Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 14 фев 2017 22:37

Mitata написа:Знам, много ви се искаше ЦСКА да изчезне, след като разни "бизнесмени" си оставиха ръцете на Армията, дали от некадърност, дали поради злоумишлени действия. Феновете обаче прецениха, че е по-добре да се направи малък компромис в името на целокупността на армейската общност.

Всъщност никой не искаше ЦСКА да изчезне. В песните ни може да се пееше за подобни работи, но никога не сме си и помисляли, че това ще стане...това обезсмисля и песните, и цялото съперничество!
Но вие, вие направихте така, че немислимото да е факт! Правите се сехга наударени, но когато "разни бизнесмени" ви обещаваха това и онова, ни заплашвахте с червена доминация и терор! Слагахте се на "разни бизнесмени" и оправдавахте безумията им. К0й от вас може да отрече това, кой? КОЙ? Да го видя!
И сега ми се барате за жертви.
Малък компромис му викаш, а? След оная декларация за ловешкото ГМО имаш наглостта да говориш за малък компромис?
Вие хората за олигофрени ли ги смятате?
" феновете прецениха". Ма вярваш ли си? КОи фенове? Кои сте вие?
Вие сте никой! И е крайно време някой да ви го каже! ГГ не го боли сайдера за вас. Не ви слага в сметките изобщо. Не го интересува дали припознавате, или не. Вие сте безгласни букви и нямате значение. Поставени сте в партер.
Затова даже не смеете да критикувате играта и решенията на щаба ви. Само се навеждате и викате: Евет, ефенди!
Аз много години споря с фенове на ЦСКА. Но никога не съм виждал тези фенове да са жалки еветчии.
Вие не сте ЦСКА. Вие сте една жалка пародия!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 14 фев 2017 22:47

Друго си е Спас Русев да ви пита за всичко. Вие не сте в партер нали ?
Истината е, че по-голямата част вярваме в ГГ. Дали ше успее.. не знам. Но ако и той не успее..аз не виждам кой в тази държава би успял. За какво да критикувам..плаща заплатите..работи по Панчарево..стегна школата ?
Критикувахме играта на първия отбор есента..някои го критикуват, че е сложил Белчев, а те си искат Стойчо. Трети искат българчета, а не печки. Ама това са дребни неща. Генерално засега съм доволен...защо да критикувам ?..или просто е така..на вас да ви е кеф.

ElGuru

Мнениеот ElGuru » 14 фев 2017 22:52

sin4ec написа:...това обезсмисля и песните, и цялото съперничество!

Съперничество имахте вие . Реално ЦСКА и Левски са съществували заедно една година 1948 .
Динамо не ни е бил дразнител , ЦСКА винаги е гледал към Евротурнирите като предизвикателство .
Вие мразехте и се комплексирахте.
VIVACOW ARENA

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 14 фев 2017 23:00

Ганчев извърши чутовен подвиг и пребори сума ти препятствия, за да възроди ЦСКА. Това привържениците на други отбори не могат да го оценят. И честно казано не ме вълнува. Те и преди плюеха. Густо ми правят някой постъри с елементарната си дребнавост. Гърченето е жестоко, а забавлението - страхотно! Най се забавлявам от това какви надежди възлагат на УЕФА и на търга за емблемата. Все едно ми трябва признание от УЕФА (организация, учредена доста след като е създаден ЦСКА), за да знам какво подкрепям, или ми трябва някаква рисунка, каквито сме имали повече от 10 и ще имаме сигурно още два пъти по толкова. Ако с емблемата се ставаше ЦСКА, досега някой вече щеше да я купил на търга. Нали още помните, че такъв на два пъти беше организиран? Е, защо никой не я взе? Защото не струва нищо. Хората, които дават парите, много добре знаят за какво да плащат.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 фев 2017 23:01

sin4ec написа:
Mitata написа:Знам, много ви се искаше ЦСКА да изчезне, след като разни "бизнесмени" си оставиха ръцете на Армията, дали от некадърност, дали поради злоумишлени действия. Феновете обаче прецениха, че е по-добре да се направи малък компромис в името на целокупността на армейската общност.

Всъщност никой не искаше ЦСКА да изчезне. В песните ни може да се пееше за подобни работи, но никога не сме си и помисляли, че това ще стане...това обезсмисля и песните, и цялото съперничество!
Но вие, вие направихте така, че немислимото да е факт! Правите се сехга наударени, но когато "разни бизнесмени" ви обещаваха това и онова, ни заплашвахте с червена доминация и терор! Слагахте се на "разни бизнесмени" и оправдавахте безумията им. К0й от вас може да отрече това, кой? КОЙ? Да го видя!
Малък компромис му викаш, а? След оная декларация за ловешкото ГМО имаш наглостта да говориш за малък компромис?
Вие сте никой! И е крайно време някой да ви го каже! ГГ не го боли сайдера за вас. Не ви слага в сметките изобщо. Не го интересува дали припознавате, или не. Вие сте безгласни букви и нямате значение. Поставени сте в партер.
Затова даже не смеете да критикувате играта и решенията на щаба ви. Само се навеждате и викате: Евет, ефенди!
Аз много години споря с фенове на ЦСКА. Но никога не съм виждал тези фенове да са жалки еветчии.

Браво Синчец!В десятката! :)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 фев 2017 23:51

angelco77 написа:
sin4ec написа:

Браво Синчец!В десятката! :)

Браво , Синко ! Този път е наистина разкъртващо !

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 15 фев 2017 00:19

Точно бях чел някъде че в А окръжна може да се участва без да си член на БФС :!:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 фев 2017 00:20

Клуб, който не е член на БФС няма, как да играе дори в аматьорската А областна група, така че, кой те излъга, че бомбандировачите не са член на БФС ми е доста интересно.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 15 фев 2017 00:23

Долно уйно написа:Клуб, който не е член на БФС няма, как да играе дори в аматьорската А областна група, така че, кой те излъга, че бомбандировачите не са член на БФС ми е доста интересно.

Членове се приемат само на конгрес на БФС. Но помня, че за Локо Сф бях чел за временно членство. И понеже не ми е ясно попитах каква е разликата. Ако си наясно..запознай ни :)

П.П Чакам отговор от Беладона...ама май не му е изгодно да отговори за парите...
Последна промяна от nosmoky на 15 фев 2017 00:24, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 фев 2017 00:26

nosmoky написа:
Долно уйно написа:Клуб, който не е член на БФС няма, как да играе дори в аматьорската А областна група, така че, кой те излъга, че бомбандировачите не са член на БФС ми е доста интересно.

Членове се приемат само на конгрес на БФС. Но помня, че за Локо Сф бях чел за временно членство. И понеже не ми е ясно попитах каква е разликата. Ако си наясно..запознай ни :)

П.П Чакам отговор от Беладона...ама май не му е изгодно да отговори за парите...

Глупости , всичко ми е изгодно на мен , аз така си го правя сам ....казвай , откъде пари ?

Хубавото е , че сам си оборваш глупостите , които пишеш ...верно е , че ти отнема време ...но ....
Последна промяна от Beladona на 15 фев 2017 00:27, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”