Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Angoff написа:pomiqrat написа:Първо темата е разисквана
Второ: трябва ли да ме признаят за наследник на бившия собственик на жилището, в което живея?
С второто си отговаряш на въпроса и темата е изчерпана.
Темата е изчерпана само кухите ви глави !
1.Това не засяга феновете на другите отбори и най-вече на тези на ПФК Левски 1914 , щото по-тая логика 2/3 от България трябва да е несъгласна,че носите името на светиния като Васил Иванов Кунчев-Левски !
2.Всичко е в документацията , ако се докаже по-легален път че ЦСКА е наследник на АС-23 няма нищо лошо а после кой колкото иска да си мучи !
3.Някой от привържениците на ЦСКА някога да е имал нещо против,че получихте безвъзмезно стадион Герена а и както се говори и стадион Раковски.Не сте платили и стотинка за наем откакто сте на стадиона а ЦСКА като клуб е длъжен да плаща доста скъпи такси,научете се когато нещо е черно на бяло факт да не роптаете независимо дали ви харесва или не защото в крайна сметка на никой не му пука и не даваме 5-пари за мнението ви !
Angoff написа:pomiqrat написа:Първо темата е разисквана
Второ: трябва ли да ме признаят за наследник на бившия собственик на жилището, в което живея?
С второто си отговаряш на въпроса и темата е изчерпана.
Темата е изчерпана само кухите ви глави !
1.Това не засяга феновете на другите отбори и най-вече на тези на ПФК Левски 1914 , щото по-тая логика 2/3 от България трябва да е несъгласна,че носите името на светиния като Васил Иванов Кунчев-Левски !
2.Всичко е в документацията , ако се докаже по-легален път че ЦСКА е наследник на АС-23 няма нищо лошо а после кой колкото иска да си мучи !
3.Някой от привържениците на ЦСКА някога да е имал нещо против,че получихте безвъзмезно стадион Герена а и както се говори и стадион Раковски.Не сте платили и стотинка за наем откакто сте на стадиона а ЦСКА като клуб е длъжен да плаща доста скъпи такси,научете се когато нещо е черно на бяло факт да не роптаете независимо дали ви харесва или не защото в крайна сметка на никой не му пука и не даваме 5-пари за мнението ви !
kiko75 написа:Re: Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?
от crap на 08 Яну 2010 13:43
Честно казано не разбирам смисъла от доказването на това нещо... Според мен ЦСКА си е отборът създаден през 48ма, АС си е нещо друго... незна=========================================================== ми има защо първо ще вземат базата не на концесия а като собственос на ЦСКА а така няма да плащаме (защо във бг футбола само ЦСКА ПЛАЩА наем на база ) и ще се намери по лесно инвеститор за нов стадион
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта