Доростол-Пирин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- devildriver
- Контакти:
Re: Доростол-Пирин
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YWuNtJ2Z3zk&translated=1[/youtube] ПФК ПИРИН Благоевград(Благоевград) е Македонска слава Симитли.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL
obi4am_pirin написа:Какво ти е ясно бе сополанко!
На мен много неща са ми ясни,но на теб явно не,на елементарен български език те попитах:"Този-отцепилият се ПФК Пирин,който играе в елита не разбрах от къде се появи?И защо играе в А група?Нали са ви изхвърлили във В група?Как тогава аджеба ем сте в елита,ем сте във Б група?А накрая дори и се обединявате?" Разбирам и знам защо не ми отговаряш......яж повече орехи-ще ти помогне!Прост народ-слаба държава!
- devildriver
- Контакти:
Погледни му подписа и ще ти стане ясно какъв фен е-той не обича Пирин,той мрази Левски.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL
продължения и Пирин продължава след дузпи
Надявам се Доростол да подрежат крилете на орлетата - няма значение с ножица или с нокторезачка 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- obi4am_pirin
- Контакти:
ros написа:Надявам се Доростол да подрежат крилете на орлетата - няма значение с ножица или с нокторезачка
А ти си смени аватара!Берба е рожба на школата на Пирин!След като не харесваш орлетата...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
obi4am_pirin написа:ros написа:Надявам се Доростол да подрежат крилете на орлетата - няма значение с ножица или с нокторезачка
А ти си смени аватара!Берба е рожба на школата на Пирин!След като не харесваш орлетата...
Нали се сещаш, че снимката от твоя аватар е единствената му налична със зеления екип на Пирин и то в приятелско мачле. Ако изнамериш някаква друга от времето му, когато е бил във "вашата" школа ще искам равен резултат на мача.
Всъщност знаеш ли, имаш сериозен проблем, заяждаш се с всичики и избиваш някакви комплекси... Не знам причината, но знам че е нужно да успокоиш топката

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Не мога да разбера
За какво иде реч в тази тема
Доростол бият и това е
На мен хич не ми пука кои са Пирин и кога за последно Доростол са играли в "А" група. Важното е да има забавление
За мен забавлението ще е, ако силистренският отбор играе със сърце.
2 на 1, а пък след това, каквото и ще да става
В "Б" групите отборите играят по-истински футбол. Е, поне до 3-4 кръга преди края де
После настава борба, кой да не влезе в "елитната" група
Сега е рано, сцената е друга и купонът е на лице. Ще е забавно - жалко, че не мога да присъствам на мача

Доростол бият и това е

2 на 1, а пък след това, каквото и ще да става

В "Б" групите отборите играят по-истински футбол. Е, поне до 3-4 кръга преди края де

Сега е рано, сцената е друга и купонът е на лице. Ще е забавно - жалко, че не мога да присъствам на мача

Съставът на Доростол -
Димов, Петров, Николов, Д.Дончев, Начев, М.Русев, Ст.Станев, Дамянов, Беадиров, Бижев, Ченешков
Публика: 5000
Димов, Петров, Николов, Д.Дончев, Начев, М.Русев, Ст.Станев, Дамянов, Беадиров, Бижев, Ченешков
Публика: 5000
[center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: ДОРОСТОЛ - ПИРИН
obi4am_pirin написа:YANTRA_FOREVER написа:Победа за Доростол. Македонска слава са от най-слабите отбори в А група и трябва да се борят за оцеляване , така че този мач не виждам за какво им е.
Янтра ...кой?Съществувал ли е такъв отбор?И да е съществувал е умрял!Щото феновете му са позволили!С Пирин не е така!И ние гледаме футбол от А група!Вие гледате...всъщност нищо не гледате!
Какво гледате?Как ви бият наред в А група