Къде сте драги ФЕНОВЕ??!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Къде сте драги ФЕНОВЕ??!!

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2009 18:14

niki87 написа:
cska_90 написа:Aбе вижте пак обърнахте нещата на ЦСКА - Левски и някви дребни закачки!Дали ние сме 2000 а вие 2500 или обратно -е все тая -се е позорно! Самия факт че си спомняме дълги години мачовете на които стадионите са били пълни говори достатъчно.Кога Звезда и Партизан или Динамо и Хайдук са играли пред 12 000,че не се сещам!Да и аз не съм ходил до скоро за което съжалявам ,но все пак имаше и причини,но няма значение!А това,че стадионуите били лоши е факт,но и оправданието че заради това не се ходи е доста тъпо.Какво ти пречат условията-отиващ си в сектора седиш прав-подкрепяш си отбора 90 ми ни това-дреме ми на ........ за това че седалките не били най-модерните или че няма тоалетни(което не е вярно де)!
А за това делене между Г и В -ами Деляне и аз доскоро си мислех като тебе ама вече ходя 5 или 6 мач в Г и да ти кажа не си много прав.Има наистина кретени ,но те са доста по-малко от колкото си мислиш!А всеки има право на избор дали да ходи в Г или във В-важното е да сме там-аз имам различно от твоето мнение,ама не това е важното в случая!!Въпроса е че е недопостимо средната посещаемост на Армията да е 2000 човека и то когато отбора върви!!При положение ,че столицата е 2 млн- :o :o

Прв си за много неща!За мен лично на мачовете на Левски и ЦСКА трябва да ходят по минимум 10 000зр.и то срещу отбори от типа на Сливен :!: Еми аз като преглеждам в-к Старт от едно време(добре че баща ми ги е запазил :) )то средната посещаемост на кръг от А група е между 15-20 000!За какво говорим............ :!: И това е било преди 20-25г.А за по-рано изобщо няма да коментирам.

Така е а уж сме били футболна нация- :lol: :lol: :lol: :lol:
За нормално бих приел да речем на мачове срещу по слаби отбори 10-12000 , а на дербитата минимум 35 000-а ние за целия сезон едва ли събираме толкова!!
Изображение

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 06 окт 2009 18:14

cska_90 написа:Aбе вижте пак обърнахте нещата на ЦСКА - Левски и някви дребни закачки!Дали ние сме 2000 а вие 2500 или обратно -е все тая -се е позорно! Самия факт че си спомняме дълги години мачовете на които стадионите са били пълни говори достатъчно.Кога Звезда и Партизан или Динамо и Хайдук са играли пред 12 000,че не се сещам!Да и аз не съм ходил до скоро за което съжалявам ,но все пак имаше и причини,но няма значение!А това,че стадионуите били лоши е факт,но и оправданието че заради това не се ходи е доста тъпо.Какво ти пречат условията-отиващ си в сектора седиш прав-подкрепяш си отбора 90 ми ни това-дреме ми на ........ за това че седалките не били най-модерните или че няма тоалетни(което не е вярно де)!
А за това делене между Г и В -ами Деляне и аз доскоро си мислех като тебе ама вече ходя 5 или 6 мач в Г и да ти кажа не си много прав.Има наистина кретени ,но те са доста по-малко от колкото си мислиш!А всеки има право на избор дали да ходи в Г или във В-важното е да сме там-аз имам различно от твоето мнение,ама не това е важното в случая!!Въпроса е че е недопостимо средната посещаемост на Армията да е 2000 човека и то когато отбора върви!!При положение ,че столицата е 2 млн- :o :o
Стой си прав щом искаш,аз искам да седя-пак мога да си подкрепям отбора! А и защо мислиш че публиката се състои само от Сектор Г или Б? Има жени,деца,бащи с деца,мъже на 40-50 години които не са по-малки фенове от т.нар. ултраси? Много ясно че условията са най-важни!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2009 18:23

omegga megadeath написа:
Стой си прав щом искаш,аз искам да седя-пак мога да си подкрепям отбора! А и защо мислиш че публиката се състои само от Сектор Г или Б? Има жени,деца,бащи с деца,мъже на 40-50 години които не са по-малки фенове от т.нар. ултраси? Много ясно че условията са най-важни!!

