Кой застрашава хегемонията на Меси ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Кой застрашава хегемонията на Меси ?

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 юни 2011 00:15

Zanetti написа:Да знам те от форума на Интер. Там си със същия ник. Ами в Калчото Пандев е далеч по-полезен и успешен от Меси, където няма да го оставят като в Испания да ги заобикаля. Ако трябва да си избирам нападател, предпочитам Карлос Тевес или Кун Агуеро пред Меси.

А, това вече е друга работа. И аз мисля, че в Италия те биха ни свършили повече работа :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 08 юни 2011 08:54

Molotov написа:Надали има някой да го застраши като НАПАДАТЕЛ, но ако трябва да е играч от всяка позиция ... винаги съм си мислил, че Шави е най-добрия играч в момента в целия свят :) Какво като не е той този,който вкарва головете, та той отработва почти всички голове на Барселона ! Надали скоро ще има някой толкова добър , с такъв поглед на играта, такава техника. Имам чувството, че вижда в бъдещето и знае точно къде да мушне топката ... същински гений , даже много съжалявам, че не му дадоха златната топка :x Но не, дори той няма да застраши "хегемонията" на Меси. Може би след време ще има някое друго велико футболно име, но не мисля, че някой скоро ще може на 23 години да се похвали с това, с което може да се похвали Меси

За жалост Шави никога няма да бъде оценен...

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 08 юни 2011 09:22

Хегемонията на Меси ще е застрашена, ако на терена не са Шави и/или Иниеста...
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2011 11:13

Ами смяташе се, че Анхел Ди Мария е неговият заместник, но той сега за сега не се доближава до класата на Лионел.

От настоящите младоци ...
Можеби някакъв шанс имат Неймар и Пасторе.

Или някой 17-18 годишен аржентинец, за който още не сме чували ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 юни 2011 12:17

Madridist написа:
fcb_bg написа:Р7 или Р9 - както искате, вкара 40 гола в Испания, но има толкова изстрели умножени по 5, че и отгоре + това, че никой друг не бара дузпите и преките свободни. Ако си направиш труда да потърсиш статистиката за втория играч на Реал в класацията за най-много шутове към вратата, ще установиш, че има една пропаст между него и Роналдо. Е, как няма да вкарва... ;)

Ами това е едно от основните неща във футбола - да се отправят шутове. И признавам си, не знам точно колко шутове е отправил Роналдо, но знам,че на втората си година е играчът с най-много голове вкарани в рамките на един сезон за Реал Мадрид, изпреварвайки легенда като Пушкаш. А това, колко от ударите му са отишли в аут, колко в греда и колко вратаря ги е хванал, не мисля, че имат чак такова значение. Най-важно е колко са влезнали вътре ;)

Tия 40 попадения са си постижение, вярно. Но някак си избледняват, когато се сетиш, че когато Барса буквално подпечата титлата с 1-1 на Бернабеу и "спря" в първенството, Роналдо беше зад Меси в класацията. Ако не се лъжа беше с 2 гола назад. И после Роналдо вкара 1/4 от головете си в безсмислени мачове. Някак си не тежат. Все едно да се пишеш на местния бабаит, другият такъв да те е набил и ти да ходиш да си го изкарваш на хлапетата. Олег Саленко може да се похвали, че е съголмайстор на СП '94 и е единствения с 5 гола(ако не се лъжа) в мач на световно, ама каква е стойността им? Къде по-важни бяха головете на Камата, равни по брой с тези на руснака. В 5-те мача от сезона, Реал има 2-ма голмайстори, Барселона - 4. Като единия голмайстор за Реал е от дузпа. Има значение кой и колко шутира към вратата. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 08 юни 2011 12:36

THE G.A.M.E написа:Ами смяташе се, че Анхел Ди Мария е неговият заместник, но той сега за сега не се доближава до класата на Лионел.

От настоящите младоци ...
Можеби някакъв шанс имат Неймар и Пасторе.

