Мнениеот Udoji90 » 08 фев 2014 22:17
Освен с "Берое" май ще играем и с "Академик" Свищов. Дори преди тези мачове обаче съставът почти се оформи - в 2 поредни мача започваме с едни и същи титуляри, с изключение ни Ди Вани, който днес беше контузен. Явно Райс ще измести Черни - едва ли е случайно, че в последните 2 контроли игра по 90 мин. Стойчо явно си държи на Фо-Поре и Апата като бекове, макар че аз лично не съм убеден, че това са най-добрите варианти. За средата на халфовата линия явно има колeбания, щом днес даде равно време на двете двойки. На мен повече ми допада вариантът със Сънди и Чочев, но пък Стойчо винаги е обичал да залага на Янчев, така че ще видим. Вальо Илиев и Менди явно са непоклатими. Петров, Бадема и Милисавлевич също, макар че Марсиньо според мен се включи добре в последните 2 мача. Отпред може би Ди Вани ще е първи избор, а Долапчиев май пак няма да получава много минути, след като Косоко беше предпочетен днес. Той всъщност не се представя никак зле на тази позиция. Реално има добър ръст и силна игра и с двата крака. Изглежда слабичък, обаче пък днес добре ги пребори при гола си. Ако продължава да показва сериозно отношение, може би ще се окаже добро решение, че му се дава втори шанс, но да видим.
Естествено има някои играчи като Крачунов, Ив. Стоянов и Ногейра, които още не сме видели в игра. Отделно и за В. Христов остават теоретични шансове да дойде, макар че не мисля, че е нужен.
Иначе за мача в Бургас и аз си мисля, че няма да е лек. Не ги знам каква селекция са правили в "Черноморец" (само за Райков чух), но се случва да извадят по някой много интересен играч, пък и по традиция играем колебливо в първия си пролетен мач.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...