Е аз пък къде видя да казвам че публиката е само в Г- :o :o :o .Това че аз не харесвам да ида във В и да си мълча цял мач си е мое мнение!Не те обременявам с него.Но мислълта ми беше друга-какъв е проблема примерно да си идеш във В-има си седалки,има си тоалетна-кое пък му е толкова неудобното- :shock: :shock: :?: :?:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 окт 2009 19:32

tprodanov написа:Има немалко истина в думите ти, Делянски. Но аз лично имам друго мислене - някак си ми е неудобно, ако мен ме няма на мач, ако любимците ми играят пред 500 човека примерно, аз да искам нещо от тях. Щото заплатата не им я плащам аз, и за да има някаква връзка - фен-футболист - те трябва да ни носят радост, и ние на тях. А отношенията им с ръководството е друго нещо. Едните им дават заплати, другите им изкарват пари. Това мен не ме вълнува.

Така е не съм казал че е хубаво да има 500 човека на мача,стадиона трябва да е препълнен всеки път като в Англия например!Но да стане това,първо трябва да се оправи държавата малко,след това да наложи строги наказания(ако стане някакъв инцидент или пък някоя агитка хвърли предмет,независимо дали е хартийка или камък,да се наказва отбора на агитката СОЛЕНО за да може следващия път да сме кротки,а не да се бият хората,кой хвърлял кой не,или пък да се хванат 50 човека,да ги набутат в местното РПУ и на следващия ден да ги освободят) и накрая отборите ни да играят ФУТБОЛ,а не нещо друго!И аз си обичам отбора и то АДСКИ АДСКИ много,не ходя на всеки мач,тъй като просто е за мене самия е невъзможно поради ангажименти!Не знам за мене е адски глупаво тва делене Сектор Г и Сектор Б поради много причини:едната от тях е деленето на обществото(то винаги ще си го има и без секторите де,но те просто го подсилват един вид),другата е че нито един от двата сектора не дават добър пример за децата,които ги гледат по телевизията(не си спомням някога ''червения'' или ''синия'' сектор да разгъне плакат ''Не на расизма'' или ''Не на насилието'' примерно!Винаги трябва да има средни пръсти,разни обидни и нацистки символи(напоследък стана много модерно да се правиме на Хитлер не знам защо???) и плакати и тем подобни)Или пък тва ''Мадона,отивай при Гунди и Джако'' направо изби рибата :!: :!: :!:
Последна промяна от delqnski47 на 06 окт 2009 19:33, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2009 19:32

Е тва е мнението. Точно до всяка запетайка!!!

Делянски, футболното хулиганство в България е измислица на властите. Темата е много дълбока и тук нема шанс да ти я разкажа до дъно, но това е един много неприятен факт. Можеш да ходиш спокойно с братчета, сестричета, деца, все тая.
Последна промяна от tprodanov на 06 окт 2009 19:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 06 окт 2009 19:36

niki87 написа:Еми мнго си прав!Макар,че е малко смешно-бихте Динамо,Левски, на 1-во място сте.........Аз съм сигурен,че срещу Берое на Герена ще бъдем много повече,отколкото вие срещу Сливен,и то въпреки нечовешката криза!

видиахме ви колко сте и с лацио

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 окт 2009 19:37

cska_90 написа:
omegga megadeath написа:

Е аз пък къде видя да казвам че публиката е само в Г- :o :o :o .Това че аз не харесвам да ида във В и да си мълча цял мач си е мое мнение!Не те обременявам с него.Но мислълта ми беше друга-какъв е проблема примерно да си идеш във В-има си седалки,има си тоалетна-кое пък му е толкова неудобното- :shock: :shock: :?: :?:

И във В се вика,но не постоянно,а и през цялото време се стои прав!Само А седят до колкото съм видял!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2009 19:40

barabata.cska написа:
niki87 написа:Еми мнго си прав!Макар,че е малко смешно-бихте Динамо,Левски, на 1-во място сте.........Аз съм сигурен,че срещу Берое на Герена ще бъдем много повече,отколкото вие срещу Сливен,и то въпреки нечовешката криза!

