Георги Павлов: Като фен на ЦСКА бих уволнил Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Георги Павлов: Като фен на ЦСКА бих уволнил Стойчо Младенов

Мнениеот thebully » 12 юли 2012 18:47

GOLEADOR написа:
thebully написа:Тука чета само странни работи и небивалици,намесиха се Левски Баждеков Илиев и кой ли не още,абе вие не разбрахте ли цесекарите че тренера ви не е това което си мислите,това е човек който обича да си слага тенекия на задника,обаче в момента пари титаните нямат и не се получава работата,какво коментирате въобще не ви знам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Какво коментираме ли?Ми примерно думите на Павлов,че би уволнил Младенов веднага след мача с Черноморец!Ако ми кажеш сега кога беше този мач и кой бе начело на отбора,ще разбереш защо всички мислят,че Павлов нещо крие.Не му е чиста работата на този човечец и това е!

Не ви знам ваша си работа и спирам да коментирам повече,значи-въпросния треньор имало е разговори да става треньор на моя отбор преди няколко години,направо е бил отрязян още в началото като си е поставил изискванията относно пари и селекции,пак казвам уважавам го като човек и футболист но си слага предварително тенекия на задника,в момента явно работите с Титаните и селекцията ви не вървят и нещата избиват в друга посока,всеки иска да е първи и да печели,но както са казали ако те е страх от мечки не ходи в гората,то не бяха селекции програми-първите 6 кръга и какво ли още не,като е катил да напусне ама чака неустойката евентуално нали или бъркам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 юли 2012 18:51

thebully написа:
GOLEADOR написа:
thebully написа:Тука чета само странни работи и небивалици,намесиха се Левски Баждеков Илиев и кой ли не още,абе вие не разбрахте ли цесекарите че тренера ви не е това което си мислите,това е човек който обича да си слага тенекия на задника,обаче в момента пари титаните нямат и не се получава работата,какво коментирате въобще не ви знам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Какво коментираме ли?Ми примерно думите на Павлов,че би уволнил Младенов веднага след мача с Черноморец!Ако ми кажеш сега кога беше този мач и кой бе начело на отбора,ще разбереш защо всички мислят,че Павлов нещо крие.Не му е чиста работата на този човечец и това е!

Не ви знам ваша си работа и спирам да коментирам повече,значи-въпросния треньор имало е разговори да става треньор на моя отбор преди няколко години,направо е бил отрязян още в началото като си е поставил изискванията относно пари и селекции,пак казвам уважавам го като човек и футболист но си слага предварително тенекия на задника,в момента явно работите с Титаните и селекцията ви не вървят и нещата избиват в друга посока,всеки иска да е първи и да печели,но както са казали ако те е страх от мечки не ходи в гората,то не бяха селекции програми-първите 6 кръга и какво ли още не,като е катил да напусне ама чака неустойката евентуално нали или бъркам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И това с неустойката е голяма глупост! По българското законодателство ти се полагат най-много 3 заплати, ако не се лъжа. Същият беше казуса с уволнението на Пламен Марков от националния отбор. После съди БФС, но загуби делото, защото не може да има клауза в договор, който да противоречи на българското законодателство.

Колкото до Стойчо - само може да си мечтаете да имате треньор като него. Вторият полусезон имахме горе-долу футболисти с качеството на вашите, а един гол не ни стигна да станем шампиони. И това след ударени 3 греди и червен картон. Ти си прави изводите. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 12 юли 2012 19:01

Red Warrior написа:И това с неустойката е голяма глупост! По българското законодателство ти се полагат най-много 3 заплати, ако не се лъжа. Същият беше казуса с уволнението на Пламен Марков от националния отбор. После съди БФС, но загуби делото, защото не може да има клауза в договор, който да противоречи на българското законодателство.

Колкото до Стойчо - само може да си мечтаете да имате треньор като него. Вторият полусезон имахме горе-долу футболисти с качеството на вашите, а един гол не ни стигна да станем шампиони. И това след ударени 3 греди и червен картон. Ти си прави изводите. ;)

Какви мечти за треньор бе приятел,нали е имало разговори и едните не са клекнали пред другите,ти да не мислиш че ме е напекло слънцето въпреки че бях на плаж и ей така си ги говоря работите,нали за това е форума и темата всеки да си каже мнението,ваша си работа,оправяйте се ай със здраве :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 юли 2012 19:02

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
Вземи се огледай кой на кого е фен, преди да питаш Кико нещо за Левски :mrgreen:

Всеки отбор си има треньор, но не всеки треньор говори за говежди стадион и не всеки треньор на официална пресконференция тропа по масата с ръка, сякаш е на партийно събрание, като партиен секретар.

А Стойчо за мен е слаб треньор!

На който иска да е фен,не ме интересува!Само да не ми пробутва лъжи как Младенов е загубил от най-слабия Левски и как трябвало да го изгоним от ЦСКА!Сякаш не вижда,че оглозгания ЦСКА се бори до край за титлата благодарение на Стойчо.Ако за теб Младенов е слаб треньор,радвай се,че е на Армията.Но не би!Само плюете по тоя човек.И това е разбираемо,но поне да си го кажат като тебе,а не да ми пробутва някакви мантри за слабия Левски!

