Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот rsk » 11 окт 2017 16:17

Teo написа:
Ти си вервай на каквото искаш, аз пари си имам достатъчно, че каквото си посискам си купувам следствие на това, че съм се образовал до степен, която повечето тука едвали ще стигнат! :lol:

Сега към другата част. Да, за мен победата над вас ми е слабост и без нея не мога, това е нещото, което чакам половин година!
:lol: :lol: Не съм припознал нищо като всеки един армеец бях се одръпнал и взех решение в последствие за което не съжалявам грам и се гордея от него, защото ЦСКА не е лист хартия, номера и лицензи. Боримиров е селска пръчка и го е доказал многократно как се бие като селяндур по мачовете с джапанки и бира! :lol: :lol: :lol:
Милко поне е образован за разлика от вашия шеф! :lol:

Лъжеш като циганче, нали съвсем доскоро търсеше някой да ти попълни декларация да влезеш на мач. Кога успя да се образоваш и да забогатееш толкова бързо? А и предвид интелекта, който демонстрираш, не вярвам да станеш повече от таксиджия.

Какво не си припознал бе? Шефовете на тоя отбор, който подкрепяш, го обявиха за "ребрандиран Литекс". И то няма как да е иначе, след като на Армията дойде целия отбор на Литекс, барабар с ръководството, спонсорите и т.н. Даже и екипите са ви 1:1 с тия на Литекс. Пламен Марков го взеха, че да има и нещо общо с ЦСКА тоя отбор, че всичко е много оранжево. Виж, че даже Стойчо Стоилов още си му вика Литекс.
Впрочем какво е образованието на Милко? Да не е като твоето - имагинерно?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2017 16:21

rsk написа:
Teo написа:
Ти си вервай на каквото искаш, аз пари си имам достатъчно, че каквото си посискам си купувам следствие на това, че съм се образовал до степен, която повечето тука едвали ще стигнат! :lol:

Сега към другата част. Да, за мен победата над вас ми е слабост и без нея не мога, това е нещото, което чакам половин година!
:lol: :lol: Не съм припознал нищо като всеки един армеец бях се одръпнал и взех решение в последствие за което не съжалявам грам и се гордея от него, защото ЦСКА не е лист хартия, номера и лицензи. Боримиров е селска пръчка и го е доказал многократно как се бие като селяндур по мачовете с джапанки и бира! :lol: :lol: :lol:
Милко поне е образован за разлика от вашия шеф! :lol:

Лъжеш като циганче, нали съвсем доскоро търсеше някой да ти попълни декларация да влезеш на мач. Кога успя да се образоваш и да забогатееш толкова бързо? А и предвид интелекта, който демонстрираш, не вярвам да станеш повече от таксиджия.

Какво не си припознал бе? Шефовете на тоя отбор, който подкрепяш, го обявиха за "ребрандиран Литекс". И то няма как да е иначе, след като на Армията дойде целия отбор на Литекс, барабар с ръководството, спонсорите и т.н. Даже и екипите са ви 1:1 с тия на Литекс. Пламен Марков го взеха, че да има и нещо общо с ЦСКА тоя отбор, че всичко е много оранжево. Виж, че даже Стойчо Стоилов още си му вика Литекс.
Впрочем какво е образованието на Милко? Да не е като твоето - имагинерно?

Ти мен не ме мисли, гледай си теб човек. :lol:
ПП Останалото няма го коментирам безмислено е... :mrgreen:

~~ Единствено смислено е, че ЦСКА си е на Армията и радва хората както в дома си, така и навън! 8-)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 окт 2017 16:24

Ти просто нямаш какво да кажеш. Ръководството на тоя отбор го представя за ребрандиран Литекс, кой си ти, че да твърдиш обратното?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 окт 2017 16:31

rsk написа:Ти просто нямаш какво да кажеш. Ръководството на тоя отбор го представя за ребрандиран Литекс, кой си ти, че да твърдиш обратното?

А-а, как да няма какво да ти каже :lol: :lol: :lol: Аз мога да ти кажа, например, да го поохладиш малко :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2017 16:36

rsk написа:Ти просто нямаш какво да кажеш. Ръководството на тоя отбор го представя за ребрандиран Литекс, кой си ти, че да твърдиш обратното?

Нормална юридическа схема беше това, но не мина пред УЕФА.
И точно за това не сме Литекс, защото не мина, нали се сещаш :?: :lol:
Литекс нямат забрани от УЕФА да играят в ЕКТ, но ЦСКА има! :lol:
ПП ЦСКА си търпи наложеното наказание от УЕФА и още 1 година няма да играем, тоест чак 2019г. 8-)

Това не ни пречи да станем шампиони да ви треснеме 4 пъти и сезона сме го спасили :mrgreen:
@ След това които иска да играе на наше място в ШЛ, ще му гледаме сейра отново! :lol:
Те клубчетата без достойноство играят на места които не са заслужили и после хакане здраво.
Същата работа стана и с Дунав тая година и преди няколко години с БАТЕ. :lol:
Последна промяна от Teo на 11 окт 2017 16:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 11 окт 2017 17:31

Една припомка с участието на господина от с. Микре...строителя на къщички :)
Още от 2007 г. му е идеята на човечеца :idea: ...
Ша го закрием клуба( Литекс), къв е проблема ...Ловеч, дали ша има футбол или не - това не е толкова важно

Разликата между нас и тея клубове в София е огромна

Попитахме делегата, докога ша чупят и ша трошат
за тези които припознаха любимия отбор :shock:
https://www.youtube.com/watch?v=sl6vntGuk7A
висша математика:314 :idea:

samocska_59

Мнениеот samocska_59 » 11 окт 2017 18:56

boabbb написа:

А-а, как да няма какво да ти каже :lol: :lol: :lol: Аз мога да ти кажа, например, да го поохладиш малко :mrgreen:

Дай му един Калашник и да ни свършва !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 окт 2017 20:28

Teo написа:Нормална юридическа схема беше това, но не мина пред УЕФА.
И точно за това не сме Литекс, защото не мина, нали се сещаш :?: :lol:

ЧЕкай сега, как хем е "нормална юридическа схема", хем "но не мина пред УЕФА" ??! :lol: :lol: :lol: Значи, ако беше нормална, не виждам причина да не мине ....... щом УЕФА я е отрязала, значи има нещо нечисто в тази "нормална юридическа схема", има нещо незаконно .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 11 окт 2017 20:33

Teo написа:Литекс нямат забрани от УЕФА да играят в ЕКТ, но ЦСКА има! :lol:
ПП ЦСКА си търпи наложеното наказание от УЕФА и още 1 година няма да играем, тоест чак 2019г. 8-)

Надявам се да ти плащат за написаното, инак нещата са много зле.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 окт 2017 20:50

Тео не бил припознал!?С коя ръка да се кръстя?...Беше като ветропоказател ама сега е като стопор на мачта! :)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “ЦСКА”