видиахме ви колко сте и с лацио

Ти ходи да коментираш снимката от трета страница и началото на темата. Ей, нема да се върне да прочете бе...

Потребителски аватар
bultras12
Контакти:

Мнениеот bultras12 » 06 окт 2009 20:13

Абе пичове засрамете се от даните за посещаемост които имате ,а не ми се нападайте тука като некви лапета кой колко бил вадил преди много години та даже типчето от левски се изпусна да каже голямата глупост ,че те били на първо място по посещаемост от 19 години на сам .Да ,тва е възможно ако е тиражирано от про левскарски сайт!
Седалките са ви неудобни,в стачка сте били излезнали ,немало кенефи,пък и сервитьори нема,тъмно им било на други даже студено ( а парно на стадиона нещете ли?)
Вземете пример от нас и буферите едва кретаме и пак имам хора смея да твърдя и повече от вас на домъкинствата ,а дербитата ни са уникални.И пак ако говорим за кризата на зрители по БГ стадиони трябва да знаете ,че и при нас я има и то в доста голям размер .
Стига оправдания ,на мачовете ви има знамена гласящи ,че всяка паланка е неква ултра формация на отборите ви ,а зрителите ги няма ,явно тези знамена си седят там без въпросните ултра групи от Криводол,Сепарева баня,Тутракан,Мугла и тнт....
Аре по-сериозно го давайте играете с лацио и Рома все пак ....
Иначе браво на ЦСКА за Фулъм въпреки ,че имаше някъв кретен с женски глас който се опитваше да надъхва публиката с мегафон или там квото беше тва(някъде четох ,че е цяла уредба)
А за Левски просто е наистина срамно с тези 9000 души срещу Лацио при услови ,че тук некъв фен на Левски се плюнчи как ли не ,че сте луди рекордьори и никой не е повече от вас.
СРАМ ЗА СОФИИСКИЯ ФУТБОЛ СТЕ И ДВАТА ОТБОРА СЕГА!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 06 окт 2009 20:17

bultras12 написа:Абе пичове засрамете се от даните за посещаемост които имате ,а не ми се нападайте тука като некви лапета кой колко бил вадил преди много години та даже типчето от левски се изпусна да каже голямата глупост ,че те били на първо място по посещаемост от 19 години на сам .Да ,тва е възможно ако е тиражирано от про левскарски сайт!
Седалките са ви неудобни,в стачка сте били излезнали ,немало кенефи,пък и сервитьори нема,тъмно им било на други даже студено ( а парно на стадиона нещете ли?)
Вземете пример от нас и буферите едва кретаме и пак имам хора смея да твърдя и повече от вас на домъкинствата ,а дербитата ни са уникални.И пак ако говорим за кризата на зрители по БГ стадиони трябва да знаете ,че и при нас я има и то в доста голям размер .
Стига оправдания ,на мачовете ви има знамена гласящи ,че всяка паланка е неква ултра формация на отборите ви ,а зрителите ги няма ,явно тези знамена си седят там без въпросните ултра групи от Криводол,Сепарева баня,Тутракан,Мугла и тнт....
Аре по-сериозно го давайте играете с лацио и Рома все пак ....
Иначе браво на ЦСКА за Фулъм въпреки ,че имаше някъв кретен с женски глас който се опитваше да надъхва публиката с мегафон или там квото беше тва(някъде четох ,че е цяла уредба)
А за Левски просто е наистина срамно с тези 9000 души срещу Лацио при услови ,че тук некъв фен на Левски се плюнчи как ли не ,че сте луди рекордьори и никой не е повече от вас.
СРАМ ЗА СОФИИСКИЯ ФУТБОЛ СТЕ И ДВАТА ОТБОРА СЕГА!

Олекна ли ти :lol:

Върни се в “ЦСКА”