Ето това е играч и капитан за пример

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Ето това е играч и капитан за пример

Мнениеот Lord VOODOO » 24 авг 2009 16:52

КАРЛЕС ПУЙОЛ НЕ Е АЛЧЕН

Защитникът на европейският клубен шампион Барселона Карлес Пуйол отказа да преподпише нов договор с клуба, защото заплатата му щяла да бъде по-висока от тази на Лео Меси и Златан Ибрахимович.

"Никога не съм искал да напускам, но не е реално да взимам повече от тях и заради това отказах”, разкри 31-годишният футболист.

„Целта ми е не да подписвам договори, а да играя и да помагам на Барса да печели трофеи", допълни Пуйол.

„Искам да разбера, че съм част от отбора на Хосеп Гуардиола и той иска да ме задържи, тъй като ще ме използва”, завърши Карлес Пуйол.

Това е то капитан! Не да мисли за това колко пари ще изкяри от отбора, а как отбора да спечели колкото се може повече трофеи! Не случайно Пуйол ще остане един от най-обичаните капитани на отбора ни!!!
Дано оново хюмне Валдес да се поучи от постъпката на Карлес и да се засрами! Цяло лято Виктор Валдес извива ръцете на клуба за по-голяма заплата (или по-точно казано за заплата като на Меси!!!) сякаш той е най-добрият вратар в света...

А какво да кажем за Ето'О??? Че той ни напусна, защото Лапорта отказа да му дава по-голяма заплата! E избора си е негов! С нашият отбор спечели 2 пъти ШЛ, сега в Интер нека взима луди милиони, но ще си мечтае за ШЛ!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaseto1912
Контакти:

Re: Ето това е играч и капитан за пример

Мнениеот vaseto1912 » 24 авг 2009 17:07

Аз пък казвам , че ти си тъпо говедо! Пуйол е номер едно във всяко едно отношение :!:

vinagi_4erveni
Контакти:

Мнениеот vinagi_4erveni » 24 авг 2009 17:09

всички леуфскари са еднакви :)

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 авг 2009 17:11

ФенНаЛевски написа:Аз пък кавам, че това е лицемер

А ти си олигофрен!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
ФенНаЛевски
Контакти:

Мнениеот ФенНаЛевски » 24 авг 2009 17:14

какво се правите. Все едно ако ви предлагат по-виско заплата ще откажете.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 24 авг 2009 17:16

Човек да не си изкаже мнението и веднага го наскачахте хахаха.Добре говори за фенчетата на барселона.Той на 31 толкова пари е спечелил ,че ще прежали там с 1 млн отгоре .
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 авг 2009 17:24

maldin1 написа:Човек да не си изкаже мнението и веднага го наскачахте хахаха.Добре говори за фенчетата на барселона.Той на 31 толкова пари е спечелил ,че ще прежали там с 1 млн отгоре .

OK, ти ако беше на негово място щеше ли да се откажеш от 1 или повече милиона??? А? Сега виждаме как за футболистите основна движеща сила са явяват заплатите, които получават! Така че чест прави на капитана ни, че не се лакоми за пари!
Иначе най-лесно би било да отиде в Ман Сити (те и без това го искаха лятото) и да получава по 10 милиона на сезон и готово! Само че Карлес не е сребролюбец, а каталунец и за него не парите са най-важното, а просперитета на отбора - нещо, което всъщност трябва да е най-важно за всеки един играч! А не като онова гелосаното педалче, ъ исках да кажа португалче, дето отиде в онова отборченце от Мадрид, дето го бихме с 2:6 на неговият стадион само, за да бъде най-скъпият трансфер в света и да взима най-голямата заплата! Само че забравя, че и да се насере и пак няма да взема повече от Бекъм, който кяри по 50 милиона долара на сезон в LA Galaxy, нито пък ще струва повече от Меси!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 24 авг 2009 17:30

На Бас че след 1 Ден ще излезе новина че МанСити предлага Тройна по висока заплата само и само да го превлече :lol: :lol:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 24 авг 2009 17:39

ФенНаЛевски написа:какво се правите. Все едно ако ви предлагат по-виско заплата ще откажете.

:mrgreen:

В този живот не всичко е пари, приятелю ! Сигурен съм, че Пуйол е искрен ! Колкото и да не ви се вярва в днешното комерсиално време има и такива хора ! И добре, че ги има !!!
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Барселона”