Фенове на ЦСКА набиха изхвърлените играчи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА набиха изхвърлените играчи

Мнениеот POPCORN » 03 ное 2009 15:59

bigbonusprize написа:
POPCORN написа:еми ето чист факт.ти не си запзнат говориш, както винаги.а това дразни хората.вземи прочети и се върни и коментирай.Собстявеника на *** въобще не е ГА !А ГА е на спорт1!фактите ти ме дразнят , защото не са верни понякога и така направени откъм синята ти идея!еми да това е разликата вие сте свикнали да губите ние не!

ЕТО ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ЦСКАРИ!!! Един пич от Ботев обясняваше за някакви трофейни фенове и аз му се смеех. Ама имало и такива!
Да ,пуканке, това е разликата между нас. Аз ще подкрепя отбора и след 10 загуби. А ти след 2 започваш да ревеш и да псуваш футболистите си... Защото си обичаш отбора само когато биете. Когато падате си готов да го разпнеш! Затова след 2 месеца загуби и при 0:4 на Герена хората пееха САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ! Вие в такива ситуации си тръгвате към 70 минута :) или се бъркам?

хах ми да бъркаш се бате!ние ги псуваме защото играт симолативно и не правят нищо по терена и не се раздават!а Левски с тия 8 загуби просто толкова си може.имаха желание футоблистие онбаче нямат възможности!Докато в ЦСКА от 3-4 мача спряха да играят нарочно и то се вижда много ясно.Не може за 90 мин да нямаш една атака, да не мжое си подадеш топката 4 пъти по земя и да биеш топката всеки път по въздух с пасове по 40-50 метра!А до преди 20 дни да мачкаш всички!Това не е спадане на формата!Само тъп човек може си помисли, че има нещо общо с форматА!Заради тия си глупости и не раздаване както публиката на ЦСКА се раздава всеки мач, затова заслужават това!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 ное 2009 15:59

Масоне, в Ловеч се бихте преди два дни, забравил си гледай мача, отначало, пак.

Пуканке, там е работата - подиграват се с марката, защото не сте изградили никаква марка, ей затова. Едно са митовете, друго е реалността. Затова сте виновни. А Спорт1 и *** са на едни и същи хора още от създаването на *** в сегашния му вид, когато се премести на .eu

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 03 ное 2009 15:59

POPCORN написа:
blue SASHO1977 написа:ААА , само да питам!! Някой чувал ли е за еврогранда БАЗЕЛ преди да се съберат с цецка в една група за ЛЕ? Щото аз, не!!!

бате ходи на лекър !Базел играят всяка година в турнирите и във уеф и в ШЛ !

Аха, еми и бате е кака и там дебърцините, и те не играят ли всяка год. в евротурнирите???

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 ное 2009 15:59

bigbonusprize написа:
POPCORN написа:еми ето чист факт.ти не си запзнат говориш, както винаги.а това дразни хората.вземи прочети и се върни и коментирай.Собстявеника на *** въобще не е ГА !А ГА е на спорт1!фактите ти ме дразнят , защото не са верни понякога и така направени откъм синята ти идея!еми да това е разликата вие сте свикнали да губите ние не!

ЕТО ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ЦСКАРИ!!! Един пич от Ботев обясняваше за някакви трофейни фенове и аз му се смеех. Ама имало и такива!
Да ,пуканке, това е разликата между нас. Аз ще подкрепя отбора и след 10 загуби. А ти след 2 започваш да ревеш и да псуваш футболистите си... Защото си обичаш отбора само когато биете. Когато падате си готов да го разпнеш! Затова след 2 месеца загуби и при 0:4 на Герена хората пееха САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ! Вие в такива ситуации си тръгвате към 70 минута :) или се бъркам?

Виж,ние стоим зад името на отбора,а не зад пиянците!Има разлика!Тия не са вечни,докато името е вечно!Докато грешката при вас е че им ръкпляскате почти всеки път и те си правят каквото си искат и падат от разни Дебърцини,Батета,Тамперета и арее да не ги избороявам че и без това е изтъркано...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 ное 2009 16:00

Sofiaatowern написа:
POPCORN написа:
blue SASHO1977 написа:Курвенска е постъпката която се готви в цска!!! Вчера се биеха в гърдите ОТСТРАНИХМЕ ГИ, а днес ПРОСТИХМЕ ИМ! Е тва ако не е чорбарска работа, здраве му кажи!!!

а вашите тятъри не са ли по яки, кто пращане на футболисти в казан хахахаха :lol:

Виж сега, разлика е, че ние тези "ТЯТЪРИ" не ги правим НИЕ а нашето ръководство което е ДОКАЗАНО идиотско, а вашите "ТЯТЪРИ" ги правите самите вие - най-вярната публика, нали така?

ми като идиотско значи има върху какво да работите, отиди си в форума и пиши за проблемите на Левски а не да дразниш изнервените фенове на ЦСКА!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 03 ное 2009 16:01

tprodanov написа:Масоне, в Ловеч се бихте преди два дни, забравил си гледай мача, отначало, пак.

Пуканке, там е работата - подиграват се с марката, защото не сте изградили никаква марка, ей затова. Едно са митовете, друго е реалността. Затова сте виновни. А Спорт1 и *** са на едни и същи хора още от създаването на *** в сегашния му вид, когато се премести на .eu

*** е на Раева, доколкото знам!!! 90% сигурно!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 ное 2009 16:01

Не не съм на 10 не ти иэлеэе късмета и след като сам потвърди , че не се биеш тоэи форум е идеален да си иэбиеш комплексите :!:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 ное 2009 16:01

blue SASHO1977 написа:
POPCORN написа:
blue SASHO1977 написа:ААА , само да питам!! Някой чувал ли е за еврогранда БАЗЕЛ преди да се съберат с цецка в една група за ЛЕ? Щото аз, не!!!

бате ходи на лекър !Базел играят всяка година в турнирите и във уеф и в ШЛ !

Аха, еми и бате е кака и там дебърцините, и те не играят ли всяка год. в евротурнирите???

типичен левскар!Базел ще бият всичките ви отбори във вашата група бе професоре.Като ги почне смешните Залзбург до вилереал където са на последно място в испания!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 03 ное 2009 16:02

Гледам пак сички сини дечица са се заровили в нашия форум,ма няма значение. ДА НИЕ СМЕ от ЦСКА и НЕ търпим загуби,не само загубите но и бездушно поведение не търпим. Онези там футболистчета от които най-много мразя Данчо тъча не са заслужили,не са се раздали за да им се дава нов шанс,а ако наистина са ги шамаросвали,малко им е било.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 ное 2009 16:05

Rivaldo10 написа:Не не съм на 10 не ти иэлеэе късмета и след като сам потвърди , че не се биеш тоэи форум е идеален да си иэбиеш комплексите :!:

Комплекси
От какво?В момента обсъждаме тем изцяло свързана с ЦСКА както виждаш!В момента вие сте в нашия форум и обсъждате наша тема,свързана с нашия отбор!Това няма нищо лошо де,демокрация сме се пак,но някак си беше леко глуповато това твое изказване! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”