изненадата ще е ловеч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: изненадата ще е ловеч

Мнениеот Делибаш » 16 авг 2009 21:18

А, честито на ФъКъ "Латекс", начело със стратега! Чакам с нетърпение дузпата /4 мин. продължение/?! :geek:
Голем смех и голям Боклук в продължението /и тоя ми се прави на професионалист - нещастник, ще счупи крака на младо момче, защото е паднал от по-умен отбор от неговият/! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
kraskata691
Контакти:

Мнениеот kraskata691 » 16 авг 2009 21:27

какво стана ЛИТЕКС видях те ле :) :) :) :)

kochi73

Мнениеот kochi73 » 16 авг 2009 21:31

къде изчезнахте бе ловешки мишки

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 авг 2009 21:55

Бях писал по-рано в темата че Литекс ще бият с 5:1.
Ама нещо ......................... .
Иначе честито на Пирин.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 авг 2009 22:01

kochi73 написа:къде изчезнахте бе ловешки мишки

Тук съм бре, но не мисля да пиша в 5 теми едно и също, чети форума и ще ми разбереш мнението ;)
Изображение

kochi73

Мнениеот kochi73 » 16 авг 2009 22:04

извиняваи

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 16 авг 2009 22:04

kraskata691 написа:точен резултат ЛИТЕКС-ПИРИН 0:1

Позна... :shock:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 16 авг 2009 22:28

kraskata691 написа:точен резултат ЛИТЕКС-ПИРИН 0:1

Пич, кажи два-три резултата за другия кръг. Ще черпя! :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 22 авг 2009 19:28

metal1111 написа:а еи смешници от ловеч ако не ви е президента сте кръгла нула нито публика нито школа да не забравяме че всяка година ви даваме по 3 играчи половината отбор миналата година беше съставен от бивши футболисти от благоевград ,свършат ли парите на ганчев отивате там където е бела

Ха, гламук, какво й е на школата ни, я се поинтерсувай вече колко турнира и купи имат спечелени различните ни формации! Ако искаш мога аз да ти дам подобна информация в случай, че нямаш интернет и библиотеки в Симитли! Кой спечели Юлиян Манзаров турнира?! Срещу кого Литекс игра на финала - БАРСА! Те и Славия ни биха първия кръг от пролетния дял на първенството и после какво...?! Станаха ли нещо повече от средняшки отбор (какъвто е и вашият междувпрочем), в златната среда на шампионата- няма Европа, ама все пак остават в А група, за вашата публика пък ти не ми говори, че тези Пиуи СС (симитли е село) като ги видях в Ловеч за какви позьори става дума, скандират нещо, което дори и истинските неонацита, скинове, крайнодесни (както искаш ги наречи) от ЦСКА , където са в стотици, а не както при вас 15 ПОЛУ-бръснати, ама важното е да са голи и ми подмятат без никакъв синхрон зийг хайл поздрава :mrgreen: Уникати!Само един с татос свастика и СС, пълни пози сте...след загубения финал потърси в гонг срещу Левски колко бяхте - 1500!!!! СРАМ! На финала с нас се изсипа цяла Ботевградска област, села паланки...и после... .I. Айде Поздрави на Бела от ЛЕ, калъфката си е ваша, пийте по едно пиринско за успокоение!
Изображение

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 25 авг 2009 20:50

zieg написа:
metal1111 написа:а еи смешници от ловеч ако не ви е президента сте кръгла нула нито публика нито школа да не забравяме че всяка година ви даваме по 3 играчи половината отбор миналата година беше съставен от бивши футболисти от благоевград ,свършат ли парите на ганчев отивате там където е бела

Ха, гламук, какво й е на школата ни, я се поинтерсувай вече колко турнира и купи имат спечелени различните ни формации! Ако искаш мога аз да ти дам подобна информация в случай, че нямаш интернет и библиотеки в Симитли! Кой спечели Юлиян Манзаров турнира?! Срещу кого Литекс игра на финала - БАРСА! Те и Славия ни биха първия кръг от пролетния дял на първенството и после какво...?! Станаха ли нещо повече от средняшки отбор (какъвто е и вашият междувпрочем), в златната среда на шампионата- няма Европа, ама все пак остават в А група, за вашата публика пък ти не ми говори, че тези Пиуи СС (симитли е село) като ги видях в Ловеч за какви позьори става дума, скандират нещо, което дори и истинските неонацита, скинове, крайнодесни (както искаш ги наречи) от ЦСКА , където са в стотици, а не както при вас 15 ПОЛУ-бръснати, ама важното е да са голи и ми подмятат без никакъв синхрон зийг хайл поздрава :mrgreen: Уникати!Само един с татос свастика и СС, пълни пози сте...след загубения финал потърси в гонг срещу Левски колко бяхте - 1500!!!! СРАМ! На финала с нас се изсипа цяла Ботевградска област, села паланки...и после... .I. Айде Поздрави на Бела от ЛЕ, калъфката си е ваша, пийте по едно пиринско за успокоение!

Напротив точно това, че на финала бяхте пет пъти по-малко трябва да ви говори много. А това, че цяла Благоевградска област ги подкрепяла лошо ли е? Факт е, че Литекс е много по-добър отбор, но от към фенове...

Върни се в “Пирин”