noi написа:exiter написа:Есента нямаха, сега вече имат .
Може и да си прав
Между другото кои са отборите с пари в Б група и всъщност за какви пари говорим?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
noi написа:exiter написа:Есента нямаха, сега вече имат .
Може и да си прав
exiter написа:lisynger написа:Марек имат апетит за Б група,а Пирин борят ли се за нещо или просто доиграват ?
Ти пък си намерил кой да питаш , та той не знае нищо за отбора на Пирин , пуска само копи пейст статии и едва ли ходи на мачове .Пирин са били стимулирали здраво с парични знаци предишния съперник на Марек - Места , само че ,както обикновено се случва във футбола - по-лесно е да вземеш по-малкото ,но сигурни пари , отколкото да се бориш за победа с много пот на челото - както и е станало в Хаджидимово .
obi4am_pirin написа:exiter написа:lisynger написа:Марек имат апетит за Б група,а Пирин борят ли се за нещо или просто доиграват ?
Ти пък си намерил кой да питаш , та той не знае нищо за отбора на Пирин , пуска само копи пейст статии и едва ли ходи на мачове .Пирин са били стимулирали здраво с парични знаци предишния съперник на Марек - Места , само че ,както обикновено се случва във футбола - по-лесно е да вземеш по-малкото ,но сигурни пари , отколкото да се бориш за победа с много пот на челото - както и е станало в Хаджидимово .
Питал е точно който трябва!Ти не си бил роден когато съм ходил на мачове на Пирин!Сигурен съм че не си гледал мачове със зелената фанелка на сегашния треньор на отбора!Така че хайде да спреш да го играеш на умен!
exiter написа:obi4am_pirin написа:exiter написа:lisynger написа:Марек имат апетит за Б група,а Пирин борят ли се за нещо или просто доиграват ?
Питал е точно който трябва!Ти не си бил роден когато съм ходил на мачове на Пирин!Сигурен съм че не си гледал мачове със зелената фанелка на сегашния треньор на отбора!Така че хайде да спреш да го играеш на умен!
Я разкажи тогава , като си толкова отворен , на кой мач сегашният треньор на Пирин изпълнява дузпа и вместо вратата нацелва прозореца на съблекалните зад вратата .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта