А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Станислав Тодоров свири Литекс-ЦСКА

Мнениеот peliforewer » 09 авг 2012 14:54

Captain Stottlemeyer написа:
peliforewer написа:Случайно или не,но още първият кръг недолюбвания от ЦСКА съдия Ст.Тодоров е назначен за арбитър на Литекс-ЦСКА ,а съдията свирил шампионския мач на Лудогорец тази пролет Кабаков е пратен на Черно море-Лудогорец. За "любовта" между "червените" и съдията от Шумен е писано много ....

Айде-е, почна се с директивите!... :lol: А да напишеш нещо за старата и доказана любов (без кавички) между "червените" и "оранжевите", начело с доктора хонорис кауза... ;) Апропо, той какъв ще го раздава в събота - като треньор на домакините, или повече като бъдещ президент на гостите!? :roll:

Тази година нещата се подготвят от рано и както си трябва.Да картотекираш Анеси и след двадесет дни да забраниш картотекирането на новите футболисти на ЦСКА ,защото Черноморец писали жалба януари месец,как ти звучи.Да играеш с юноши първите четири кръга,а след това да нямаш право да картотекираш най-добрия си футболист,защото не е свободен агент,нормално ли е.Като е престъпление че Анеси е в ЦСКА,защо го картотекираха от СТК.Нормално е според тебе Кабаков да свири всички мачове на Лудогорец срещу Черно море във Варна.А сега и няма да има телевизии по стадионите,няма повторения,въобще всичко е както си трябва за един "честен" и "нормален" шампионат.Грешката от миналата година ЦСКА да мъти до последно водата на Левски и Лудогорец няма да се повтори,БФС взема от рано мерки.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: А група I кръг: Литекс-ЦСКА

Мнениеот Червени_шампиони » 09 авг 2012 15:26

biser4o написа:
ЦСКА-р написа:
kiko3 написа:Ако някой мисли да нахлува на терена по добре да не идва на стадиона.Това не е начин да се протестира.

Ще нахлуваме! На титан само гадно ще правим! ТОВА Е НАЧИНАТ, ДА СЕ РАЗКАРАТ! ДА ИМ ИЗЛЕЗАТ СКЪПО И ГЛОБИ И СИЕ!

А влезна някой на терена, а изгинахме!!!! ше ви е...а у тъпите манипулаторчета...

Попринцип не харесвам мъже, ама ако искаш може да ме заведеш на ресторант, скара да има, пък после ще му мислиме, биячо и е*ачо. :)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 09 авг 2012 15:53

ресторанта го остави на мене ;) вместо да влезнеме у БФС дето пак ни шибат, вие ше ми се прайте на играчи на стадиона :shock: ясно е, че титан треа да си отидат, но това вече е решено и те си отиват.....а БФС отново се подигра с ЦСКА :evil: господин играч, призовавам ви да насочим гнева си към БФС!!! С титан си свършихме работата, повярвай ми....

емоционален съм, защото е абсурдно да нахлуем на терена. така ще смачкаме още повече отбора :cry: не се правя на бияч нито на еб...ч. разбери ме какво искам да кажа(надявам се да си ме разбрал)

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 09 авг 2012 18:15

Това трябва да е състава на цска според мене .. На вратата Жоро вратаря,централни защитници тия двамата ,крайни защитници ония двамата,пред тях среден опорен,от дясно едни млади ,от ляво ония от враца,напред капитана барбуков :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 авг 2012 20:21

biser4o написа:ресторанта го остави на мене ;) вместо да влезнеме у БФС дето пак ни шибат, вие ше ми се прайте на играчи на стадиона :shock: ясно е, че титан треа да си отидат, но това вече е решено и те си отиват.....а БФС отново се подигра с ЦСКА :evil: господин играч, призовавам ви да насочим гнева си към БФС!!! С титан си свършихме работата, повярвай ми....

емоционален съм, защото е абсурдно да нахлуем на терена. така ще смачкаме още повече отбора :cry: не се правя на бияч нито на еб...ч. разбери ме какво искам да кажа(надявам се да си ме разбрал)

ако ще водиш някой на ресторант и аз искам. Бира да има - това е важното. Бияч и аз не съм - за другото, нека други да коментират

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 авг 2012 20:49

k_oleto написа:ако ще водиш някой на ресторант и аз искам. Бира да има - това е важното.

И ракия и ракия!!! :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 авг 2012 20:58

[offtopic]Ще похапват вафли "Мура"! :cry:[/offtopic]

[offtopic]Опа, 10 GOAL
Zeta (Mon) 1 - 0 FK Sarajevo (Bih) :lol:

[offtopic]ХАХАХА! ЧАО,ЧАО САРАЕВО!!! 2-2 ЧАО,ЧАО АРСЕНАЛ КИЕВ!!! 3-2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 10 авг 2012 23:48, променено общо 4 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

dimo95bs
Контакти:

Мнениеот dimo95bs » 09 авг 2012 21:19

Някой от Бургас или бургаски окръг за мача?

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 09 авг 2012 21:32

Опции
Радостин Василевпубликува наФенове единствено и само на ЦСКА СОФИЯ !!!
Армейци!
Днес следобед на електронната поща на ЦСКА от БФС ни изпратиха новите си нормативни документи.По конкретно Дисциплинарния правилник на БФС и Наредбата за Първенствата и турнирите. До днес 09.08.2012г. тези документи не са присъствали на сайта на БФС и не са ни изпращани по никакъв начин. Не сме имали обективна възможност да се запознаем с тях. Всичко това не е случайно. Както знаете вчера беше входирана жалбата срещу забраната за картотекиране.Част от аргументацията в нея е по старите(миналогодишните) нормативни документи на БФС по обективни причини. Хубавото в цялата ситуация е, че каквито и промени да са направили в правилниците си от БФС, това не променя факта,че Дисциплинарната комисия на БФС не е компетентна да разгледа жалбата от Черноморец, поради факта, че се касае за международен трансфер и единствено компетентна е ФИФА. 95% от жалбата е актуална и сега и неминуемо следва да се отмени решението на Дисциплинарната комисия. Въпрос
ът обаче не е в това.Всички тези некоректни действия на БФС показват какво са решили да правят от Апелативната комисия утре в 14.00 на стадион Васил Левски.Това е война срещу ЦСКА която се води от отнемането на лиценза при Томов.Тази война ще продължи до пълната подмяна на некомпетентните хора в БФС на всички нива.
Ето кога са приели новите си документи вижте кога ни ги изпращат:
"Настоящата Наредба за сезона 2012/2013 г. е приета от
Изпълнителния комитет на БФС с Решение по т. 3 от 21.05.2012 г."

"Препратено съобщение ----------
От: Български футболен съюз <stk_bfunion@abv.bg>
Дата: 09 август 2012, 12:42"

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 09 авг 2012 22:37

аз обещавам, че ще ви заведа всички на ресторант, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, само да се стигне до разбирателство м/у феновете ;)

Върни се в “ЦСКА”