Да опровергаем митовете.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Снайперист
Контакти:

Re: Да опровергаем митовете.

Мнениеот Снайперист » 20 ное 2009 17:13

honda написа:Това за краката е майтап , а иначе се съмнявам,че имаш правомощия да ни правиш ревизия.

Лично на никого не правим,на фирмите правим.
Колкото и да се плюем,когато става въпрос за бизнес или работа,там шега не трябва да има.
Форума за това е форум за да се поплюем,нищо лично обаче.. :!: :)

виж това:
Доган бе един най-яростните привърженици за отмяна на мярката спрямо Майкъл Чорни

как мислиш,има ли "топла" връзка ...между ДПС и левски :mrgreen:
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 20 ное 2009 17:43

Снайперист написа:
honda написа:Това за краката е майтап , а иначе се съмнявам,че имаш правомощия да ни правиш ревизия.

Лично на никого не правим,на фирмите правим.
Колкото и да се плюем,когато става въпрос за бизнес или работа,там шега не трябва да има.
Форума за това е форум за да се поплюем,нищо лично обаче.. :!: :)

виж това:
Доган бе един най-яростните привърженици за отмяна на мярката спрямо Майкъл Чорни

как мислиш,има ли "топла" връзка ...между ДПС и левски :mrgreen:

Разбира се - бизнеса си е бизнес,а футбола е една игра и нищо повече, аз поне не си вадя хлаба от нея и честно казано много бих се радвал, ако всичките мафиози бъдат изгонени от футбола ,независимо дали са от "Левски" , ЦСКА, "Литекс" Морето и т.н.
Иначе съм ти посочил фирмата за която работя, ако съставите акт на компанията-тя е достъчно богата да го плати. Аз лично си гледам ,моите работи.
Преди да се включиш в дискусията многократно сям посочвал ,че след 1990 по един или друг начин всички български отбори попаднаха под контрола на комунистическо -мафиотски структури и "Левски" не прави никакво изключение.
Искаме си да отговоря с "не" на въпроса ти,но няма да бъда докрай точен- че има някакви отношения има ,колко са топли не знам. Тези отношения на дълго и широко са коментирани от небезизвестния ГА,който съвсем случайно е служител на Ирен Кръстева и като такъв съм склонен да му вярвам-все пак е вътрешен човек. :) . Иначе според може да се спори ,койе по-близо до ДПС- Батков или Титаните.

Иначе не знам колко може да се вярва на приказките ,че Доган е бил най-големия застъпник за Чорни, все пак единия е мохамеданин,а другия еврейн ,а всички знаем че между двете групи стоят непреодолими различия . И като човек,който е имал вземане -даване с евреи ,мога да кажа,че за тях вярата е над парите(колкото и странно да звучи). Но знае ли човек ,като се завъртят парите всичко може да стане.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2009 18:35

msm написа:
Кашчей написа:Що па да злословя бе?Аз, ако го мисля това сериозно, ще го кажа ли по такъв начин?
Имай и малко чувство за хумор де..каквото имаш, иначе нямаше да ти е такъв никът и да имаш точно сребърен лъв за аватар...Имай го и за такива случаи :lol:

Факта, че от поредицата случки, си избра точно вината на ЦСКА (макар и с насмешка), си е чиста проба зословене. Наистина имам (може да се каже) голямо чувство за хумор, но прочети си пак втория ред от написаното. Използването на думи като "диване" и "зверски" в никакъв случай не прилягат на хумористично чувство. Въпреки сребърният ми лъв, аз мога (понякога) да чета и между редовете. А там прозира, точно злоба и ненавист. Да не говорим, че тихомълком подмина и въпросите , които ти зададох за Левски, които бяха идентични с тези, на които искаше отговор по адрес на ЦСКА. Все пак , за да получиш нещо, трябва и да дадеш. Може и под формата на майтап.

Въпросът за имената и това, дали могат да ги носят, след като бяха разформировани "Левски" и ЦСКА съм го задал към феновете и на двата отбора, точно тук, в тази тема.Използваните от мен две, визирани от теб думи, си е точно така, защото това все още ми е пред очите:Аспарухов се върна на терена след дълго лечение, а Пл. Янков го тероризараше през целия мач, като накрая го срита доста зверски точно в лекувания крак-напълно съзнантелно.Както и напълно съзнателно след това Аспарухов го изрита със злоба и отмъщение в задника и си тръгна от терена.Ненавист и злоба са доста силни думи, които е редно да се употребяват, когато си сигурен че познаваш човека насреща.Не съм убеден, че ме познаваш отблизо, за да ми говориш за злоба и ненавист.
Проблемът, според мен е, че не приемате човек( извън двуполюсният модел) да има мнение по въпроси, свързани с поведението на някой от тези два "велики" клуба в България.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 20 ное 2009 19:49

Кашчей написа:Въпросът за имената и това, дали могат да ги носят, след като бяха разформировани "Левски" и ЦСКА съм го задал към феновете и на двата отбора, точно тук, в тази тема.Използваните от мен две, визирани от теб думи, си е точно така, защото това все още ми е пред очите:Аспарухов се върна на терена след дълго лечение, а Пл. Янков го тероризараше през целия мач, като накрая го срита доста зверски точно в лекувания крак-напълно съзнантелно.Както и напълно съзнателно след това Аспарухов го изрита със злоба и отмъщение в задника и си тръгна от терена.Ненавист и злоба са доста силни думи, които е редно да се употребяват, когато си сигурен че познаваш човека насреща.Не съм убеден, че ме познаваш отблизо, за да ми говориш за злоба и ненавист.
Проблемът, според мен е, че не приемате човек( извън двуполюсният модел) да има мнение по въпроси, свързани с поведението на някой от тези два "велики" клуба в България.

Ами именно за това ти говоря. Въпреки , че твърдиш за хумор, поста ти е доста сериозен. Както знаеш, във футбола хората се ритат. Дали неволно или с някаква цел, факт е , че това е част от самата игра. Но акцента ти , че точно това е довело до катастрофата е доста показателен за отношението ти към ЦСКА. Извинявам се за "злобата" и "ненавистта", които съм използвал за определение на мнението ти за ЦСКА, но така ми прозвучават настървените ти нападки към нас, които са в пъти повече от колкото за идентични случаи в Левски. Аз, не деля хората на левскари , цесекари или други, а чета кой какво пише и какво се опитва да постигне с това. А ти, след като си неутрален, не може да се опитваш да изтъкваш керливите ризи само на единия отбор, а другия да минава между другото.

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 20 ное 2009 20:14

honda написа: може да се вярва на приказките ,че Доган е бил най-големия застъпник за Чорни, все пак единия е мохамеданин,а другия еврейн ,а всички знаем че между двете групи стоят непреодолими различия .

Въпросните думи са на Атанас Атанасов (ДСБ) и се казват в парламентартарната зала.

мога да ти кажа че между турците и евреите има стара историческа "любов" и взаимоизгодно сътрудничество.
Има примери за евреи станали паши в турската държава.А нашия Станишев(знаеш какъв е по законите на галаха,нали :) ) стана министър председател с мандата на Доган.
Дори в момента Израел подържа изключително добри отношения със Турция,съвмесните им проекти са в пъти по-големи отколкото със почти всички други "мюсюлмански" страни.

По този повод те поздравявам е кавър на една еврейска класика :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=O14tCJoZOW4
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2009 20:22

Снайперист написа:
Въпросните думи са на Атанас Атанасов (ДСБ) и се казват в парламентартарната зала.

Това е човекът, на кого трябва безрезервно да се вярва.Той е чиста изворна вода, от най-дълбоките извори, в планински район.

ПП-Коментирам само това, затова съм изтрил останалата част от поста.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2009 20:28

msm написа:Ами именно за това ти говоря. Въпреки , че твърдиш за хумор, поста ти е доста сериозен. Както знаеш, във футбола хората се ритат. Дали неволно или с някаква цел, факт е , че това е част от самата игра. Но акцента ти , че точно това е довело до катастрофата е доста показателен за отношението ти към ЦСКА. Извинявам се за "злобата" и "ненавистта", които съм използвал за определение на мнението ти за ЦСКА, но така ми прозвучават настървените ти нападки към нас, които са в пъти повече от колкото за идентични случаи в Левски. Аз, не деля хората на левскари , цесекари или други, а чета кой какво пише и какво се опитва да постигне с това. А ти, след като си неутрален, не може да се опитваш да изтъкваш керливите ризи само на единия отбор, а другия да минава между другото.

Аз давам просто информация за нещо, което е станало на терена.Другото всеки може да го пречупи през собствената си призма на чувството за хумор.

Приятен уикенд ти желая!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 20 ное 2009 20:31

Кашчей написа:Това е човекът, на кого трябва безрезервно да се вярва.

Имайки предвид кариерата му, и поста който е заемал,явно знае достатъчно.
Явно е имало защо да гони Чорни,щом и сегашното правителство го потвърждава това решение.
Или си против :mrgreen: това решение?
Чорни и в Израел го разследват ,ама това е вече друга тема :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2009 21:38

Снайперист написа:
Кашчей написа:Това е човекът, на кого трябва безрезервно да се вярва.

Имайки предвид кариерата му, да.
Явно е имало защо да гони Чорни,щом и сегашното правителство го потвърждава това решение.
Или си против :mrgreen: това решение?

Против съм всичко, свързано с Костов, а тоя генерал е твърде свързан.
За Чорни ми е през.. бариерата.Не го познавам и нямам мнение за него.Да си стои там, където е, или да си ходи, където го приемат-все ми е тая.За него много неща се говорят, но още май няма издадена ефективна присъда в никоя държава, която не го иска, което не говори добре за съдебната им система.. и за правителствата.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”