slavia_forever написа:no_choice написа:
еми ще поясня само за теб
СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С МЕН !!??
Ок, но според теб, ако това е логиката, не трябва ли всички теми, да са с това заглавие?
виж са , ако имаш мнение пиши..
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
slavia_forever написа:no_choice написа:
еми ще поясня само за теб
СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С МЕН !!??
Ок, но според теб, ако това е логиката, не трябва ли всички теми, да са с това заглавие?
no_choice написа:ами аз какво да кажа.... от ЦСКА съм Левски си бият и по добре , не искам Цска в ШЛ , толкова са зле че няма на къде. Трябват примени ама мащабни промени... да се дават пари на по слабите отбори да се развиват... например в Пирин има много силни футболисти които чакат да се развиват, но да се развиваш не означава да играеш в ЦСКА или Левски.... има и други отбори литекс , морето, локо сф. Локо ПД например преди време бяха бая силнички а се какво тея мръсни мутри преебаха всичко. За да има футбол в БЪлгария трябва да има хора които милеят за футбола, не са малко , но трябва още,
no_choice написа:виж са , ако имаш мнение пиши..
no_choice написа:ами аз какво да кажа.... от ЦСКА съм Левски си бият и по добре , не искам Цска в ШЛ , толкова са зле че няма на къде.
no_choice написа:Трябват примени ама мащабни промени... да се дават пари на по слабите отбори да се развиват... например в Пирин има много силни футболисти които чакат да се развиват, но да се развиваш не означава да играеш в ЦСКА или Левски.... има и други отбори литекс , морето, локо сф. Локо ПД например преди време бяха бая силнички а се какво тея мръсни мутри преебаха всичко.
no_choice написа:За да има футбол в БЪлгария трябва да има хора които милеят за футбола, не са малко , но трябва още,
no_choice написа:виж са , ако имаш мнение пиши..
Al_Abrashev написа:Психика нямате, защото сте изкуствено създаден отбор. Това го казвам абсолютно сериозно.Имате цели 31 титли а сте с отрицателна равносметка с Левски? Кои са най-големите резултати в дербито...7:2,7:1 за Левски?Колко пъти сме ви били от 0:1 или 0:2 и колко пъти сте обръщали вие?........и името на Апостола и публиката и т.н и т.нcska_evropeiski написа:Според мен играчите на ЦСКА имат потенциал и ако изгубим титлата то това ще е най-вече заради лабилната психика на отбора.В най-важните мачове отбора не показа никакъв характер. Според мен трябва да се работи в това отношение с играчите. Може би трябва в отбора да има психолог, който да помага на играчите да преодоляват напрежението и да не играят като сковани във важните и решителни мачове или нещо друго подобно трябва да се направи.
BGarmy написа:Al_Abrashev написа:Психика нямате, защото сте изкуствено създаден отбор. Това го казвам абсолютно сериозно.Имате цели 31 титли а сте с отрицателна равносметка с Левски? Кои са най-големите резултати в дербито...7:2,7:1 за Левски?Колко пъти сме ви били от 0:1 или 0:2 и колко пъти сте обръщали вие?........и името на Апостола и публиката и т.н и т.нcska_evropeiski написа:Според мен играчите на ЦСКА имат потенциал и ако изгубим титлата то това ще е най-вече заради лабилната психика на отбора.В най-важните мачове отбора не показа никакъв характер. Според мен трябва да се работи в това отношение с играчите. Може би трябва в отбора да има психолог, който да помага на играчите да преодоляват напрежението и да не играят като сковани във важните и решителни мачове или нещо друго подобно трябва да се направи.
Ха тоя пък за психика ми говори,срещу вас този мач ние 1 обикновен както всички остана ли.
За психика се виждат в истинските мачо в ЕК,едно е да ти водят със 0:1 от отбор от изкуствена държава и да не можеш да ги обънеш,др. да де водят 0:3 отбор от В.лига и да ги обърнеш и да отчаеш играчите им и феновете![]()
Но едва ли можеш да накраш играчи на Байерн да си събличат фланелките в 18минута,едва ли можеш да обърните мач в ЕК от 0:3 или 0:2,нямате този мантилитет на победители 100% от фут.специалисти твърдят че това ви е най-важния мач изобщо
no_choice написа:ами аз какво да кажа.... от ЦСКА съм Левски си бият и по добре , не искам Цска в ШЛ , толкова са зле че няма на къде. Трябват примени ама мащабни промени... да се дават пари на по слабите отбори да се развиват... например в Пирин има много силни футболисти които чакат да се развиват, но да се развиваш не означава да играеш в ЦСКА или Левски.... има и други отбори литекс , морето, локо сф. Локо ПД например преди време бяха бая силнички а се какво тея мръсни мутри преебаха всичко. За да има футбол в БЪлгария трябва да има хора които милеят за футбола, не са малко , но трябва още,
Абе ти по това време не трябваше ли да си на училище, я марш в клас!..........Не сте спали цяла нощ след мача на Левски снощи!TheClub написа:Да Майкъла им го каза. Лефски има ЕвроМач с Българския Ливърпул.Може да не сме Ливърпул, ама като дойде европа сме на друго ниво спрямо вас....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта