Струва ли Станимир Стоилов 1 000 000 евро на година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

drizhelev
Контакти:

Струва ли Станимир Стоилов 1 000 000 евро на година

Мнениеот drizhelev » 01 фев 2009 13:09

Гриша Ганчев към Боби Михайлов: "Давам Е1 000 000, оставете ми Мъри"

Собственикът на Литекс готов да плаща заплатата на чужд селекционер
Гриша Ганчев е предложил 1 000 000 евро на БФС, за да задържи Станимир Стоилов само в Литекс. Собственикът на ловчанлии е направил тази оферта по време на последните преговори за Мъри, който вече официално е селекционер на България, с боса на БФС Борислав Михайлов. Ганчев до последно не е искал да пуска Стоилов в държавния тим, защото се опасявал от брожения във футболните среди при евентуална покана в националния отбор на играчи от Литекс. „Остави ми Мъри, а аз ще плащам заплатата на елитен чужденец, който да поеме националния отбор“, казал Ганчев на Боби. Както е известно, подобен специалист ще иска минимум 1 000 000 евро годишна заплата, за да поеме България. (в. Меридиан мач)

Според мен Мъри не струва тези пари. Мисля, че статията е поръчкова.
защо гриша ганчев да не дава тези пари за чужденец (доказано име), който да тренира литекс, а не пусне мъри в националния - така ще си спести заплатата на последния, която съм сигурен, че не е малка.
Платено е на някой да прави PR- на Мъри!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: Струва ли Станимир Стоилов 1 000 000 евро на година

Мнениеот Masaba » 01 фев 2009 13:16

Гришата налива най-много пари в тази скапана държава и превръща Ловеч в страхотно място за живеене

kkatan

Мнениеот kkatan » 01 фев 2009 13:16

стига глупости ,кой ще даде толкова пари на един посредствен треньор??? за такава сума ще намерим много по-читав(не че някой идиот ще дойде).това са поредните раздувки на ловешкия далавераджия. само простотии от шефовете на бг -футбола

SS Lazio

Мнениеот SS Lazio » 01 фев 2009 13:28

Никой БГ треньор не струва толкова, а и в милата ни родина нема кой да ги даде тия парички, вервайте ми :D :D :D
П.С. Кат ти харесва толкоз Ловеч ходи да живееш там

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 01 фев 2009 13:46

Masaba написа:Гришата налива най-много пари в тази скапана държава и превръща Ловеч в страхотно място за живеене

ХАХАХАХ :lol:
Ловеч е най-мизерния и окраден град в България именно от хора като тоя боклук Гриша Ганчев!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 01 фев 2009 13:48

това са страшно много пари и то само за заплата, а премийте и др.разходи може да мине и 1.5 млх.евро. :shock:
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Върни се в “ЦСКА”