1982 написа:delqnski47 написа:Дрънкате глупости без конкретика,а после правите забележки на другите.Господа,не става така.
Делянски, в последните 2 години тук сме ти я вадили тази конкретика безброй пъти (а и купища други конкретики), много добре знаеш колко пъти са поствани цитати от наредби, лицензи и т.н., плюс линковете за тях.
Да, сега нямам намерение отново да се ровя по наредбите, и на мен не ми се занимава вече, щото ми втръсна , но при положение, че тези неща са вадени тук много пъти, е нелепо да твърдиш, че пиша без конкретика.
А аз не знам защо постоянно сравняваш българския с европейския футбол все едно абсолютно всичко у нас е като в Европата. Уви, не е, а футболът за съжаление не прави изключение. Може и да не бе напълно законно включването ни в ППЛ, но след като в БФС са преценили, че без ЦСКА интересът към първенството и националния тим щеше да е нулев, се налага да се примириш. Реално ЦСКА напълни няколко пъти стадионите в провинцията - в Пловдив, Варна, В. Търново, Ст. Загора, на наши мачове в София имаше между 10 000 и 30 0000 зрители, ЦСКА е най-гледаният тим по телевизията. Така ще е и през пролетта, когато ще има цели 5 дербита със сините. Всичко това нямаше да се случи, ако ЦСКА го нямаше или се скитосваше из аматьорските групи без стабилни собственици, без спонсори и каквито и да било перспективи.