За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Пак да попитам

Мнениеот CTAHKO » 26 юни 2014 17:11

Пак да попитам... последно сребролюбец ли е или просто си е обикновен селски тарикат 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Re: За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Мнениеот Raid » 26 юни 2014 17:11

Страшна декларация! :mrgreen:
Според мен Бадемчето си е побеседвало с едни хорица - някой така му е държал ръчичката, че сигурно сега я налага с нещо. Бе накратко - личи си почеркът на "Офанзива" :mrgreen:
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 26 юни 2014 17:13

Stahlgewitter написа:Аз мислех,че ще питаш що за п..ка е тоя?Разочарова ме :lol:

Да ти кажа, колкото повече време минава, толкова повече ме човърка мисълта, кой реално стои зад този бунт, защото развитието е някак много по сценарий...

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 26 юни 2014 17:14

И от двете по-малко, най-вече е прост да не казвам като какъв. Нещо друго да питаш...да речем за спортно-техническите качества? И колко гола ще набута на сините джуджета. :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 26 юни 2014 17:14

"Пичуе, тук са обърках макло ас!" :mrgreen:
Любопитно ми е в момента с тъмни очила ли ходи Ядчицата, и всъщност - дали изобщо ходи? :mrgreen:
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 26 юни 2014 17:16

Мъка си е и при вас,не е лесно.
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 26 юни 2014 17:17

За мен "бадема" се изложи много. Не може след като преди няколко дни си говорил такива неща за едни хора, да се върнеш пак на същото място, все едно нищо не е станало. Аз лично, не бих приел такъв човек отново в моя отбор.
Последна промяна от drughi на 26 юни 2014 17:20, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 юни 2014 17:17

turb04 написа:Копирано от Гонг:

"Скъпи армейци,
Съжалявам за случилите се събития през последните седмици. Думите, казани от моя страна, бяха плод на нерви и напрежение. Проявявам разбиране към ръководството ни, което минава през всякакви трудности, но аз вярвам, че те ще се справят.
Каузата "ЦСКА" за мен е над всичко и ще дам най-доброто от себе си за отбора и ще бъда най-щастливия човек да завърша кариерата си тук"

Под декларацията стои подписа на Емил Гъргоров.

Е, какво стана в крайна сметка?
Нищо, само Менди не е в отбора, а иначе се даде храна за всички недобронамерени медии, докато нервите на привържениците бяха опънати докрай.

Та да попитам пак - кому бе нужно това?

Какво очакваш да ти се отговори?
Станалото-станало!Бадема е при нас и ако тренера реши ще играе в мачовете.Точка по въпроса!Всеки е постъпил както е преценил!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 26 юни 2014 17:19

BRF написа:
turb04 написа:Копирано от Гонг:

"Скъпи армейци,
Съжалявам за случилите се събития през последните седмици. Думите, казани от моя страна, бяха плод на нерви и напрежение. Проявявам разбиране към ръководството ни, което минава през всякакви трудности, но аз вярвам, че те ще се справят.
Каузата "ЦСКА" за мен е над всичко и ще дам най-доброто от себе си за отбора и ще бъда най-щастливия човек да завърша кариерата си тук"

Под декларацията стои подписа на Емил Гъргоров.

Е, какво стана в крайна сметка?
Нищо, само Менди не е в отбора, а иначе се даде храна за всички недобронамерени медии, докато нервите на привържениците бяха опънати докрай.

Та да попитам пак - кому бе нужно това?

Какво очакваш да ти се отговори?
Станалото-станало!Бадема е при нас и ако тренера реши ще играе в мачовете.Точка по въпроса!Всеки е постъпил както е преценил!

Пич,ако всеки започне да постъпва както е преценил какво ще стане?
Изображение

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 26 юни 2014 17:19

Stahlgewitter написа:Мъка си е и при вас,не е лесно.

Ако е спокойно, не е на хубаво... Колкото повече проблеми при нас, толкова по-силен е ефектът на пружината. Вие се убедихте на няколко пъти, ако не ме лъже паметта...

Върни се в “ЦСКА”