че всички в този форум обичат отбора си ! Бил той ЦСКА,Левски,Берое,Черно Море и така нататък. Това няма как да ти го обясня ,защото ти нямаш отбор и си тук само и единствено да плюеш.
Това неговото на много места се определя , като .... воайорство ...

Това да се криеш , като мишка по разни форуми на отбор , който самия ти си заявил , че не обичаш , само и само да намериш някакво мнение изразяващо някакво недоволство си е направо ... болестно състояние

За мача , най силното на ЦСКА отново беше .... публиката ! Страхотна атмосфера на "Тича" Любо в момента няма какво да се коментира , защо сложил Бикел ... защото така е преценил , дали е щял Лясков да се представи по добре ... може би , а може би не ... никой не може да каже ! Самия Любо каза след мача : .... Все още опознавам играчите .... Не там ни е проблема ! Нещо се случи на този лагер в Испания ... нещо , което разби колектива ... защото това ни липсваше ... колектив , който да се бори , колектив , който демонстрираха моряците .... Ръководството за да смени НЕМ така на пожар , явно има причина , а каква е тя ... явно няма да се разбере сега ... никой не може да ме убеди , че без причина , ей така се е взело това решение и Любо е извикан да замита ! За мен освен разочарованието от загубата и ниската агресия показана от ЦСКА си остава и недоумяването , защо не се даде повече шанс на Данте Стипица (за мен е по добрия избор)