ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия (финал за купата)

Мнениеот POPCORN » 22 май 2011 17:30

За честта на родинааааааааааааааааа, за ЦСКА и дружинатаааааааа винаги ще бъдем туккккккккккккккккк винаги един до друг лялялял ляля ляля л яля яля л !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :twisted: :twisted: :twisted:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Стефан_Филипов
Контакти:

Мнениеот Стефан_Филипов » 22 май 2011 17:32

cska_90 написа:
ivakoro написа:Уважавайте всеки противник,иначе заприличваме на един друг отбор и съдбата ще ни го върне.Успех,армейци и САМО ЦСКА!

Да бе ще ги уважавам-как пък не!!! :lol: :lol: :evil: :evil: :lol: :lol:

Когато се научиш да уважаваш противника приятелче..... ще израстнеш не само като фен но и в личния си живот- никой не говори да го обичаш но уважението е родило този спорт !!! Това ще ти кажа - а като порастнеш може и да го разбереш пожелавам ти го и вземи пример от някои хора от ЦСКА тук .

Иначе до мача казах вече- силни сте ние- пълна мъгла-, но това е един мач нищо не се знае.... важното е да има емоция, отдавна не е имало софийски финал за купата за мен това е прекрасно ! Нека стане празник.... пък и съдбата си знае работата !!! Тази година и късмета и други неща са с нас в турнира за Купата !!!
ВИНАГИ С ВАС (/С\)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 май 2011 17:52

Стефан_Филипов написа:
cska_90 написа:
ivakoro написа:Уважавайте всеки противник,иначе заприличваме на един друг отбор и съдбата ще ни го върне.Успех,армейци и САМО ЦСКА!

Да бе ще ги уважавам-как пък не!!! :lol: :lol: :evil: :evil: :lol: :lol:

Когато се научиш да уважаваш противника приятелче..... ще израстнеш не само като фен но и в личния си живот- никой не говори да го обичаш но уважението е родило този спорт !!! Това ще ти кажа - а като порастнеш може и да го разбереш пожелавам ти го и вземи пример от някои хора от ЦСКА тук .

Иначе до мача казах вече- силни сте ние- пълна мъгла-, но това е един мач нищо не се знае.... важното е да има емоция, отдавна не е имало софийски финал за купата за мен това е прекрасно ! Нека стане празник.... пък и съдбата си знае работата !!! Тази година и късмета и други неща са с нас в турнира за Купата !!!

Уважавам единствено и само ЦСКА!!!
А на вас специално кво точно да ви уважавам-къде ви хванем там ви оставяме(изкл продаденя мач есента),мега слаб отбор сте,продавате всеки втори мач и НАЙ-ВАЖНОТО иамте една от най-смешните публики-извинявай ама си е така-нищо лично!!!Да уважвам донякъде Ботев,Берое,Левски и Локо(въпреки че последните ги мразя по обясними причини) от гледна точка на това че имат агитки и ти е кеф да играеш срещу тях-а и самото гостуване си е преживяване-а вие горките сте толкова безлични че незнам!!
Изображение

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 22 май 2011 17:54

Уважение за вас и отбора ви няма да има, докато вие не покажете такова. Ще има само бой и бой :) Армейци, футболистите квото имаха да показват този полусезон го показаха, за което аз поне им благодаря, сега се надяваме да завършат по подобаващ начин. ВСИЧКИ НА СТАДИОНА И ПЪЛНА ПОДКРЕПА!!!!

ivakoro
Контакти:

Мнениеот ivakoro » 22 май 2011 17:56

Това че някой е привърженик на отбор с по-малко привърженици не го прави по-малко фен от теб,обичай ЦСКА уважавай противника!
...а ние сме ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 май 2011 18:14

ivakoro написа:Това че някой е привърженик на отбор с по-малко привърженици не го прави по-малко фен от теб,обичай ЦСКА уважавай противника!

Респект за твоето мнение и мислене, но малцина са като теб ;) Уважавам трезвомислещите хора, без значение от кой отбор са, а такива като Делукс и други с подобно мислене, няма смисъл да им се обяснява на тях, първите 7 години като ги няма, загубена е каузата :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 май 2011 18:42

cska_90 написа:Уважавам единствено и само ЦСКА!!!
А на вас специално кво точно да ви уважавам-къде ви хванем там ви оставяме(изкл продаденя мач есента),мега слаб отбор сте,продавате всеки втори мач и НАЙ-ВАЖНОТО иамте една от най-смешните публики-извинявай ама си е така-нищо лично!!!Да уважвам донякъде Ботев,Берое,Левски и Локо(въпреки че последните ги мразя по обясними причини) от гледна точка на това че имат агитки и ти е кеф да играеш срещу тях-а и самото гостуване си е преживяване-а вие горките сте толкова безлични че незнам!!

Мачът есента не беше продаден, просто ние бяхме супер зле. Не се заяждай с феновете на други отбори, когато те не те дразнят умишлено.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 май 2011 18:59

mistreated написа:
cska_90 написа:Уважавам единствено и само ЦСКА!!!

Мачът есента не беше продаден, просто ние бяхме супер зле. Не се заяждай с феновете на други отбори, когато те не те дразнят умишлено.

Не се заяждам-просто казвам истината-ако някой се е засегнал-проблемът си е негов!! :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 22 май 2011 19:15

Заклет левскар съм откакто се помня,а аз се помня много отдавна,но все пак ще изкажа мнение за мача ;) Като бях малък и си говорех с дядо ми за футбол,винаги се учудвах как човек като него може да симпатизира на отбор като Славия и винаги когато го питах той ми отговаряше,че Славия е отбора на работническата класа и трябва да се уважава като съперник особено за Левски ;) По негови думи едно време отбора на белите е имал страшно поколение и е играл много красив футбол ;)

Относно мача между цсна и Славия,не очаквам кой знае какъв футбол с оглед последния им мач именно на "Васил Левски" в който червените победиха безапелационно...Дори пренебрегвайки този факт не виждам кой знае какви футболни аргументи в полза на тима от Овча Купел.Един мой познат цесекар,заяви че победа с по-малко от 3 гола би означавала провал за Цска :lol: като съм склонен да се съглася с него.Армейците са на гребена на вълната тази пролет,допълнителна мотивация за тях е преподписването на договора на М.Радуканов както и страхотната форма на Мишел Платини.

Не се учудвам от поредната тъпотия на футболния съюз и ПФЛ да организират мача в сряда :roll: макар и двата отбора да са софийски едва ли ще дойдат повече от 10 000 -ина хиляди зрители като 80% от тях червени.

Прогнозата ми е:3-1 за Цска
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 май 2011 19:15

Himym написа:Тоя пък викторчо колко пъти просто ей така се е заяждал. И не, никви мнения няма да ти търся, просто ти си знаеш, че е така. Затова недей говори за уважение, просто недей! БОЙ ПО СЛАБИЯ НА 25ТИ !!!!!!!! Викторе, ако си в Русе може да пътуваме заедно? :?

Moже да съм се заяждал, но винаги съм се аргументирал и не съм имал проблем да си говоря приятелски с фенове на всички отбори, без да ги поставям под общ знаменател, щото точно привържениците винаги страдат най-много за отборите си, знаеш много добре ... Продължаваш ли да обиждаш моя отбор, ще изхвърчиш от тоя форум, бъди сигурен :!: Нямам желание да се запознавам с теб, дори и да имах възможност, оправи си поведението и приказките, и аз може да си променя мнението ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”