Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Точно ти не ми приказвай за обич към любимия отбор, защото повече от половината ви фенове в България са станали фенове на Челси след Абрамата, а аз като се запалих по Арсенал беше в периода, когато не бяхме печелили от няколко години трофеи и всеки се подиграваше за това и най-вече феновете на Челси се подиграваха, а уж трофеите не били важни. Ами тогава я ти ми кажи кой и защо според теб е PRIDE OF LONDON, защото Челсарите по форумите се скъсват да приказват за това, а те дори не са гордостта на града.
Какво значение има кога са станали фенове на отбора?

Естествено, че по-младите хора няма как да станат фенове от 1998, все пак какво са виновни, че са се родили по-късно или това не ги прави фенове? Сякаш Ливърпул не придобиват огромна фенска маса след 2005 или пък Юнайтед след 1999... Когато някой се влюбва в даден отбор, може да е по всякаква причина, но обикновено при повечето се случва след някакъв успех/победа. Аз лично съм фен на Челси преди Амбрамович, но не виждам с какво това ме прави по-специален от останалите. Млади, стари, когато става въпрос за фенове на един отбор, всички са равни. Искам да кажа, че когато едно хлапе гледа за първи път футбол по време на финала за ШЛ 2012, то просто се запленява от единия отбор, в този момент то не мисли за това колко пари имат Челси или какви други отбори съществуват.
Челси е гордостта на Лондон, защото в последните години всичко футболно се прави от Челси, затова. И доста хора ще трябва да свикнат с това. Трофеите са важни, да. Спортът е, за да има победител. Но защо феновете искат техния отбор да печели? За да им достави радост и щастие, защото спортната емоция е много голяма. И това е непрекъснат процес, който продължава. Ако ти се радваш, че Арсенал имали не знам си колко титли (на които не си станал свидетел) - ОК. Тегли си филмчета, гледай си ги и се радвай. Аз предпочитам да се радвам в настоящето. Ето затова Челси е
Pride of London.