Кой треньор трябва да поеме ЦСКА София?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Кой треньор трябва да поеме ЦСКА София?
Що не предложим на треньорът на Мура?Тактически абсолютно надигра Стойчо,а се видя,че е не по-лош мотиватор от него. 

Прост народ - жалък ЦСКА. Предлагат се варианти, които до един са лъснали с посредствеността си при предишните престои. Брутален и крайно неадекватен мазохизъм. Ако това е начинът на мислене на сектор Г, който трябва да е коректив, то ЦСКА наистина е обречен. Въртим се в един и същ омагьосан кръг, защото акъла ни стига за толкова.
В момента няма българин, който да научи ЦСКА да играе футбол. Което е работата на един треньор в този спорт. Наставник на любимият ни клуб трябва да е Беноа Кое. Подкрепен от адекватни собственици, дисциплинирани футболисти и добра структура в клуба, този човек ще направи ЦСКА европейски.
В момента няма българин, който да научи ЦСКА да играе футбол. Което е работата на един треньор в този спорт. Наставник на любимият ни клуб трябва да е Беноа Кое. Подкрепен от адекватни собственици, дисциплинирани футболисти и добра структура в клуба, този човек ще направи ЦСКА европейски.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Аз се чудя кой уважаващ себе си човек би се захванал с тая работа , при положение че на всеослушание се обяви че новия треньор нямало да има клауза за неустойка в договора
И кой ще му гарантира тогава че няма да е тренер повече от седмица ??? Аз предлагам на боклукчиите направо да ги назначават на пробен период от по месец
Така и заплата даже няма да дават , пък току виж са потръгнали нещата
В момента сте жалки от където и да ви погледне човек , и най вече вие привържениците които стоите отстрани и гледате безучастно тая трагикомедия , че си и плащате даже
От големия ви клуб са останали само големите ви приказки , а както сте тръгнали съвсем скоро и тях май ще ги няма 

Бившият пресаташе на ЦСКА Атанас Караиванов беше казал,че този ЦСКА може да го оправи само Пегъзи Музовски,така че за мен това е основният фаворит за треньор на отбора от Парка на свободата

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Съвсем сериозно смятам, че трябва да се даде шанс на млад, непознат човек, но да е много голям специалист. Човек който сега започва кариерата си но е постигал големи и сериозни успехи в долните групи. Както правят в Италия - дават шанс на някой неизвестен и той после се превръща в Марчело Липи , Трапатони, Ариго Саки и т.н. От тази гледна точка е добре да се огледат треньорите на долните няколко групи и да се вземе подходящия човек.

Методи Деянов е човека за мен. Но пък и Йешич не е зле, честно да ви кажа. Може някои да не го харесват, но миналата година, след Дуци се надявах ако не е Стойчо да е той.
Сега като се замислих, защо новият ни треньор да не се казва Тодор Янчев? 

- blue avalanche
- Контакти:
nikirusev написа:Съвсем сериозно смятам, че трябва да се даде шанс на млад, непознат човек, но да е много голям специалист. Човек който сега започва кариерата си но е постигал големи и сериозни успехи в долните групи. Както правят в Италия - дават шанс на някой неизвестен и той после се превръща в Марчело Липи , Трапатони, Ариго Саки и т.н. От тази гледна точка е добре да се огледат треньорите на долните няколко групи и да се вземе подходящия човек.![]()
![]()
![]()
![]()
Ваноли?

nikirusev написа:Съвсем сериозно смятам, че трябва да се даде шанс на млад, непознат човек, но да е много голям специалист. Човек който сега започва кариерата си но е постигал големи и сериозни успехи в долните групи. Както правят в Италия - дават шанс на някой неизвестен и той после се превръща в Марчело Липи , Трапатони, Ариго Саки и т.н. От тази гледна точка е добре да се огледат треньорите на долните няколко групи и да се вземе подходящия човек.![]()
![]()
![]()
![]()
Значи хем млад и непознат, хем специалист постигнал големи успехи, но в същото време сега започващ кариерата си

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

blue avalanche написа:nikirusev написа:Съвсем сериозно смятам, че трябва да се даде шанс на млад, непознат човек, но да е много голям специалист. Човек който сега започва кариерата си но е постигал големи и сериозни успехи в долните групи. Както правят в Италия - дават шанс на някой неизвестен и той после се превръща в Марчело Липи , Трапатони, Ариго Саки и т.н. От тази гледна точка е добре да се огледат треньорите на долните няколко групи и да се вземе подходящия човек.![]()
![]()
![]()
![]()
Ваноли?
Може би Енрико Пичони. Отговаря на условието "постигал големи и сериозни успехи в долните групи". Така де, човекът помогна на Шумен да се стабилизира, макар и временно, а и определено знае как се побеждава Септември (Симитли). Това е вашият нов кумир, хич не губете време в протести ами спретнете на мустакатия спец една серенада докато не е станал новият Липи или Саки

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс