Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 30 апр 2017 16:00

Една неподправена радост и пълно единение между публика и отбор :)
На "доброжелателите" на ЦСКА им препоръчвам да обърнат внимание на 4:05 до 4:15 минута , ще получат отговор на въпроса , който толкова много ги вълнува :mrgreen:
Напред армейци , гордеем се с вас , само ЦСКА :!:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QxcwvsK4p2s[/youtube]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

S_CSKA_napred

Мнениеот S_CSKA_napred » 30 апр 2017 21:41

Днес Антон Недялков има рожден ден . Да е жив и здрав !

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 30 апр 2017 21:43

vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:Тцъ , пак не позна , пак се опитваш да правиш предположения на база свои си мисли и заключения ;)
На какъв език да ти го напиша , отново , че лично аз не съм привърженик на вулгарния език :idea:
Заключението , че "Клубът" (как точно един Клуб може да ръси простотии си знаеш само ти) не прави нищо друго освен да ръси простотия след простотия , за мен е абсолютно несъстоятелно !
Отново те питам за каква култура и европеизъм говориш и търсиш в медийните изяви на ръководители на спортни клубове у нас ??? Кой е еталон на твоето виждане за такъв ръководител у нас ??? Домусчиев ли ? Венци Стефанов ли ..... ???? Кой ???
А , че ЦСКА си е ЦСКА спор няма , ти можеш само да се радваш , че не си част от червената общност ;)

ЦСКА си е ЦСКА, но ЦСКА-София е съвсем друго нещо. Доказателства и документи по въпроса колкото щеш. Все тая колко пъти ще повтаряш нещо друго, от това то няма да стане истина.

Аз ти говоря за твоето самоотлъчване от червената общност , ти ми философстваш ;) Червената общност си остана единна и неделима с отбора , една нищожна част се отказа , дали по собствено усмотрение или под чуждо давление е без значение ! Та тази нищожна част реши , че ЦСКА е някакво си Търговско д-во създадено 1999 г. което после в Съда спечелва дело и доказва , че няма нищо общо с "оригиналния" ЦСКА някъде 2005 г. (мисля беше) и после променено през 2007 г. !!! Аз с това ваше си решение съм ОК , но не съм ОК с това ти и други с тези разбирания да ми обясняват какво е за нас (мен и останалите от червената общност) - ЦСКА ;) Защото ЦСКА няма как да умре или изчезне , докато ни има нас , червената общност ;)

Тази част от червената общност, която реши да припознае Литекс, въпреки, че преди това "категорично" заяви, че няма да го направи е емблематичен пример за предателство! Вие приехте Литекс с отворени обятия, смените им фланелките и това ви беше достатъчно да го наречете ЦСКА!
По-горе Съни е пуснал смехотворен списък с цените на играчите на ЦСКА-София. Малинов струвал 1.7 милиона евро, Десподов и той там някъде. Чудя се, колко плати за тях ЦСКА-София за да ги привлече? А за останалите 14 от първия отбор на Литекс? А за юношите им? Колко платихте за тях? 20 и кусур милиона, дето Съни с гордост ги размахва? Нека позная - привлечени са като свободни агенти, нали? :mrgreen:

Стига си лъгал за някакви декларации против друга фирма или а.д. да управлява ЦСКА.
Нищо общо нямате с Апостола

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 30 апр 2017 23:21

Синчец, виж гола на Тонислав за дубъла. Заслужава си.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 апр 2017 23:28

