Янис Зику написа:Айде само не се подигравайте на Кода, защото по това, което прочетох за него е един от играчите на мача.
да, отбеляза втория си гол в живота и иде от 5-та глуха

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Янис Зику написа:Айде само не се подигравайте на Кода, защото по това, което прочетох за него е един от играчите на мача.
k_oleto написа:шивача написа:единствената положителна новина от днес е, че Стойчо пусна Станко
ти се базикаш, ма сега като направи убийствен тандем с КОДА и става страшно:
-------------- М. КОДА.....................
------------СТАНКО.......................
-----------------и всички останали.......................
blue avalanche написа:"Знам какво искам, и знам, че в момента не го притежавам. Надявам се в следващите дни или седмица да пристигнат онези офанзивни халфове и нападатели, които на мен ми трябват. При наличието на офанзивни хора, които могат да разиграват топката и градят, ще изглеждаме коренно различно. Както и като дойде нападател.Не е приятно, че вече започват контролите и се гради облика на тима, а основните хора ги няма. Но по-добрият вариант е да дойдат по-късно, отколкото никога."-Ст.Младенов
Мда-а-а-а...Възниква въпросът това досега селекция ли беше или нещо друго?Кой я прави вместо Младенов и защо?Каква е ролята на Младенов изобщо,особено сега,след идването на ваноли?
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:добро утро. трансфери нещо А-У
danko_sot написа:Стойчо е казал, че играчите на проби не стават и че не е аматьор, че да прецени. Т.е от Титан се опитват да му ги набутат по всякакъв начин, както напарвиха и със Станко, Коста Янев и Якимов. Пълен хаос е в тоя отбор, сега идва и новия спортен директор, който вижте му кариерата в спортала е пълен анонимник, но ще бъде началник на Стойчо. С него идва и нов конд. специалист обаче, ние тях ги сменяме като носни кърпички. Гадните боклуци продължават гаврата с ЦСКА с пълна сила. За тях това треньор, това техн. директор са само някакви лостове за управление, като някаква електронна игра, единствената цел е да стабилизират поне временно обстановката в клуба с новоназначените, докато са им нужни и после пак ги махат. И тогава каква е логиката Титан да са в ЦСКА? Това е все едно да купиш едно предприятие, но да не го развиваш, а по-скоро фиктивно го развиваш, колкото то да функционира и да върши някаква работа пред обществото. И единствения смисъл да правиш това нещо с едно предприятие е ако имаш някакви други схеми, чрез които да източваш пари. Няма друг отговор просто.
Аз честно казано Вече съм стигнал до такава крайност, че ми се иска да отпаднем от ФК Баку, изобщо тимът да се срине отвсякъде в класиране, всичко, даже ако трябва и Левски да ни напълнят кошницата с 4-5 гола, щото само тогава мъртвите души, дето уж са фенове на ЦСКА(не визирам всички естестветно) ще скочат и най-накрая ще се обединим и ще ги изгоним боклуците. То се е видяло че трябва някви катаклизми да станат в тоя клуб, че да се вдигнат всички фенове най-после.
Beck's написа:С продажбата на Мораес всички надежди за новия сезон изчезнаха ! Ако е вярна и продажната цена на Мораеш , то гърнетата и подпечените му трябва да си изядат "камшиците".
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта