Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA69 написа:Голеадор, знаеш, че аз съм един от хората не спряли да критикуват Стойчо Младенов през тези две години, но начинът, по който се случиха нещата сега, ме отвращава.. Преди всичко съм цесекар и ме боли от това, което става.. Защото имам чувството, че и малкото, което се направи през това време ще отиде по дяволите и отново ще се завърнем в изходна позиция - в мрачните дни от лятото на 2013-а
CSKA69 написа:Голеадор, знаеш, че аз съм един от хората не спряли да критикуват Стойчо Младенов през тези две години, но начинът, по който се случиха нещата сега, ме отвращава.. Преди всичко съм цесекар и ме боли от това, което става.. Защото имам чувството, че и малкото, което се направи през това време ще отиде по дяволите и отново ще се завърнем в изходна позиция - в мрачните дни от лятото на 2013-а
boabbb написа:Кой ги е карал да подписват с ЦСКА, беНямало условия ... Тия дърводелци да не би да очакват Хертфордшир или Карингтън
trokadero_ написа:Ако Стойчо напусне сега ще докаже, че не му пука.
С една дума голяма бъркотия -що да не се махна. ....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Подкрепа за спеца от Плоски! Завинаги при червените
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта