Валенсия - Барселона FT 2-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Валенсия - Барселона FT 2-3

Мнениеот megan fox » 03 сеп 2013 17:55

efocskan написа:От 4 мача няма как да разберем качествата на даден треньор или играч така че трябва да мине малко време плюс това никъде не е казано че всяка година ще се печелят всички титли плюс това последния сезон на Гуардиола също беше пълна скръб и в сравнение с тогава има огромно израстване а и с такава защита не трябва да имаме големи очаквания още от времето на Гуардиола се преквалифицираха халфове в защитници и сега му сърбаме попарата

Говори за себе си. Мен не ме слагай в кюпа. 4 мача са ми напълно достатъчни. Миналият сезон пак точно 4 мача ми трябваха, докато установих, че Тито не става за нас и написах да си дава оставката... Тогава се водеха същите диалози като сега, за толерантност и да се дадяло време на Тито, е в крайна сметка кой излезе прав? Аз или останалите? Не ми отговаряй, въпроса е риторичен, разбира се, че аз! 8-) 8-) 8-)

Пеп купи четирима защитници (вярно, единият беше пълен Фейл - Чигрински), но Пике, Дани Алвеш и Адриано ги докара Пеп, отделно пак Маск беше докаран от Пеп и преквалифициран в ЦЗ.

А колко защитници купиха взети заедно Тито и Тата - 1 - Алба, като реално това беше трансфер на Росел, не на Тито...

Та пак си помисли чия попара сърбаме в момента... Тата цяло лято къде бля, че не купи поне един защитник?! Кой да каже на ръководството ако не треньора? Пробваха с Тиаго Силва, после с Луис и толкова, номера пред нас феновете беше отбит - "ето, ние искахме да докараме защитник, ама те другите са много лоши и не ни продават"... Ай стига глупости... И накрая Пеп бил виновен! Точно човека, който възроди отбора ни и ни докара до незапомнени висини и ти обвиняваш точно него..., дооооооооооообре!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

rainman_p
Контакти:

Мнениеот rainman_p » 03 сеп 2013 20:20

megan fox написа:
efocskan написа:От 4 мача няма как да разберем качествата на даден треньор или играч така че трябва да мине малко време плюс това никъде не е казано че всяка година ще се печелят всички титли плюс това последния сезон на Гуардиола също беше пълна скръб и в сравнение с тогава има огромно израстване а и с такава защита не трябва да имаме големи очаквания още от времето на Гуардиола се преквалифицираха халфове в защитници и сега му сърбаме попарата

Говори за себе си. Мен не ме слагай в кюпа. 4 мача са ми напълно достатъчни. Миналият сезон пак точно 4 мача ми трябваха, докато установих, че Тито не става за нас и написах да си дава оставката... Тогава се водеха същите диалози като сега, за толерантност и да се дадяло време на Тито, е в крайна сметка кой излезе прав? Аз или останалите? Не ми отговаряй, въпроса е риторичен, разбира се, че аз! 8-) 8-) 8-)

Пеп купи четирима защитници (вярно, единият беше пълен Фейл - Чигрински), но Пике, Дани Алвеш и Адриано ги докара Пеп, отделно пак Маск беше докаран от Пеп и преквалифициран в ЦЗ.

А колко защитници купиха взети заедно Тито и Тата - 1 - Алба, като реално това беше трансфер на Росел, не на Тито...

Та пак си помисли чия попара сърбаме в момента... Тата цяло лято къде бля, че не купи поне един защитник?! Кой да каже на ръководството ако не треньора? Пробваха с Тиаго Силва, после с Луис и толкова, номера пред нас феновете беше отбит - "ето, ние искахме да докараме защитник, ама те другите са много лоши и не ни продават"... Ай стига глупости... И накрая Пеп бил виновен! Точно човека, който възроди отбора ни и ни докара до незапомнени висини и ти обвиняваш точно него..., дооооооооооообре!

Като се замисля, ако през зимния трансферен прозорец не се закупи свестен защитник, ШЛ Барса трябва да я отпише. Първенството горе долу може да се устиска.., като разбира се трябва да бъдат спечелени мачовете срещу "трудните" отбори, тези които уж са доста под нивото на Барселона пък губим точки от тях по една или друга причина. Реал според мен ще са голяма заплаха със закупуването на Бейл. Особенно за защитата на блаугранас. Ако се сработят с Роналдо става горещо на терена. Двамата са бързи имат, нюх за гола и най-вече играят добре с глава. Както и да е.., но пак казвам особенно като гледах Финала за Суперкупата на Европа, в ШЛ ще имаме ГОЛЕМИ проблеми с тази игра.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 сеп 2013 23:22

A на кого трябва да благодарим за тези проблеми? Нима това не е работата на треньора, да се помъчи да реши тези проблеми по един или друг начин... :?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 04 сеп 2013 19:18

Искам да благодаря най-сърдечно на момата меган фокс, че ме осветли по въпроса кой прави трансферите в един клуб. До сега никога не съм подозирал, че това е работа на треньора, а най-наивно съм си мислел, че президента на даден клуб дава последната си дума и парите, а се оказа, че с това се занимавал треньора. Тато, да се стягаш и да извадиш едни 50 млн. евро за защитник. Виж се само каква си скръндза! Някак наивно съм вярвал, че в Реал Мадрид и Барселона президентите осъществяват трансферите и не им пука за мнението на треньорите. Май нещо си пропуснал факта, че до влизането на Тито в болница Барселона мачкаше, а Шави през лятото заяви, че след заминаването му в САЩ помощникът му изоставил тактическите занимания, което оказало резултат върху играта им. Тоя Тито да беше ги тренирал от болницата нещастникът му с нещастник.
Хубавото е, че меганката не беше президент на Барселона в първите два мача на Гуардиола, че момчето си заминаваше без титлите и трофеите.
Фабрегас да си опича акъла, че заради него защитата е като френско сирене и три години така и не намериха едни централен бранител, защото дадоха парите за трансфера му.
Меганке, ти си доказателството, че жените не разбират от футбол. Вземи оплети едни терлички и изчисти у вас.
И Гуарадиола в биографичната си книга написа кой реди състава.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Барселона”