kartago написа:Много прочетох, искам и аз да си кажа мнението! Бях на мача, нищо, че съм бургазлия, бях обещал на един приятел, че ще гледаме от агитката на "Славия"! След малко за мача! Първо, искам да кажа, че съм възхитен от агитката на "Славия", имаше едно момче отпред което "водеше" цялата агитка през цялото време! Един, двама малоумници се опитаха да провокират малкото фенове на "Черноморец", моментално беше спряна такава провокация! Губиха в резултата, но си пуснаха фойерверките ( преди това, бяха предупредени, НИКАКВО хвърляне към терена!!!!) Не знам, кой се смее, че "Славия" нямали фенове, аз лично тази вечер се убедих, че имат фенове, и то много верни! За самият мач! Пак казвам, няма такива фенове, почти 50% в самото начало не успяха да видят дузпата ( опъваха се флагове, знамена), но после почти 80% от агитката беше на мнение, че освен дузпа има и спестен червен картон! Това точно феновете на "Славия" го казаха! Сега с добавка и гола от засада накрая, става малко в повече! Но, аз това което видях, съдията никой не подкрепяше! Свирише си, като нормален български съдия! Просто толкова си могат! Не можах да видя засадата при изравнителния гол за 3:3, но искам да видя повторенията дали нямаше опасна игра?! Но, казвам честно, нямаше съдийска намеса! Страничния, ами толкова си може, и явно не е за нашите терени! В 91-та минута да проспиш засада "захласнат" от хубавия гол ( а той наистина се получи великолепен!), та става така, че червен картон в първата минута, и гол от засада ( може и с нарушение) в 91-а, малко идва в много! Да, разбирам и феновете на "Славия", че колко пъти са били рязани, но дано друг път това да избие срещу "Левски" и "ЦСКА" , а не срещу отбор, който може би и повече е рязан! Но, пак казвам, бях на мача! Няма уговорки, няма НАРОЧНИ грешки, просто толкова си ни могат съдиите! Мога да кажа само едно! ОГРОМНО БРАВО и на двата отбора! Чакам от вас, съфорумниците, да ми кажете кога последно е имало такъв трилър! 4:4! Повеждане, изравняване, продължения, дузпи?! Уникален мач! Едно голямо честито на участниците в този мач! Дано "Славия" има добър жребии ( мразя и треньора им, и президента им) но пък обичам феновете им! Това е само игра! Тази вечер, така се получи! Респект и на бургазлии, на моите съграждани, които с ръкопляскане изпратиха и двата отбора! Каквото и да говорим, получи се спектакъл!...
Най-накрая едно свястно мнение. Респект!