Сектор "Г" официално се разцепи - новият фенклуб обяви причи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Re: Сектор "Г" официално се разцепи - новият фенклуб обяви причи

Мнениеот n0_FeArBG » 07 май 2011 21:14

george_speed75 написа:Същото трябва да стане и със Сектор Б.Такива организации като София Запад не трябват никому.Нека да ходят да си подкрепят Хитлер и да си получават кинтите от Баткоф.

Да не говорим,че сестра ми която е мажоретка и ходи на някво състезание м/у Левски и София Запад и след мача фенове на София Запад са се опитали да ги изнасилят.В което въобще не се и учудвам,защото знам какви са боклуци в София Запад,такива групировки наистина нямат място по стадионите,заради тях и заради други "отделни" агитки стават тия мизерии,побоища и простотии.
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 07 май 2011 21:43

Нито това разделение,нито ако в Б сектор се случи ще спрат побойщата и вандализма .... Според мен е все едно дали Дучето те води или Гугутката или сам си решаваш какво да пееш,ако си си тъп ще си останеш такъв,защото аз ходя в Б сектор,но на 90 % не ми харесва това желание да се скупчат всички в средата на сектора или да се пеят 3 песни цял мач и просто не го правя и си гледам мача и пак си подкрепям отбора :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 май 2011 21:53

george_speed75 написа:Същото трябва да стане и със Сектор Б.Такива организации като София Запад не трябват никому.Нека да ходят да си подкрепят Хитлер и да си получават кинтите от Баткоф.

Лошото е,че в момента точно те управляват клуба на привържениците и сектор Б. Но нека не спамим темата на колегите

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 май 2011 21:59

delqnski47 написа:Тоя Сектор се превърна в място на което всеки иска власт,всеки иска позиция,всеки иска нещо!Вместо да се подкрепя отбора,хората се занимават с някви пълни глупости!Отначало бяха Титан,сега Дучето,после и някой друг ще е!Кво се делите и се прайте на интересни не мога да разбера!
За това няма да стъпя в този Сектор,защото нито искам някъв да ми казва какво да пея,нито пък искам да се правя на по-голям фен от тези фенове,които са в Сектор А и В и да се правя на интересен!

За това Делянски примерно аз не ходя в нашият сектор Б,не искам да бъда сравняван с хората там

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 07 май 2011 22:50

Куриоза е, че трябва да се направи организация на нормалните фенове. Не тези, които вземат по 3000 лв. за да подкрепят отбора, не тези, които обиждат на маймуни собствените си футболисти и рушат стадиони. На феновете, които чисто и просто искат да идат на един нормален стадион, да вземат една бира, да си пеят, псуват и скачат и да се приберат вкъщи радостни и прегракнали, за да натъртят жената. Без да чупят, без да издават маймунски звуци, без да си осмислят живота чрез насилие.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 08 май 2011 00:28

айде айде :) признай си хулиганино :) на 20-ти април те видях да маршируваш в центъро на софия с вдигната ръка :) и с знаме с свастика :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 май 2011 00:48

mironi88 написа:Ойльо, ти не бойкотираше ли?!?!?! На къв стадион ме каниш??!!

Гледам, че си се развихрил тук, като че ли си съдник във форума... А къде беше днес?

Аз не съм бил на буквата "А" в сектор Г, та от страничен наблюдател на историите мога да те питам нещо-знаеш ли къде беше Димитър Ангелов през 70% от времетраенето на мача? Едва ли, защото по нета нищо не са казали... :lol: ... За да те улесня ще ти кажа - беше заедно с момчетата и момичетата на буквата "А". Какво е правил там не знам, но едва ли е хубаво да коментираш неща, без да имаш и бегла представа от действителността.

Аз не членувам и няма да членувам в никакви фенклубове, фракции и темподобни...
Аз обичам ЦСКА и подкрепям отбора ОТ ТРИБУНИТЕ и не желая да ме свързват с простотиите на онези, които драскат паметниците или ме карат да пея песни, които те решават.Дразня се обаче от философи, които с идеята си да бъдат оригинални настройват допълнително червени срещу червени фенове.

Ако си истински армеец, ако обичаш безпрекословно ЦСКА ела на стадиона и изрази любовта си.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 май 2011 01:36

milen.hristov написа:
delqnski47 написа:Тоя Сектор се превърна в място на което всеки иска власт,всеки иска позиция,всеки иска нещо!Вместо да се подкрепя отбора,хората се занимават с някви пълни глупости!Отначало бяха Титан,сега Дучето,после и някой друг ще е!Кво се делите и се прайте на интересни не мога да разбера!
За това няма да стъпя в този Сектор,защото нито искам някъв да ми казва какво да пея,нито пък искам да се правя на по-голям фен от тези фенове,които са в Сектор А и В и да се правя на интересен!

За това Делянски примерно аз не ходя в нашият сектор Б,не искам да бъда сравняван с хората там

+1!
На Армията винаги си сядам в Сектор А или Сектор В,но максимално близо до Сектор Г,та да мога и аз да пея все пак!Гледам обаче да има и преграда между мен и агитката!Все пак не искам някой да ме претрепе... :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 08 май 2011 07:18

ros написа:
mironi88 написа:Ойльо, ти не бойкотираше ли?!?!?! На къв стадион ме каниш??!!

Гледам, че си се развихрил тук, като че ли си съдник във форума... А къде беше днес?

Аз не съм бил на буквата "А" в сектор Г, та от страничен наблюдател на историите мога да те питам нещо-знаеш ли къде беше Димитър Ангелов през 70% от времетраенето на мача? Едва ли, защото по нета нищо не са казали... :lol: ... За да те улесня ще ти кажа - беше заедно с момчетата и момичетата на буквата "А". Какво е правил там не знам, но едва ли е хубаво да коментираш неща, без да имаш и бегла представа от действителността.

Аз не членувам и няма да членувам в никакви фенклубове, фракции и темподобни...
Аз обичам ЦСКА и подкрепям отбора ОТ ТРИБУНИТЕ и не желая да ме свързват с простотиите на онези, които драскат паметниците или ме карат да пея песни, които те решават.Дразня се обаче от философи, които с идеята си да бъдат оригинални настройват допълнително червени срещу червени фенове.

Ако си истински армеец, ако обичаш безпрекословно ЦСКА ела на стадиона и изрази любовта си.
+10000 - и аз бих подкрепяла отбора си но за жалост съм в америка
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 май 2011 08:51

milen.hristov на 07 Май 2011 21:53

george_speed75 написа:
Същото трябва да стане и със Сектор Б.Такива организации като София Запад не трябват никому.Нека да ходят да си подкрепят Хитлер и да си получават кинтите от Баткоф.
Лошото е,че в момента точно те управляват клуба на привържениците и сектор Б. Но нека не спамим темата на колегите

Милене,не си прав да се извиняваш.За такива мнения,като твоето,има място във всеки форум.Това не е заяждане или провокация.Проблемът е много наболял и не е само при нашата агитка.Трябва всички трезвомислещи хора,независимо от клубното си фенство,да се обединят и да дадат отпор на вандализма!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”