Защо ли си мисля, че всеки има право на собствено мнение към даден човек?Няма да е лошо понякога да излизате от стаята с фенските пристрастия и да поглеждате ставащото и отвън, а не само отвътре.

Иначе в тия жеги поне безплатно шоу с марка ЦСКА правят вашите ръководители 8-)

Разбира се,че всеки има право на мнение,но защо всички искат да уволнят Стойчо т ЦСКА?Нима тези хора са доброжелателни към червения отбор?Ако те не са,да си го кажат в прав текст.Не харесваме ЦСКА и за това искаме Стойчо да се махне от там!Така поне ще бъде честно!
П.П.
Не бях чел пояснението за Черноморец.Просто се доверих на медията Гонг и съм сгрешил.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 12 юли 2012 19:03

Защо ли си мисля, че всеки има право на собствено мнение към даден човек?

Естествено, че имаш право на собствено мнение, но поне се обосновавай. Не е морално да даваш определения за човек, или да осъждаш действията му само защото не кореспондират със собствените ти виждания, без да има възможност, конкретният индивид, да се защити.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 юли 2012 19:04

Pichichi написа:Аз пък бих уволнил и 2-та !!!

Аз също! И двамата уронват престижа на клуба с подобни изказвания и прояви! :oops: Стойчо го уважавам човека, добър футболист, треньор и т.н... миналия сезон замалко шампиони да станем с посредствени футболисти, а отбора се крепеше единствено на Стойчо и Мораеш, но да излизаш и да се плюеш с някакъв си търговски директор не бива да се случва и е недопустимо в коя да е фирма! На мястото на титаните, ги уволнявам и двамата! Все пак Стойчо трябва да е с предимство, а не Павлов, който е длъжен да си тръгне, защото в своето интервю беше поставил под съмнение именно каузата ЦСКА на Стойчо. А да видим сега неговата кауза каква е? ;) Може и всичко това да е едно голямо недоразумение, самите реакции и на двамата на това ме навеждат! ;) Някой друг саботира нещата и цели да скара шефове и треньори. :evil: Просто нямат никаква логика нещата, които се случват! :?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 12 юли 2012 19:09

Ей голям боклук е тоя Павлов. Един дол дренки е с гърнетата. Къде ли не го съдят, а тръгнал той да ми говори за Стойчо. Дано се махне по-бързо тоя от ЦСКА.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 12 юли 2012 19:13

Red Warrior написа:
leski написа:
Red Warrior написа:Вижда се кои са на страната на Павлов - левскарите. :lol:

Ако Ил.Илиев каже нещо против Баждеков,познай какво ще се случи...

Баждеков не казва, че ще уволни Илиан Илиев и не създава интриги в Левски. Ти да не си от ръководството на ЦСКА? Аз отдавна се съмнявам, че хора от клубът пишат тук, както и Ники Александров. Не случайно му дадоха думата на Павлов днес. Нали той снася информацията на журналята за набелязаните футболисти и по този начин саботира селекцията.

Ха-ха,това че не приемам Младенов като месия ли ти навява тези мисли ? ЦСКА не се кланя на идоли за разлика от ония.И пак казвам че на Младенов не му е работа да коментира членове на ръководството по летища и лагери,неговата работа е да тренира отбора.Есента и за Радуканов казах че е пътник,след заиграването му с феновете на ония и познах,но това не значи че не обичам ЦСКА.

П.П. За Младенов знам повече неща от теб,но за това си има фен тема. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2012 19:19

ScarredInRed написа:
Защо ли си мисля, че всеки има право на собствено мнение към даден човек?

Естествено, че имаш право на собствено мнение, но поне се обосновавай. Не е морално да даваш определения за човек, или да осъждаш действията му само защото не кореспондират със собствените ти виждания, без да има възможност, конкретният индивид, да се защити.

Това е форум, пич, и не обсъждаме съфорумец, а публична личност, като треньора на ЦСКА.На него никой не му е отказал достъп до форума, и ако се чувства засегнат от нещо може да си го каже.Или журналистите могат да си обсъждат, вие, онеправданите, можете да плюете по БФС и Домусчиев, а аз нямам право да обсъждам Стойчо..Че откъде накъде е това?!

Георги Павлов тук ли е, за да може да се защити, ама не правиш забелеШка на тези, които го плюят!?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 юли 2012 19:22

Без уволнения в ЦСКА
Чет, 2012-07-12 18:46
Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов проведоха днес следобяд среща с треньора Стойчо Младенов и търговския директор Георги Павлов. На нея стана ясно, че на този етап нито един от последните двама няма да бъде уволняван от клуба.

Както е известно, Младенов и Павлов са в открит конфликт и през няколко дни пускат докладни до босовете за уволнение на своя опонент. Последното искане бе вчера, когато наставникът на червените обяви пред медиите "или той, или аз".

Днес двамата са били на една маса, но според очевидци не са си казали нито дума.

П.П.
Това е водещата новина в спорт1.бг
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”