ebaef написа:Здравейте Слависти..и други. Понеже е много тихо във форума реших да отворя една тема за трансферите това лято в Славия. Вече имаме едно ново попълнение в лицето на Ицо Янев,знаят се и имената на някой от напускащите,та с две думи..има за какво да се говори при положение че си отива половината отбор. И да цитирам Гонг: "Според неофициални информации от Овча Купел ще си тръгнат Здравко Лазаров, Даниел Златков, Павле Попара, Ливраменто, японците Мацуй и Акийоши, Петър Димитров, Богомил Дяков, Спас Георгиев, Тодор Колев."
За повечето футболисти съм съгласен, че трябва да напуснат. Но има и изключения:
Здравко бързо издишва на терена и не е същият като преди. Нормално, на възраст е вече.
Японците за нищо не стават, много кекави се оказаха... Дали климатът и различната храна им повлияха, никой не знае. Със сигурност не знае и нашият докторски щаб

(Длъжен съм да отбележа, че автоголът на Везалов се получи, в следствие на центриране от Мацуй)
Пепи Димитров този сезон нищо не направи, ако го сравним с представянето му през изминалия. Готини тупалки от воле биеше, здраво се раздаваше по крилата, но формата му доста спадна в последно време. Все пак той е един от тези, които не искам да напускат.
Дяката ми е харесвал винаги като играч, даже ми подари и фланелката си след равенството 2-2 с Левски на Овча Купел. Той е идеален както за бег, който да спринтира по крилата, така и за разбивач в центъра на терена. Но и той с неговите контузии... По месеци стои извън терена.
Ливраменто не трябва да си ходи ! Той ни беше най-креативният и активен футболист през полусезона, но ако има някакви проблеми със семейството, заради които трябва да напусне, явно натам ще отидат нещата.
За Спас лоши думи не мога да кажа. Момче от школата, не му се даде особено шанс, вероятно ще си потърси възможност някъде другаде. Успех му пожелавам - млад е, бърз, има потенциал. За жалост, нашата политика е точно обратната - млади не приемаме, трябва да са 30+.
Дани Златков е един от най-стабилните ни защитници, идвали в Славия в последно време, и е неприятно, че ще ходи в друг клуб.
Попара тамън навлезе във форма, след всичките контузии, и ето, че ще го давамe/продаваме... Дано не му се случват повече тежки травми.
Тодор Колев дойде в Славия, поигра десетина минути на реванша срещу Берое и ще си тръгва. Няма какво да добавя за него. И той беше контузен, но в последно време играта му наподобяваше на вечно контузен футболист..
Като цяло политиката на клуба стана много странна. Младите футболисти си тръгват, забравили сме, че имаме школа, а същевременно привличаме нови играчи на възраст, които второто полувреме едвам ходят по терена. Предпочитам да играем само с юноши, но сърцато, отколкото с разни приключили вече с футбола, които си цоцат парички.