Важното е,че ние феновете на ЦСКА сме силно привързани към Димитър Пенев и сме му благодарни за резултатите и добрата игра на ЦСКА,които той изгради с много труд и малко средства.
Любо Пенев е една много противоречива фигура.Като фен на ЦСКА няма да го коментирам,но ще кажа,че чичовото няма нужния треньорски опит и тепърва ще се учи.Ще се учи,тренирайки шампиона ЦСКА!

Като футболист Пенев-младши постига завидни успехи и играе сред класни отбори-в Испания и в ЦСКА.Със своите 170 гола в испанското първенство Любо Пенев заслужава признание,но такова като ниво треньор той тепърва ще се опитва да получи.Като типичен армеец той бе старателен и упорит футболист,а сега поема треньорския пост в ЦСКА с бодър дух,здраво тяло,високо самочувствие,хъс,спортна злоба и амбиция.Но дали всичко това ще е достатъчно ,за да бъде неутрализирана крещящята липса на треньорски опит?Времето ще покаже.А ако Любо е наследил от своя легендарен чичо,безусловния му късмет,то ние феновете на ЦСКА няма за какво да се притесняваме.
Но доколко беше навременна треньорската рокада?След цялата зимна подготовка,два дена преди подновяването на първенството ЦСКА има нов треньор.Времето ще покаже.
Първото действие,което Любо Пенев трябваше да направи и той направи,бе да изготви своя екип.Чичовото направи това светкавично и без много- много да се замисля.Ради Здравков запазва поста си,Сашо Станков хвърли оставка,а като кондиционен треньор бе привлечен испански специалист,личен познат с Пенев.
Първото изпитание за младия специалист ще бъде след малко повече от 24 часа.Мачът с Беласица може да поуспокои нажежената обстановка в "Борисовата градина",но всичко друго освен победа ще бъде прието като трагедия и може да разруши доверието на феновете,които и сега се съмняват в треньорските качества на Любо Пенев.Дали Любо ще преодолее първото изпитание отново времето ще покаже,но този път няма да чакаме толква дълго.
Хубавата новина е,че легендата Димитър Пенев остава на работа в ЦСКА,като ще запази поста си на шеф на Надзорния съвет на ПФК ЦСКА.Лично аз ще съм доста по-спокоен като знам,че Чичо Митко ще бъде винаги наблизо и при нужда ще дава съвет и ще "подръпва ушите" на племенника си.Пожелавам успех на Любо Пенев.Утре предполагам,че ще придобием по-ясна представа за неговия метод и маниери на работа.