Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
popaj написа:.Да не говорим,че тук се изрече една откровена глупост,че България имала трима велики централни нападатели и Гунди не е сред тях.Вие наистина не сте добре,спрете се вече
Опитай се да ни обясниш следното нещо-Георги Аспарухов от кой е постигнал повече ?От кой е вкарал повече голове?Даже Бербатов е и доста по-красив от него....Кажи за едно единствено нещо-компонент от играта или пък....и аз не знам...просто нещо,в което тези тримата да не са по-добри от него.
nikoko написа:Последен пост в този форум.
Безсмислено е да ви се обяснява каквото и да е!
Любо Пенев имал 167 гола, много добре!
Някъде да отрекох успехите му? Един човек просто се чудеше защо за него не се пише и не се говори много.
Аз дадох своя отговор, казах това, което мисля.
А имено, че Пенев прилича точно както и чичо му на абсолютен дебил. Тези двамата са живото доказателство, че сме произлезли от маймуната. Което по никакъв начин не обезценява успехите им във футбола.
Според мен това е единствената причина за Любо Пенев да не се пише и да не се говори, той е крайно неприятен с физиономията си и държанието си!
Представям си какво ще последва, така че повече нямам намерение да влизам в този форум и да пиша каквото и да било!
Извинявам се на обидените!
nikoko написа:Последен пост в този форум.
Безсмислено е да ви се обяснява каквото и да е!
Любо Пенев имал 167 гола, много добре!
Някъде да отрекох успехите му? Един човек просто се чудеше защо за него не се пише и не се говори много.
Аз дадох своя отговор, казах това, което мисля.
А имено, че Пенев прилича точно както и чичо му на абсолютен дебил. Тези двамата са живото доказателство, че сме произлезли от маймуната. Което по никакъв начин не обезценява успехите им във футбола.
Според мен това е единствената причина за Любо Пенев да не се пише и да не се говори, той е крайно неприятен с физиономията си и държанието си!
Представям си какво ще последва, така че повече нямам намерение да влизам в този форум и да пиша каквото и да било!
Извинявам се на обидените!
acmilan написа:popaj написа:.Да не говорим,че тук се изрече една откровена глупост,че България имала трима велики централни нападатели и Гунди не е сред тях.Вие наистина не сте добре,спрете се вече
Опитай се да ни обясниш следното нещо-Георги Аспарухов от кой е постигнал повече ?От кой е вкарал повече голове?Даже Бербатов е и доста по-красив от него....Кажи за едно единствено нещо-компонент от играта или пък....и аз не знам...просто нещо,в което тези тримата да не са по-добри от него.
Май Бербатов ти харесва на външен вид,аГунди класира България на две световни първенства,вкарвал е голове на Португалия,Швеция,Норвегия,Холандия,Англия,единственият голмайстор на първото ни първенство с гол срещу тогавашния звезден отбор на Унгария,всичките му голове за националния отбор са решаващи!Гунди е световно признат и това всеки го знае,просто той е най-големият български футболист заедно със Стоичков!За компоненти,ще ти кажа,че като техника той е по-добър и то категорично от Жеков и Пенев!За играта с глава той категорично е номер едно!Гледал съм уникални негови изпълнения като финтове,задни ножици,поглед върху играта...Просто няма как Гунди да е след тях!!!Бербатов между другото нищо не е постигнал с националния отбор и головете му 90%са срещу слаби противници,а поне 60%в контроли,той дори не е лидерът на това поколение на терена,а Мартин,ама нали той играе в по-малък отбор вие не го споменавате сега,нали трябва сега Бербатов да е на почит,а преди как беше да не говорим,но единствено играта на Бербатов от тези тримата би могла да се сравнява с тази на Гунди!Понякога той напомня за неговата фантазия на терена!Не ме разбирайте погрешно,не омаловажавам Жеков,но това,че е вкарал толкова голове,не го прави по-велик от Гунди.Ами ако погледнете кариерата на Наско Сираков,ще видите,че той,ако не е ходил в чужбина,където претърпява тежка контузия,е имал огромен шанс на мине рекорда на Жеков в а група,всеки който има поне малко мозък в главата си може да види това!Любо е голям нападател,прекланям се пред мъжеството и успехите му в Испания,но той не е по-голям от Гунди,а за принос за националния отбор да не говорим,там дори Сираков е по-напред от него.Знам,че аз няма как да променя мнението или просташките изказвания на никого,но и не целя това,аз се радвам да се водят спорове с аргументи,с различни гледни точки,но без простотии.Аз писах предишния си пост,за да ви помоля да спрете да обиждате чуждите футболисти,да се радвате на своите,да викаме всички за България!
kalo написа:Голяма простотия и злоба мъчи някои хора! По-голяма глупост от това,че Спас Джевизов е класи над Аспарухов не може да изръси и най-тъпото същество на тази планета! Егати недоразумението! Предполагам,че самия Спас ще се изчерви от такова твърдение,но какво да се прави като простотията ходи по хората!!!
Любо е велик нападател!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта