Такава обида, че съм за Барса, не са ми нанасяли отдавна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот ehh » 22 мар 2010 11:27
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Мнениеот Jeff Ament » 22 мар 2010 11:47
Jeff Ament написа:Страхотен талант,откакто играе в Барселона винаги е на ниво.Дано продължава все така да бележи.В Испания съм за Барса.
Мнениеот fr3ak_boy » 22 мар 2010 14:10
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Мнениеот RENAULT » 22 мар 2010 15:06
Los Che написа:Ако господа съдиите пазеха така Рууни, К.Роналдо, Игуаин , Вия, Силва и Мата, както малкото безродниче от Росарио, резултатите от мачовете щяха да са вси по-големи а контузиите им все по-малко.
На срещата в Сарагоса Delgado Ferreiro едва се въздържа да не започне да раздава шамари за защитниците на арагонците дръзнали да нарушат божествения мир на аржентинския гастарбайтер.
За сведение на посрещачите - в момента само Бекъм има повече рекламни договори от Месси.
Мнениеот fcb_bg » 22 мар 2010 19:54
Los Che написа: Ако господа съдиите пазеха така Рууни, К.Роналдо, Игуаин , Вия, Силва и Мата, както малкото безродниче от Росарио, резултатите от мачовете щяха да са вси по-големи а контузиите им все по-малко.
На срещата в Сарагоса Delgado Ferreiro едва се въздържа да не започне да раздава шамари за защитниците на арагонците дръзнали да нарушат божествения мир на аржентинския гастарбайтер.
За сведение на посрещачите - в момента само Бекъм има повече рекламни договори от Месси.
Мнениеот RENAULT » 22 мар 2010 21:12
fcb_bg написа:Los Che написа: Ако господа съдиите пазеха така Рууни, К.Роналдо, Игуаин , Вия, Силва и Мата, както малкото безродниче от Росарио, резултатите от мачовете щяха да са вси по-големи а контузиите им все по-малко.
Хааахахаха, как да не ти се изсмее човек в лицето? Точно в снощния мач са спестени доста картони за арагонци. При втория му гол - когато отне топката в центъра, съперниковият играч не получи жълт картон заради прегръдката през врата, само и единствено защото Меси вкара. Но, явно ти тези неща не ги броиш, а се водиш по реакциите на публиката, която искаше картон за гостите при всяко единоборство и бурно освиркваше рефера, когато дадеше нарушение в полза на Барселона. Такива, като теб не могат да ме накарат да намразя винаги симпатичния ми отбор на Валенсия.
П.С. Забеляза ли, как някои хора от публиката бяха ВЪЗХИТЕНИ от това, което направи Меси при втория си гол и после как футболист на Сарагоса му стисна ръката за същото нещо?
Мнениеот fen4eto_1912 » 22 мар 2010 21:53
Мнениеот L_Messi » 24 мар 2010 00:17
Мнениеот _RoKi_ » 25 мар 2010 01:02
Мнениеот megan fox » 07 апр 2010 18:40
_RoKi_ написа:Не мисля,че ще успее....Все пак той е крило,а Руни си е нападател и това ще му дава повече предимство.Според мен,Руни има по-големи шансове
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта