Liga BBVA: Барселона - Валенсия - 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Liga BBVA: Барселона - Валенсия :: 17.04.2016 :: 21:30ч

Мнениеот Middlesbrough » 18 апр 2016 00:00

Georgiev92 написа:Продължаваме напред,но без този треньор от следващия сезон.Да идва Куман,щом има желание + основни промени лятото.

Пич ставаш за смях , приеми , че си далеч от истината и от футболът и ни спаси от мъките си да разсъждаваш , ходи в некой друг форум :oops:

Офтопик:

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 18 апр 2016 00:02

Middlesbrough написа:
SSIW написа:Моя прочит на ситуацията е, че отбора свърши „горивото” в изтощителната борба на всички фронтове, има ключови играчи, при които не е в силите им да дадат, това което се изисква на физическо ниво от тях в такъв маратон – факт. Не беше невъзможно обаче, да се предвиди риска от подобно развитие на обстоятелствата ... още повече , че в серията слаби игри, които направихме, имаше пре-достатъчно такива тревожни сигнали, за осмисляне и анализ. Нещата бяха оставени да се развиват на само-тек, без опит да се преподредят приоритетите , да се разпределят недостигащите сили, да се потърсят различни, съответстващи на създалата се ситуация тактически подходи и схеми за ключовите мачове ... не можем да играем нон-стоп с тактика от типа : „ всички напред да цъкат, отзад, който му се бяга – да се връща” ... всъщност, както се вижда можем , но резултатите са твърде неудовлетворителни.
Няма такива хора, които да не допускат грешки, важното е да се правят изводи и да се предприемат действия.В нашия случай това означава, че за следващия сезон тр да почне да се мисли от сега : стратегия (какво преследваме), кадрови промени, търсене на оптимизация и вариативност на тактическите схеми.
Много ми се ще да вярвам, че има здрав разум и воля в хората, които трябва да направляват бъдещето на отбора, работа и промени са задължителни, от само себе си проблемите няма да се решат. Дано си вземем поуките.
САМО БАРСА!!

Точно така, само да добава , че както физически така и психически рухнахме от нищото ... но shit happens , не е нормално , този отбор ни е носил толкова радост , сега някви олигофренчата тука да ги плюят ! Ем не става жалка история
Продължаваме напред !

Сякаш с Йохан Кройф си замина и самочувствието на отбора.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 18 апр 2016 00:04

Не можеш да сравняваш Челси с Барселона. Челси няма потенциал да бъде Барселона. Каталуния е почти с 8млн. жители, а има два отбора в ЛаЛига. Барселона е кауза на Каталуния. Не е случайно, че клубът разполага с неограничен бюджет в нечувана криза. Избират се най-добрите от деца до мъже. Аз бих попитал, колко треньора не биха станали шампиони с този състав? Може ли някой да сравнява Виляреал с Барселона. Сравнете играчите един по един. Енрике трябва да носи отговорност за това, което става сега. Не можеш да живееш с миналото и да очакваш развитие.
Последна промяна от stoyankd на 18 апр 2016 00:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 18 апр 2016 00:04

Middlesbrough написа:Говора за днешния мач , пропуските не бяха нормални ...
А и след като миналия сезон спечелихме всичко , този изведнъж рухнахме , със същите играч , това ако не е съдба здраве му кажи
Челси спечелиха ШЛ благодарения на съдбата и късмета , не може да ме убедиш в обратното :oops:

Днес нямахте късмет,съгласен съм,но целият ви срив няма нищо общо с късмета и съдбата.Те и на Челси играчите са същите,ама миналата година бяхме шампиони,сега сме 10-ти. :lol: То ако беше само до качества...има форма,физическа подготовка,психика,настройка на съперника. Част от причините да рухнете ги изредих по-горе,но има и други.Щях да включа и мотивацията към тях,но е смешно да не си мотивиран,когато си на прага да влезеш във вечността с втори пореден требъл.Играта ви в защита също няма общо с късмета.

Титлата на Челси е сигурно в топ 3 на най-късметлийските някога,така е.Ама там съдбата си върна за поредицата нещастни отпадания в предишните години.Мачовете с вас също бяха до голяма степен на късмет,няма защо да го отричам.Не знам защо повдигна въобще тоя въпрос,двете неща нямат абсолютно нищо общо :lol: Как да е,безсмисено е да спорим още,а и досега сте изгубили само ШЛ.Но ако не искате пак подобен срив догодина,Енрике и борда ви трябва да вземат мерки и играчите да разберат,че не всичко идва наготово само защото са в Барса.
Последна промяна от 0007 на 18 апр 2016 00:05, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 апр 2016 00:05

Мда точно след смърта на Великия Холандец всякаш всичко се обърка :(

Офтопик:

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 18 апр 2016 00:06

Изображение
и сме по-красиви и сме по-добри.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 18 апр 2016 00:06

Не е истина просто :( Тя каруцата като тръгне по нанадолнището... Отбора днес изигра най-добрия мач в последните седмици и въпреки това когато нещо е тръгнало на зле.... Неймар е длъжник на отбора, онова 1вс1 правеше мача съвсем различен. Трябва 1 победа за да си повярват, дано не дойде твърде късно. Хубавото е, че всичко си зависи от тях.

Остават 5 финала. Аз вярвам :!:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 апр 2016 00:08

0007 написа:
Middlesbrough написа:Говора за днешния мач , пропуските не бяха нормални ...
А и след като миналия сезон спечелихме всичко , този изведнъж рухнахме , със същите играч , това ако не е съдба здраве му кажи
Челси спечелиха ШЛ благодарения на съдбата и късмета , не може да ме убедиш в обратното :oops:

Днес нямахте късмет,съгласен съм,но целият ви срив няма нищо общо с късмета и съдбата.Те и на Челси играчите са същите,ама миналата година бяхме шампиони,сега сме 10-ти. :lol: То ако беше само до качества...има форма,физическа подготовка,психика,настройка на съперника. Част от причините да рухнете ги изредих по-горе,но има и други.Щях да включа и мотивацията към тях,но е смешно да не си мотивиран,когато си на прага да влезеш във вечността с втори пореден требъл.Играта ви в защита също няма общо с късмета.

Титлата на Челси е сигурно в топ 3 на най-късметлийските някога,така е.Ама там съдбата си върна за поредицата нещастни отпадания в предишните години.Мачовете с вас също бяха до голяма степен на късмет.Не знам защо повдигна въобще тоя въпрос,двете неща нямат абсолютно нищо общо :lol: Как да е,безсмисено е да спорим още,а и досега сте изгубили само ШЛ.Но ако не искате пак подобен срив догодина,Енрике и борда ви трябва да вземат мерки и играчите да разберат,че не всичко идва наготово само защото са в Барса.

Нещата са комплекси ясно е това , но като се съберат всичките и нещата стават тегави , вижда се :oops:
Еми съдба ли , е че ни се падна точно Атлети на жребия най - кривия отбор , те ни изядоха с парцалите :oops:
Като не върви не върви ...

Офтопик:

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 18 апр 2016 00:16

enguerino написа:Не е истина просто :( Тя каруцата като тръгне по нанадолнището... Отбора днес изигра най-добрия мач в последните седмици и въпреки това когато нещо е тръгнало на зле.... Неймар е длъжник на отбора, онова 1вс1 правеше мача съвсем различен. Трябва 1 победа за да си повярват, дано не дойде твърде късно. Хубавото е, че всичко си зависи от тях.

Остават 5 финала. Аз вярвам :!:

Много ясно :!: Освен това Реал имат гостуване на Сосиедад, а Атлетико на Билбао. Баските може много да ни помогнат.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 апр 2016 00:22

Пичове според мен тоя сезон оставаме с калъфките , щом днес не успяхме да бием ... топката просто не влизаше , а Валенсия видяхме какъв първи гол вкара ! Късметът обърне ли ти гръб , трудно може да направиш нещо , като добавим , че сме изтощени физически и психически , нещата стават много тегави , но квото такова в крайна сметка !
Дано момчетата намерат начин да се дигнат , днес играха доста добре , но ...

Офтопик:

Върни се в “Барселона”