Mъка Made in Стойчо!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Mъка Made in Стойчо!

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 05 авг 2013 00:36

ehh написа:Дори и да изпаднат, поне ще са в Б група. Така че имаше файда от това изнасилване, връщайки на бял кон Лупи (?!?), да останат в А група.

Заради това мислене и вие сте на това дередже!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 авг 2013 00:36

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
1982 написа:Вие сте срам за ЦСКА, фенове на титлите и победите, гнус ме е от вас. Вие пеете само за победа.

Точно!Виж сам как си отговаряш!Не ми пука за победите и титлите,искам ЦСКА да се развива като клуб,а със пълната свобода на Стойчо в клуба и тези безумни неустойки и невъзможността за изплащането на заплати се гответе за нови драматични месеци.Точно Стойчо доведе Тенгариня и Скиорили,които сега ни съдят за милиони!

Напротив, ти си фен на победите и титлите, не на ЦСКА, едва издържа 2 мача без победа и на третия избухна .....

И за какво развитие ми пишеш, ние сме на ръба на оцеляването, докато клубът не се стабилизира, е утопия да очакваме и на терена да стане нещо. Ама грам търпение нямате, глорихънтърчета.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 авг 2013 00:37

1982 написа:Вие сте срам за ЦСКА, фенове на титлите и победите, гнус ме е от вас. Вие пеете само за победа.

Точно!Виж сам как си отговаряш!Не ми пука за победите и титлите,искам ЦСКА да се развива като клуб,а със пълната свобода на Стойчо в клуба и тези безумни неустойки и невъзможността за изплащането на заплати се гответе за нови драматични месеци.Точно Стойчо доведе Тенгариня и Скиорили,които сега ни съдят за милиони!

Стига си говорил глупости . Той бил виновен , че някой не им е плащал ? Той е виновен , че няма подготовка ? Той е виновен , че ДЮШа на ЦСКА е разбит от 20 години ? Че играят само връзкарчета и няма никакви условия . И на мен ми се иска силен ЦСКА и много юноши , но реалностите са други .

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 авг 2013 00:39

ehh написа:Дори и да изпаднат, поне ще са в Б група. Така че имаше файда от това изнасилване, връщайки на бял кон Лупи (?!?), да останат в А група.

Заради това мислене и вие сте на това дередже!

И какво е мисленето. Най-мъжко беше да почнете от окръжните или В група, но пък да се направи това, което трябва. Една камара ваши фенове бяха готови за същото. Уж. Щото сега като гледам, посрещнахте като месия Лупи и оня от Лондон, поредния клоун, замесен с вашия отбор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 05 авг 2013 00:48

1982 написа:

Напротив, ти си фен на победите и титлите, не на ЦСКА, едва издържа 2 мача без победа и на третия избухна .....

И за какво развитие ми пишеш, ние сме на ръба на оцеляването, докато клубът не се стабилизира, е утопия да очакваме и на терена да стане нещо. Ама грам търпение нямате, глорихънтърчета.

И как по-точно го стабилизираме?

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 05 авг 2013 00:50

DmG написа:

Стига си говорил глупости . Той бил виновен , че някой не им е плащал ? Той е виновен , че няма подготовка ? Той е виновен , че ДЮШа на ЦСКА е разбит от 20 години ? Че играят само връзкарчета и няма никакви условия . И на мен ми се иска силен ЦСКА и много юноши , но реалностите са други .

Ами и той носи вина за някои от нещата!Защо не е обърнал по-сериозно внимание на ДЮШ?Защо вместо да купува ментаци не вземат да започнат да работят по-някакъв план за развитие на младите?Защо не инвестират 15 бона в това?А ги дават на Ревсон и Морейра?

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 05 авг 2013 00:57

Знаете ли кое е най-тъпото?Тъпото е,че в крайна сметка нищо не се променя!Каква стабилизация като водиме куп анонимници със не малки заплати,които не е ясно от къде ще се плащат.Обаче се забелязва тендецията,че сега когато Стойчо ги води няма никакъв проблем и всички трайкат...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 авг 2013 00:58

Разбирам това да го пише фен с ник "Само Левски София обичаме",но за армеец това просто е срамно.Ако наистина е армеец де. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Щефан_ Ефенберг
Контакти:

Мнениеот Щефан_ Ефенберг » 05 авг 2013 00:59

Е аз съм цска-р, но откак торпедото стъпи в отбора не е било никога заради емблемата. Този нещастник е бавна смърт за отбора в периодите през които е работил, неспособен да създаде нищо, к'во е взел освен селската титла на Република България. Не видя и създаде нито един играч, има предизвестен цикъл: помпи мангизи докато може, после си бие шута и реве за неустойки. Опита навън, но е ужасен посредственик и беше наритан, беше ми смешно когато се пенеше, че качествата му били признати навсякъде. Едно му признавам торпедото осъзна, че има само едно място което би му осигурило този лукс преди с 40 000 сега с 20 000лв. заплати и комисионни от портокалски парцали, много му е "сложна" причината. И сега не е различно таблицата която са публикували със заплатите неговата е най-висока, а реве навсякъде за пожертвувателност, отказа се от 150 000 лв. които в същност никога нямаше да види. ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 авг 2013 01:00

DmG написа:

Ами и той носи вина за някои от нещата!Защо не е обърнал по-сериозно внимание на ДЮШ?Защо вместо да купува ментаци не вземат да започнат да работят по-някакъв план за развитие на младите?Защо не инвестират 15 бона в това?А ги дават на Ревсон и Морейра?

Да наистина , защо не тренира само всички юноши , защо не е счетоводител на отбора , защо не строи , защо да не работи за без пари . А така между другото не тренира играчите и не се подготвя за следващия съперник

Върни се в “ЦСКА”