Или някой 17-18 годишен аржентинец, за който още не сме чували ... :lol:

Бразилците в поледните 2-3 години не са вадили мега талант, така че им е време :mrgreen: Това е бая период за тях

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 юни 2011 12:23

fcb_bg написа:
Madridist написа:
fcb_bg написа:Р7 или Р9 - както искате, вкара 40 гола в Испания, но има толкова изстрели умножени по 5, че и отгоре + това, че никой друг не бара дузпите и преките свободни. Ако си направиш труда да потърсиш статистиката за втория играч на Реал в класацията за най-много шутове към вратата, ще установиш, че има една пропаст между него и Роналдо. Е, как няма да вкарва... ;)

Ами това е едно от основните неща във футбола - да се отправят шутове. И признавам си, не знам точно колко шутове е отправил Роналдо, но знам,че на втората си година е играчът с най-много голове вкарани в рамките на един сезон за Реал Мадрид, изпреварвайки легенда като Пушкаш. А това, колко от ударите му са отишли в аут, колко в греда и колко вратаря ги е хванал, не мисля, че имат чак такова значение. Най-важно е колко са влезнали вътре ;)

Tия 40 попадения са си постижение, вярно. Но някак си избледняват, когато се сетиш, че когато Барса буквално подпечата титлата с 1-1 на Бернабеу и "спря" в първенството, Роналдо беше зад Меси в класацията. Ако не се лъжа беше с 2 гола назад. И после Роналдо вкара 1/4 от головете си в безсмислени мачове. Някак си не тежат. Все едно да се пишеш на местния бабаит, другият такъв да те е набил и ти да ходиш да си го изкарваш на хлапетата. Олег Саленко може да се похвали, че е съголмайстор на СП '94 и е единствения с 5 гола(ако не се лъжа) в мач на световно, ама каква е стойността им? Къде по-важни бяха головете на Камата, равни по брой с тези на руснака. В 5-те мача от сезона, Реал има 2-ма голмайстори, Барселона - 4. Като единия голмайстор за Реал е от дузпа. Има значение кой и колко шутира към вратата. ;)

Барса стана шампион още след победата над Виляреал. Също така, ако видиш след двубоя с Реал на "Бернабеу", Меси игра в почти всичките двубои - Сосиедад, Еспаньол, Осасуна и т.н. Не игра единствено в последните два,когато титлата беше спечелена и на теория, а и нормално всички в Барса мислеха за финала в ШЛ. На Роналдо, головете в последните кръгове, наистина бяха в протоколни двубои, но като изключим слабаците Алмерия, все пак другите, ги вкарва на тимове като Севиля и Виляреал, които са си достатъчно сериозни отбори. Както и да е, напълно разбирам идеята ти за Саленко и какво искаш да кажеш. За един гол, освен бройката е важна и неговата значимост. Сигурен съм, че за много испанци, всичките голове на Вийя,които е вкарал за националния отбор, не могат да изместят попадението на Иниеста от финала миналото лято. И накрая една малка корекция - от петте Класики, голмайсторите на Реал наистина са двама (Роналдо и Марсело), но Роналдо освен гол от дузпа имаше и попадение от игрова ситуация .

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 юни 2011 16:25

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Madridist написа:
luddeN написа:Няма как да се кефя на човек, който ИГРАЕ ЗА СЕБЕ СИ, а не за отбора. Пример последния път, когато Лион отстраниха Реал ( ако си гледал мача ще разбереш за какво ти говоря).

Тогава Игуаин игра много по-егоистично и в няколко ситуации вместо да подава реши да бие. А всеки,който е гледал повече от десет мача на Реал Мадрид през този сезон, ще знае Роналдо колко е играл за себе си, и колко за отбора. Всичко друго са клишета.

В допълнение...давам една бутилка уиски ако някой ми извади три паса на Лео Меси в наказателното поле в който е имал възможност или да стреля или да я подаде на празна врата.

http://www.youtube.com/watch?v=CyHKr8yccqs

Това са 23 асистенции само за изминалия сезон. Въпреки че може да реализира великолепни голове, виждате, че може също така да предоставя. ;)

Върни се в “Барселона”