Отцепниците от ЦСКА са отпочнали нова атака срещу клуба, припяват рефрена "ЦСКА - София е Литекс". В подкрепа на твърдението размахват документа на съда. Чудя се от Марс ли падат тези хора, не си ли спомнят какво се случи с ПФК ЦСКА АД през последните 10-15 години, когато съвсем умишлено дружеството беше водено към фалит? На практика през този период ЦСКА се издържаше единствено с все нови и нови дългове/кредити плюс приходите основно от ЛЕ, от продажба на футболисти, тв права и приходи от билети и карти. За базата се грижеха ентусиасти като Чакмаков и Майкъла плюс сдружението "ЦСКА завинаги". И когато съвсем закономерно това дружество фалира понеже няма бизнесмен в България, който да извади 30-тина милиона за чужди масрафи плюс незнайно още колко милиона след финала на текущите дела в съда (само фирма на Митал ни съдеше за 6 млн. евро!), бе нужно да се намери друго дружество, което да продължи делото на ЦСКА. Сега възниква основният въпрос - защо това дружество не е новосъздадено, носещо името ЦСКА. Моят отговор е защото така се развиха обстоятелствата, защото така пожела огромното мнозинство от феновете и легендите. Не виждам нищо срамно в това, че използваме друго дружество за рестарта на ЦСКА. Не знам защо повтаряте лъжите, че това дружество е Литекс, чиито собственици от немай къде, едва ли не за разнообразие и заради техния кеф сменили името му на ЦСКА-София и адресната регистрация. В същото време се пропуска, че имапромяна на собствеността, че Литекс бе изкупен от ЦСКА на Христо Стоичков. Угодно се пренебрегват редица други факти - въпросното дружество прие символиката и традициите на ЦСКА, в представителния му тим се включиха 13 футболисти от ЦСКА, спечелил купата на страната през 2016г., 3/4 от ДЮШ на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД е включена в ДЮШ на ЦСКА-София, голяма част от спортно-техническия състав и ръководството са бивши футболисти на ЦСКА, наши легенди. Ако за вас това не гарантира връзката на ЦСКА-София с ЦСКА, трудно ще намерим общ език.

Не разбирам на какво основание продължавата да твърдите, че ЦСКА-София е Литекс, след като даже УЕФА ви каза, че не е.

Мнението ми е, че мнозинството решава. След като то вече е взело решение и е поело по определен път, малцинството трябва да приеме неговите доводи. Който не е съгласен с тях, напуска каюткомпанията. Повече от ясно е, че не на всички може да се угоди, особено в преломните за ЦСКА времена.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 май 2017 00:07

Мита , отцепниците чувстват силен дискомфорт от факта , че кервана си върви въпреки канския лай на кучетата ;) И понеже човешката природа е такава , че трябва да потуши този дискомфорт по най-елементарния начин , а именно със самооправданието , че те са се отцепили защото това не е ЦСКА (Нищо , че на финала за КБ боготворяха същите тези които после продължиха напред след реорганизацията) ;) За мен това си е нормална народопсихология и го приемам , както приемам и дребнавите заяждания на част от феновете на други отбори в България начело със сините ни абонати :mrgreen: Не мога да приема обаче , когато някой почне да ми обяснява , в какво вярвам или кое и как чувствам , да заявява решения и действия от мое име и най-вече да се мъчи да ме определи аз на кого съм фен , сякаш го знае по-добре от мен самият :twisted: Това което сега размахват с такава ярост , съвсем скоро изобщо няма да е меродавно и те много добре го знаят това , например по въпроса с лиценза в БФС , ами само след месец - два ще излязат новите лицензи и там по никой начин няма да пише преименован еди кой си или еди що си , ще си пише единствено ЦСКА и толкова ;) По въпроса с емблемата , това предстои да се реши съвсем скоро , силно вярвам , че и там ще се получат нещата по план !!! Така после ще се потърси утеха във ФИФА , ФУФА , ФАФА и УЕФА , но и там ще ударят на камък и моята прогноза е , че с течение на времето цялата тази истерика ще си заглъхне от само себе си , като ще останат само крайните анти-армейци да подклаждеат огъня , но рано или късно и там нещата ще приключат ;) Дори вчера след дербито , автоматчика дедо Боре и той забрави , че ни наричаше ГМО и Литекс и си припомни набързо , че това е вечното дерби и са играли срещу ЦСКА , не срещу Литекс въпреки предишни негови изказвания по въпроса и ... те така :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2017 00:18

Отцепниците..и това са тези, които не признават Литекс за ЦСКА Изображение докато призналите го са верни армейци Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2017 00:29

gihuelo написа:Отговори ми само на един въпрос и след това купувай и продавай играчи :mrgreen: Ти сега след 3:0 радваш ли се или ревеш?

