Кой треньор трябва да поеме ЦСКА София?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой треньор трябва да поеме ЦСКА София?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

гражданин от село

Re: Кой треньор трябва да поеме ЦСКА София?

Мнениеот гражданин от село » 05 яну 2013 14:33

Що не предложим на треньорът на Мура?Тактически абсолютно надигра Стойчо,а се видя,че е не по-лош мотиватор от него. ;)

AC 23
Контакти:

Мнениеот AC 23 » 05 яну 2013 15:29

Прост народ - жалък ЦСКА. Предлагат се варианти, които до един са лъснали с посредствеността си при предишните престои. Брутален и крайно неадекватен мазохизъм. Ако това е начинът на мислене на сектор Г, който трябва да е коректив, то ЦСКА наистина е обречен. Въртим се в един и същ омагьосан кръг, защото акъла ни стига за толкова.

В момента няма българин, който да научи ЦСКА да играе футбол. Което е работата на един треньор в този спорт. Наставник на любимият ни клуб трябва да е Беноа Кое. Подкрепен от адекватни собственици, дисциплинирани футболисти и добра структура в клуба, този човек ще направи ЦСКА европейски.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 яну 2013 15:52

Аз се чудя кой уважаващ себе си човек би се захванал с тая работа , при положение че на всеослушание се обяви че новия треньор нямало да има клауза за неустойка в договора :) И кой ще му гарантира тогава че няма да е тренер повече от седмица ??? Аз предлагам на боклукчиите направо да ги назначават на пробен период от по месец :lol: Така и заплата даже няма да дават , пък току виж са потръгнали нещата :lol: В момента сте жалки от където и да ви погледне човек , и най вече вие привържениците които стоите отстрани и гледате безучастно тая трагикомедия , че си и плащате даже :) От големия ви клуб са останали само големите ви приказки , а както сте тръгнали съвсем скоро и тях май ще ги няма :?

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 05 яну 2013 16:00

Бившият пресаташе на ЦСКА Атанас Караиванов беше казал,че този ЦСКА може да го оправи само Пегъзи Музовски,така че за мен това е основният фаворит за треньор на отбора от Парка на свободата :lol: :lol: :lol:
Изображение
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

nikirusev
Контакти:

Мнениеот nikirusev » 05 яну 2013 16:09

Съвсем сериозно смятам, че трябва да се даде шанс на млад, непознат човек, но да е много голям специалист. Човек който сега започва кариерата си но е постигал големи и сериозни успехи в долните групи. Както правят в Италия - дават шанс на някой неизвестен и той после се превръща в Марчело Липи , Трапатони, Ариго Саки и т.н. От тази гледна точка е добре да се огледат треньорите на долните няколко групи и да се вземе подходящия човек. :shock: :idea: :idea: :idea: :shock:

На линия
Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 яну 2013 16:14

Методи Деянов е човека за мен. Но пък и Йешич не е зле, честно да ви кажа. Може някои да не го харесват, но миналата година, след Дуци се надявах ако не е Стойчо да е той.

На линия
Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 яну 2013 17:06

Сега като се замислих, защо новият ни треньор да не се казва Тодор Янчев? :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 яну 2013 17:49

nikirusev написа:Съвсем сериозно смятам, че трябва да се даде шанс на млад, непознат човек, но да е много голям специалист. Човек който сега започва кариерата си но е постигал големи и сериозни успехи в долните групи. Както правят в Италия - дават шанс на някой неизвестен и той после се превръща в Марчело Липи , Трапатони, Ариго Саки и т.н. От тази гледна точка е добре да се огледат треньорите на долните няколко групи и да се вземе подходящия човек. :shock: :idea: :idea: :idea: :shock:

Ваноли? :roll:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 яну 2013 01:04

nikirusev написа:Съвсем сериозно смятам, че трябва да се даде шанс на млад, непознат човек, но да е много голям специалист. Човек който сега започва кариерата си но е постигал големи и сериозни успехи в долните групи. Както правят в Италия - дават шанс на някой неизвестен и той после се превръща в Марчело Липи , Трапатони, Ариго Саки и т.н. От тази гледна точка е добре да се огледат треньорите на долните няколко групи и да се вземе подходящия човек. :shock: :idea: :idea: :idea: :shock:

Значи хем млад и непознат, хем специалист постигнал големи успехи, но в същото време сега започващ кариерата си :lol: :lol: :lol: Такъв може да намериш само в червения форум, тук бъка от такива.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 яну 2013 01:14

blue avalanche написа:

Ваноли? :roll:

Може би Енрико Пичони. Отговаря на условието "постигал големи и сериозни успехи в долните групи". Така де, човекът помогна на Шумен да се стабилизира, макар и временно, а и определено знае как се побеждава Септември (Симитли). Това е вашият нов кумир, хич не губете време в протести ами спретнете на мустакатия спец една серенада докато не е станал новият Липи или Саки 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”