Masaba написа:Една оферта от Ман.Сити,Ибрата отива в Англия и на 5тата минута е забравил за Барселона!
Не съм съгласен с теб!!! Аз също смятам Ибра за сребролюбец, но предвид, че шведа получава 10 чисти милиона евро на година при нас.... трудно Сити ще го примамят при тях! Защо? Защото Ибра има точно 3 мечти, от които едната е неизпълнима! Мечтите са следните:
1. Да стане световен/европейски шампион със страната си
2. Да спечели ШЛ
3. Да спечели Златната топка
На всички им е ясно, че Ибра никога няма да изпълни първата си мечта, но другите две са напълно изпълними, ако е в правилният отбор и той дава всичко от себе си!!! Сити не са такъв отбор! Сити въпреки всичките си пари, които имат (имат засега, че като чета какво се случва в Дубай.... май в скоро време ще пресъхне кранчето на Сити) няма да спечелят нито един стойностен трофей!!! Ибра пробва да спечели ШЛ и това да му открие пътя към Златната топка и с Юве, и с Интер... е знаем, че не успя.

Аз лично не вярвам, че Интер ще спечелят ШЛ в следващите 10 години и съм сигурен, че още много хора споделят това мнение! Та в крайна сметка човек трябва да се стреми да постига мечтите си, а това за Ибра означаваше да напусне Интер и да отиде в някой от трите най-големи отбора
в момента: Барса, МЮ или Реал! Е той дойде при нас!
Иначе и аз не одобрявам постъпката му спрямо Юве, но както казах човек трябва да се бори да изпълни мечтите си!
А вече колкото до представянето на Ибра при нас... аз самият бях един от най-големите противници на размяната на Ето'О за Ибра. И въпреки, че към момента шведа доказа, че не съм бил прав с мнението си за него... аз все още смятам, че сгрешихме с трампата! Поне Ибра показва, че не е онзи консуматор-егоист от Интер, който мислеше само за себе си и показва, че клубните цели са над неговите лични!!!
Дано да е жив и здрав, дано да успее да изпълни мечтите си, докато носи нашата фланелка и най-важното дано да вкарва още много голове за нас.