Трябва ли да се радва и защо, от факта, че Литекс, под ново име, е победил Левски. Литекс го е правил и друг път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 май 2017 03:38

Кашчей написа:
gihuelo написа:Отговори ми само на един въпрос и след това купувай и продавай играчи :mrgreen: Ти сега след 3:0 радваш ли се или ревеш?

Трябва ли да се радва и защо, от факта, че Литекс, под ново име, е победил Левски. Литекс го е правил и друг път.

Литекс никога не е бил Левски в София с 3:0 и няма и да го направи по ред причини.Ако искаш да си говориш на тема припознаване се обърни към левскарите,защото те са най големите припознавачи по отношение за ЦСКА.Мисля че няма смисъл да казвам защо. ;) Или както обичам да казвам - " Не съди човека по думите,а по действията му".
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

svetlan29
Контакти:

Мнениеот svetlan29 » 01 май 2017 09:32

Mitata написа:Отцепниците от ЦСКА са отпочнали нова атака срещу клуба, припяват рефрена "ЦСКА - София е Литекс". В подкрепа на твърдението размахват документа на съда. Чудя се от Марс ли падат тези хора, не си ли спомнят какво се случи с ПФК ЦСКА АД през последните 10-15 години, когато съвсем умишлено дружеството беше водено към фалит? На практика през този период ЦСКА се издържаше единствено с все нови и нови дългове/кредити плюс приходите основно от ЛЕ, от продажба на футболисти, тв права и приходи от билети и карти. За базата се грижеха ентусиасти като Чакмаков и Майкъла плюс сдружението "ЦСКА завинаги". И когато съвсем закономерно това дружество фалира понеже няма бизнесмен в България, който да извади 30-тина милиона за чужди масрафи плюс незнайно още колко милиона след финала на текущите дела в съда (само фирма на Митал ни съдеше за 6 млн. евро!), бе нужно да се намери друго дружество, което да продължи делото на ЦСКА. Сега възниква основният въпрос - защо това дружество не е новосъздадено, носещо името ЦСКА. Моят отговор е защото така се развиха обстоятелствата, защото така пожела огромното мнозинство от феновете и легендите. Не виждам нищо срамно в това, че използваме друго дружество за рестарта на ЦСКА. Не знам защо повтаряте лъжите, че това дружество е Литекс, чиито собственици от немай къде, едва ли не за разнообразие и заради техния кеф сменили името му на ЦСКА-София и адресната регистрация. В същото време се пропуска, че имапромяна на собствеността, че Литекс бе изкупен от ЦСКА на Христо Стоичков. Угодно се пренебрегват редица други факти - въпросното дружество прие символиката и традициите на ЦСКА, в представителния му тим се включиха 13 футболисти от ЦСКА, спечелил купата на страната през 2016г., 3/4 от ДЮШ на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД е включена в ДЮШ на ЦСКА-София, голяма част от спортно-техническия състав и ръководството са бивши футболисти на ЦСКА, наши легенди. Ако за вас това не гарантира връзката на ЦСКА-София с ЦСКА, трудно ще намерим общ език.

Не разбирам на какво основание продължавата да твърдите, че ЦСКА-София е Литекс, след като даже УЕФА ви каза, че не е.

Мнението ми е, че мнозинството решава. След като то вече е взело решение и е поело по определен път, малцинството трябва да приеме неговите доводи. Който не е съгласен с тях, напуска каюткомпанията. Повече от ясно е, че не на всички може да се угоди, особено в преломните за ЦСКА времена.

Пак се обърка,Мита!Забравяш за Чавдар/Етрополе/.Те също са намесени в схемата/ти ако искаш Барселона на Стоичков им казвай/!Затова според УЕФА не сте Литекс-вие сте обединение между тези два клуба :) !

Върни се в “ЦСКА”