ОФАНЗИВА написа:Еми пичове сори, ама се сърдете на себе си!!Не искам никого да обиждам, но така седят нещата!Сега всички прогледнахте, но е много късно-трябваха ви 3 години!!А трябваше просто навремето да ни подкрепите! И то имахте две възможности и при бойкота на 14 и при протеста на Офанзива!Вие и в двата случая си бихте пас и ни обвинявахте в кви ли не прегрешения!Лично аз колко обиди и плюене съм изтърпял от всички тук-само защото ви казвах истината!То не бяхме наркомани,отрепки и нз си кви!!Мнозина лежаха по районите и приемаха заплахи от мутри само защото се опитваха да променат нещата, а вие/масата не си мръдна и пръста!Е тогава не виждам как може сега да се оплаквате!Квото сами си направим,никой не може да ни направи!!
ЦСКА90 ли си? Прав си! Вярно е, че рано го тръбеше, но пак ще се потретя: не става с плюене по форумите и беди за самия клуб, става с контакти и хора, на които да разчитеш! Аз съм от Пловдив, семеен, къде ме виждаш да пътувам, нали ще бъда убит публично и то от жена

Ето, на дучето му спряха кранчето, вие се развикахте, ББ се сети за изборите и нещата се получиха.
Иначе е лесно да се плюе и аз мога да питам всички, които ходеха по мачовете-защо не плюеха от първата до последната минута, защо не чака боклуците и да ги замерват с камъни и бутилки, защо не запалиха на някой колата, а чак към края на мача с вафлите се чу по-голямо недоволство!?
Но такива са нещата в живота, като се обърне каруцата, пътища много