Голем смех и голям Боклук в продължението /и тоя ми се прави на професионалист - нещастник, ще счупи крака на младо момче, защото е паднал от по-умен отбор от неговият/!
изненадата ще е ловеч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Делибаш
- Контакти:
Re: изненадата ще е ловеч
А, честито на ФъКъ "Латекс", начело със стратега! Чакам с нетърпение дузпата /4 мин. продължение/?! 
Голем смех и голям Боклук в продължението /и тоя ми се прави на професионалист - нещастник, ще счупи крака на младо момче, защото е паднал от по-умен отбор от неговият/!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- kraskata691
- Контакти:
какво стана ЛИТЕКС видях те ле

къде изчезнахте бе ловешки мишки
- modor
- Контакти:
Бях писал по-рано в темата че Литекс ще бият с 5:1.
Ама нещо ......................... .
Иначе честито на Пирин.
Ама нещо ......................... .
Иначе честито на Пирин.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
kochi73 написа:къде изчезнахте бе ловешки мишки
Тук съм бре, но не мисля да пиша в 5 теми едно и също, чети форума и ще ми разбереш мнението

kraskata691 написа:точен резултат ЛИТЕКС-ПИРИН 0:1
Позна...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
kraskata691 написа:точен резултат ЛИТЕКС-ПИРИН 0:1
Пич, кажи два-три резултата за другия кръг. Ще черпя!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
metal1111 написа:а еи смешници от ловеч ако не ви е президента сте кръгла нула нито публика нито школа да не забравяме че всяка година ви даваме по 3 играчи половината отбор миналата година беше съставен от бивши футболисти от благоевград ,свършат ли парите на ганчев отивате там където е бела
Ха, гламук, какво й е на школата ни, я се поинтерсувай вече колко турнира и купи имат спечелени различните ни формации! Ако искаш мога аз да ти дам подобна информация в случай, че нямаш интернет и библиотеки в Симитли! Кой спечели Юлиян Манзаров турнира?! Срещу кого Литекс игра на финала - БАРСА! Те и Славия ни биха първия кръг от пролетния дял на първенството и после какво...?! Станаха ли нещо повече от средняшки отбор (какъвто е и вашият междувпрочем), в златната среда на шампионата- няма Европа, ама все пак остават в А група, за вашата публика пък ти не ми говори, че тези Пиуи СС (симитли е село) като ги видях в Ловеч за какви позьори става дума, скандират нещо, което дори и истинските неонацита, скинове, крайнодесни (както искаш ги наречи) от ЦСКА , където са в стотици, а не както при вас 15 ПОЛУ-бръснати, ама важното е да са голи и ми подмятат без никакъв синхрон зийг хайл поздрава

zieg написа:metal1111 написа:а еи смешници от ловеч ако не ви е президента сте кръгла нула нито публика нито школа да не забравяме че всяка година ви даваме по 3 играчи половината отбор миналата година беше съставен от бивши футболисти от благоевград ,свършат ли парите на ганчев отивате там където е бела
Ха, гламук, какво й е на школата ни, я се поинтерсувай вече колко турнира и купи имат спечелени различните ни формации! Ако искаш мога аз да ти дам подобна информация в случай, че нямаш интернет и библиотеки в Симитли! Кой спечели Юлиян Манзаров турнира?! Срещу кого Литекс игра на финала - БАРСА! Те и Славия ни биха първия кръг от пролетния дял на първенството и после какво...?! Станаха ли нещо повече от средняшки отбор (какъвто е и вашият междувпрочем), в златната среда на шампионата- няма Европа, ама все пак остават в А група, за вашата публика пък ти не ми говори, че тези Пиуи СС (симитли е село) като ги видях в Ловеч за какви позьори става дума, скандират нещо, което дори и истинските неонацита, скинове, крайнодесни (както искаш ги наречи) от ЦСКА , където са в стотици, а не както при вас 15 ПОЛУ-бръснати, ама важното е да са голи и ми подмятат без никакъв синхрон зийг хайл поздраваУникати!Само един с татос свастика и СС, пълни пози сте...след загубения финал потърси в гонг срещу Левски колко бяхте - 1500!!!! СРАМ! На финала с нас се изсипа цяла Ботевградска област, села паланки...и после... .I. Айде Поздрави на Бела от ЛЕ, калъфката си е ваша, пийте по едно пиринско за успокоение!
Напротив точно това, че на финала бяхте пет пъти по-малко трябва да ви говори много. А това, че цяла Благоевградска област ги подкрепяла лошо ли е? Факт е, че Литекс е много по-добър отбор, но от към фенове...