Възможните съперници на Барса в ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Възможните съперници на Барса в ШЛ

Мнениеот Lord_VOODOO » 09 дек 2009 23:50

Първо честита ни победа срещу Динамо Киев. /Имахме си тема за мача, но незнайно защо тя е изчезнала.../
Като първи в групата ни ни очаква сравнително по-лесен жребий или поне така стоят нещата на книга. Ето ги възможните съперници, които могат да ни се паднат на жребият на 18-и декември: Байерн, ЦСКА Москва (Ако не ги изхвърлят от турнира де...), Милан, Порто, Олимпик Лион, Интер (не знам дали може да ни се паднат те, предвид, че бяхме в една група), Щутгарт и Олимпиакос.

На пръв поглед има доста коварни и силни съперници като Милан, Лион и Байерн, но има и доста приемливи варианти като ЦСКА Москва и Олимпиакос.
Лично аз не искам да се паднем с ЦСКА, защото ясно се вижда, че на отбора не им понасят полярните условия в Русия и региона, както и не ми се иска да играем срещу италиански отбор още на 1/8 финалите.
А ако мога аз да определя с кого да играем... то бих желал някой из м/у Байерн, Порто и Олимпиакос. :)

Който и да ни се падне няма да е лесно, в тази фаза на турнира вече няма лесни мачове, но ако искаме да защитим трофея си, трябва да играем срещу най-добрите и да ги отстраним! :)

П.П. Дано контузията на Меси не е сериозна! До 1/8 финалите има време, но не ми се иска да го загубим точно за Световното клубно първенство!

П.П.2. Някой може ли да каже дали е възможно на 1/8 финал да играем отново срещу Интер, предвид, че бяхме с тях в една група?

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Възможните съперници на Барса в ШЛ

Мнениеот Lord of memory » 09 дек 2009 23:55

Интер не могат ви се паднат, както на нас ЦСКА.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 09 дек 2009 23:59

Не с Интер не може,защото Барса беше в една група с тях.А защо могат да изхвърлят ЦСКА Москва.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 дек 2009 00:00

Евентуален мач Милан-Барса ще е повече от интересен.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 дек 2009 00:00

Lord of memory написа:Интер не могат ви се паднат, както на нас ЦСКА.

Едно двубойче Интер-Манчестър и Специалния отива на едно специално място /на обучение при Мъри :lol: /
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 10 дек 2009 00:00

da12 написа:А защо могат да изхвърлят ЦСКА Москва.

Поради тази причина: http://gong.bg/view_article.php?article_id=107091

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 дек 2009 00:02

da12 написа:Не с Интер не може,защото Барса беше в една група с тях.А защо могат да изхвърлят ЦСКА Москва.

Няма да ги изхвърлят... А иначе заради допинг на двама руснаци, когато ЦСКА направи 3-3 с Юнайтед. Аз се чудех що така лесно дишат московчани на Албиона, а то заради ефедрина... :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 10 дек 2009 00:04

ros написа:
Lord of memory написа:Интер не могат ви се паднат, както на нас ЦСКА.

Едно двубойче Интер-Манчестър и Специалния отива на едно специално място /на обучение при Мъри :lol: /

Ддз, от отборите оставащи може да се каже че Интер са най-неприятния не толкова заради отбора а заради треньора, но ще поживеем и ще видим другия петък.
Няма да ги изхвърлят... А иначе заради допинг на двама руснаци, когато ЦСКА направи 3-3 с Юнайтед. Аз се чудех що така лесно дишат московчани на Албиона, а то заради ефедрина..

Едва ли, по-скоро ще баннат играчите с по един сезон отколкото целия отбор.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 10 дек 2009 00:06

Миналата година гледахме МЮ - Интер и ако тази година се стигне до същият жребият.. очаквам и същият краен резултат.
Ще ми се да видя Милан срещу МЮ! ;)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 дек 2009 00:06

Аз си мисля, че до мачовете напролет Мъри и Мъри вече ще са безработни и ще се обучават един друг :P

Върни се в “Барселона”